|
| Author |
Message |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#21 Posted: 24 Mar 2010 02:48 pm Post subject: |
|
|
| Hawer wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | plyta rahima>plyta ostrego |
chyba cie pojebało dziewczynko |
Hm skurwysynsko lubie otrego ale uwazam ze podroze po amplitudzie>tylko dla doroslych.
Oczywiscie bity bardziej mi sie na plycie ostrego podobaja.
Rahim ma zajebiste feauturingi na tej plycie. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#22 Posted: 24 Mar 2010 02:49 pm Post subject: Re: Zakupiłem sobie 2 rzeczy |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | a dzisiaj w krk jest off festival club i nie ide ;(((((((((((((((((((((((((((((((
Mount Eerie – ikona alternatywy w Krakowie
to już dziś! wejście do klubu: 19.00
20:00 No Kids
21:00 Chain And The Gang
22:30 Mount Eerie
;( |
FFFFUUU w Alchemii. Nie znoszę tego miejsca ;/
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Hawer wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | plyta rahima>plyta ostrego |
chyba cie pojebało dziewczynko |
Hm skurwysynsko lubie otrego ale uwazam ze podroze po amplitudzie>tylko dla doroslych.
Oczywiscie bity bardziej mi sie na plycie ostrego podobaja.
Rahim ma zajebiste feauturingi na tej plycie. |
Co do featów to Fokus mnie rozczarował, Grubson i Dab elegancko, Lilu nie lubię, Śliwka chujowo, a Majkel chciał kiedyś ciągnąć ze mną solo za internet. Aaaa i to jest jebany pedał. Jak słyszałeś o poznajmajkela to wiesz ocb ; DDDD
Last edited by Michald13 on 24 Mar 2010 02:52 pm; edited 2 times in total _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#23 Posted: 24 Mar 2010 02:50 pm Post subject: Re: Zakupiłem sobie 2 rzeczy |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Michald13 wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Michald13 wrote: |
Iso duże ilości e-zazdrości naraz. |
0 > polski rap :/
omg ale wiejskie napisy zrobili na tej okladce albumu ostrego.
"najbardziej hardcore'owa plyta w dyskografii ostr"
"11 album artysty"
"komiks uzupelnieniem plyty"
;DDDDD
ja pierdole.. to sa jakies naklejki? da sie odkleic? bo to straszna wies te napisy |
Profesorze psie. Płyta była w czarnym pudełku. Na górze był dołączony ciekawie zrobiony komiks. To jest jego okładka. Sama okładka cd wygląda tak:
 |
eee to lajt
okladka calkiem w pyte
koncert ostrego mile wspominam chociaz i tak nie przepadam za polskim rapem |
z koncertu ostrego w peterborough pamietam tylko kupywanie wodki w tesco i spotkanie tam peji, decksa i sokola : D
sokol intelektualista darl pizde na kasjerke ze nie rozumie o co jej chodzi a ta chciala im sprawdzic dowody lol : D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY

|
#24 Posted: 24 Mar 2010 02:57 pm Post subject: |
|
|
@michald
feat fokusa mi sie akurat podobal
w kropeczce sredniawka
ale w m-ów zajebisty feat _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#25 Posted: 24 Mar 2010 02:58 pm Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | @michald
feat fokusa mi sie akurat podobal
w kropeczce sredniawka
ale w m-ów zajebisty feat |
Stać go na znacznie więcej. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#26 Posted: 24 Mar 2010 03:02 pm Post subject: Re: Zakupiłem sobie 2 rzeczy |
|
|
| Michald13 wrote: |
siemczak michał kuamco, ile dałeś? _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#27 Posted: 24 Mar 2010 03:04 pm Post subject: Re: Zakupiłem sobie 2 rzeczy |
|
|
| Sysio wrote: | | Michald13 wrote: |
siemczak michał kuamco, ile dałeś? |
Rahim 30 a OSTR 40 _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
|
#28 Posted: 24 Mar 2010 03:06 pm Post subject: Re: Zakupiłem sobie 2 rzeczy |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | a dzisiaj w krk jest off festival club i nie ide ;(((((((((((((((((((((((((((((((
;( |
Weź Mareczgu, wybrałbyś się na jakichś Zbeer'ów czy innych grajków prosto z fabryki, odzianych w robotnicze ciuchy i ortopedyczne obuwie, a nie z alternatywnym indie rockiem nam tu wyjeżdżał . |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#29 Posted: 24 Mar 2010 03:08 pm Post subject: Re: Zakupiłem sobie 2 rzeczy |
|
|
| srubokret wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | a dzisiaj w krk jest off festival club i nie ide ;(((((((((((((((((((((((((((((((
;( |
Weź Mareczgu, wybrałbyś się na jakichś Zbeer'ów czy innych grajków prosto z fabryki, odzianych w robotnicze ciuchy i ortopedyczne obuwie, a nie z alternatywnym indie rockiem nam tu wyjeżdżał . |
Poza tym w knajpie w której nigdy nie ma miejsca i piwo kosztuje w chuj. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#30 Posted: 24 Mar 2010 03:15 pm Post subject: Re: Zakupiłem sobie 2 rzeczy |
|
|
| Michald13 wrote: | | Poza tym w knajpie w której nigdy nie ma miejsca i piwo kosztuje w chuj. |
O chuj, to już wolałbym kupić sobie piwo w monopolu i spożywać je w domowym zaciszu.
/e; Ławki, parki i inne "urocze" miejscowy odpadają, gdyż mam już sporo mandatów i chcę być praworządnym obywatelem. |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#31 Posted: 24 Mar 2010 03:19 pm Post subject: Re: Zakupiłem sobie 2 rzeczy |
|
|
| srubokret wrote: | | Michald13 wrote: | | Poza tym w knajpie w której nigdy nie ma miejsca i piwo kosztuje w chuj. |
O chuj, to już wolałbym kupić sobie piwo w monopolu i spożywać je w domowym zaciszu.
/e; Ławki, parki i inne "urocze" miejscowy odpadają, gdyż mam już sporo mandatów i chcę być praworządnym obywatelem. |
Ja nie mam tego problemu. Idę na korone/krzemionki/kopiec i piję bez przypału. W sumie 2 z tych miejsców poznałeś ;P _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#32 Posted: 24 Mar 2010 03:33 pm Post subject: Re: Zakupiłem sobie 2 rzeczy |
|
|
| Michald13 wrote: | | Ja nie mam tego problemu. Idę na korone/krzemionki/kopiec i piję bez przypału. W sumie 2 z tych miejsców poznałeś ;P |
W rzeczy samej. |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#33 Posted: 24 Mar 2010 03:35 pm Post subject: Re: Zakupiłem sobie 2 rzeczy |
|
|
| srubokret wrote: | | Michald13 wrote: | | Ja nie mam tego problemu. Idę na korone/krzemionki/kopiec i piję bez przypału. W sumie 2 z tych miejsców poznałeś ;P |
W rzeczy samej. |
Tak więc zapewne domyślasz się, że jak nie chcę dostać mandatu, to pies może mi skoczyć ; D _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 3722 Gold: 0.00 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#34 Posted: 24 Mar 2010 03:36 pm Post subject: |
|
|
| taaaaaaaak !!!!!! |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#35 Posted: 24 Mar 2010 03:38 pm Post subject: Re: Zakupiłem sobie 2 rzeczy |
|
|
| Michald13 wrote: | | Tak więc zapewne domyślasz się, że jak nie chcę dostać mandatu, to pies może mi skoczyć ; D |
Hehe  |
|
| Back to top |
|
 |
PmK0207
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 805 Gold: 49.00

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#36 Posted: 24 Mar 2010 04:30 pm Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | plyta rahima>plyta ostrego |
Oj chyba nie,Rahim to ewidentnie najsłabszy przedstawiciel przeciętnej zresztą Paktofoniki,a Adamowi nawet elo wyszła płytka(na pewno lepsza od OCB czy JTTS) _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#37 Posted: 24 Mar 2010 04:37 pm Post subject: |
|
|
| PmK0207 wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | plyta rahima>plyta ostrego |
Oj chyba nie,Rahim to ewidentnie najsłabszy przedstawiciel przeciętnej zresztą Paktofoniki,a Adamowi nawet elo wyszła płytka(na pewno lepsza od OCB czy JTTS) |
Paktofonika nie była przeciętna, a Rahim się od tamtego czasu znacznie wyrobił. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
PmK0207
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 805 Gold: 49.00

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#38 Posted: 24 Mar 2010 04:39 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | PmK0207 wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | plyta rahima>plyta ostrego |
Oj chyba nie,Rahim to ewidentnie najsłabszy przedstawiciel przeciętnej zresztą Paktofoniki,a Adamowi nawet elo wyszła płytka(na pewno lepsza od OCB czy JTTS) |
Paktofonika nie była przeciętna, a Rahim się od tamtego czasu znacznie wyrobił. |
Jak dla mnie była przeciętna i chuj,może bym tak nie uważał ale wkurwiają mnie psychofani wyznający Magika i znający Jestem Bogiem Chwile Ulotne i Nowiny,bo to im wyskoczyło jak wklepali w bearshara ;DDDD Więc do Pfk jestem uprzedzony.Anyway,TDD > PPA,kk.
Last edited by PmK0207 on 24 Mar 2010 04:41 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#39 Posted: 24 Mar 2010 04:42 pm Post subject: |
|
|
| PmK0207 wrote: | | Michald13 wrote: | | PmK0207 wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | plyta rahima>plyta ostrego |
Paktofonika nie była przeciętna, a Rahim się od tamtego czasu znacznie wyrobił. |
Jak dla mnie była przeciętna i chuj,może bym tak nie pisał ale wkurwiają mnie psychofani wyznający Magika i znający Jestem Bogiem Chwile Ulotne i Nowiny,bo to im wyskoczyło jak wklepali w bearshara ;DDDD Więc do Pfk jestem uprzedzony.Anyway,TDD > PPA,kk. |
Magik ma psychofanów, bo tworzył coś zajebistego + wiadomo jak skończył. Imo najlepszy polski mc, chociaż psychofanem nie jestem, a wręcz śmieję się z nich. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY

|
#40 Posted: 24 Mar 2010 04:44 pm Post subject: |
|
|
| PmK0207 wrote: | | Michald13 wrote: | | PmK0207 wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | plyta rahima>plyta ostrego |
Jak dla mnie była przeciętna i chuj,może bym tak nie uważał ale wkurwiają mnie psychofani wyznający Magika i znający Jestem Bogiem Chwile Ulotne i Nowiny,bo to im wyskoczyło jak wklepali w bearshara ;DDDD Więc do Pfk jestem uprzedzony.Anyway,TDD > PPA,kk. |
to samo mowilem o tych niby fanach.
na yt pelno jest komentarzy pod nutami pfk o tresci EM A GIE I KA RIP * albo PfK 4 EVER... Nic kurwa takie komentarze nie wnosza.
btw Michald zrobil swietny backmasking  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|