|
| Author |
Message |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#21 Posted: 04 Apr 2010 03:21 pm Post subject: Re: Monolog na temat Ekskrementow oddawania. |
|
|
| Scream wrote: | | Hastner wrote: | | Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | W akcie defekacji to nie ja wydalam stolec, to stolec wydala mnie. Odrzuca me upodlone cialo gdyz nie zasluguje by go wen nosic. Podaza dalej by stac sie jednoscia z matka ziemia. Czasami utrudniam mu ten cel spozywajac go zaraz po akcie defekacji, jednak cykl sie powtarza i znowu stolec wydala moje cialo. Teraz przystapmy do adoracji guwna |
jesteś tak spierdolony, że chętnie bym ci przebił nożem ten głupi łeb. |
W IMIĘ INTERNETU! |
Właśnie nie w imię internetu, każdy może się tłumaczyć, że jego spierdolenie to tylko zabawa w necie, ale po jakimś czasie gubi się i zapomina gdzie jest internet a gdzie rl, przenosi to na innych i w ten sposób mamy spierdolone społeczeństwo.
Takich przodowników jak sado, powinno się wieszać na stryczku po uprzednim kilkugodzinnym torturowaniu. |
TO JEST KURWA INTERNET! _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#22 Posted: 04 Apr 2010 03:29 pm Post subject: Re: Monolog na temat Ekskrementow oddawania. |
|
|
| Shapiro wrote: | | Scream wrote: | | Hastner wrote: | | Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | W akcie defekacji to nie ja wydalam stolec, to stolec wydala mnie. Odrzuca me upodlone cialo gdyz nie zasluguje by go wen nosic. Podaza dalej by stac sie jednoscia z matka ziemia. Czasami utrudniam mu ten cel spozywajac go zaraz po akcie defekacji, jednak cykl sie powtarza i znowu stolec wydala moje cialo. Teraz przystapmy do adoracji guwna |
W IMIĘ INTERNETU! |
Właśnie nie w imię internetu, każdy może się tłumaczyć, że jego spierdolenie to tylko zabawa w necie, ale po jakimś czasie gubi się i zapomina gdzie jest internet a gdzie rl, przenosi to na innych i w ten sposób mamy spierdolone społeczeństwo.
Takich przodowników jak sado, powinno się wieszać na stryczku po uprzednim kilkugodzinnym torturowaniu. |
;DDDDDDD
Jaki spierdoleniec. Czyli ze trzeba mareczga trzymac z dala od ludzi bo w internecie pisze o jedzeniu gowna? |
Po co trzymać?
Bo, nie bo to, tylko za całokształt, odkąd pamiętam był spierdolony, a teraz to tylko narasta, w rl również mu się udziela.
Last edited by Scream on 04 Apr 2010 03:29 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#23 Posted: 04 Apr 2010 03:31 pm Post subject: Re: Monolog na temat Ekskrementow oddawania. |
|
|
| Scream wrote: | | Shapiro wrote: | | Scream wrote: | | Hastner wrote: | | Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | W akcie defekacji to nie ja wydalam stolec, to stolec wydala mnie. Odrzuca me upodlone cialo gdyz nie zasluguje by go wen nosic. Podaza dalej by stac sie jednoscia z matka ziemia. Czasami utrudniam mu ten cel spozywajac go zaraz po akcie defekacji, jednak cykl sie powtarza i znowu stolec wydala moje cialo. Teraz przystapmy do adoracji guwna |
W IMIĘ INTERNETU! |
;DDDDDDD
Jaki spierdoleniec. Czyli ze trzeba mareczga trzymac z dala od ludzi bo w internecie pisze o jedzeniu gowna? |
Po co trzymać?
Bo, nie bo to, tylko za całokształt, odkąd pamiętam był spierdolony, a teraz to tylko narasta, w rl również mu się udziela. |
Jak już sobie popłakałeś, to możesz wypierdolić, randzie. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#24 Posted: 04 Apr 2010 03:33 pm Post subject: Re: Monolog na temat Ekskrementow oddawania. |
|
|
| Scream wrote: | | Shapiro wrote: | | Scream wrote: | | Hastner wrote: | | Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | W akcie defekacji to nie ja wydalam stolec, to stolec wydala mnie. Odrzuca me upodlone cialo gdyz nie zasluguje by go wen nosic. Podaza dalej by stac sie jednoscia z matka ziemia. Czasami utrudniam mu ten cel spozywajac go zaraz po akcie defekacji, jednak cykl sie powtarza i znowu stolec wydala moje cialo. Teraz przystapmy do adoracji guwna |
W IMIĘ INTERNETU! |
;DDDDDDD
Po co trzymać?
Bo, nie bo to, tylko za całokształt, odkąd pamiętam był spierdolony, a teraz to tylko narasta, w rl również mu się udziela. |
Wypierdalaj. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#25 Posted: 04 Apr 2010 04:13 pm Post subject: Re: Monolog na temat Ekskrementow oddawania. |
|
|
| Powiem tak, kilku idiotów, żeby ukryć swoje spierdolenie wymyśliło "to tylko internet" i mają spokój. Oczywiście takich spierdolin jest więcej, w związku z tym zasada ta zaczęła obowiązywać oficjalnie, działa to podobnie jak chrześcijaństwo, ponieważ wymyślili ją sami nieudacznicy i spierdoliny a takich było najwięcej więc zaczęła ta religia obowiązywać. |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#26 Posted: 04 Apr 2010 04:14 pm Post subject: Re: Monolog na temat Ekskrementow oddawania. |
|
|
| Scream wrote: | | Powiem tak, kilku idiotów, żeby ukryć swoje spierdolenie wymyśliło "to tylko internet" i mają spokój. Oczywiście takich spierdolin jest więcej, w związku z tym zasada ta zaczęła obowiązywać oficjalnie, działa to podobnie jak chrześcijaństwo, ponieważ wymyślili ją sami nieudacznicy i spierdoliny a takich było najwięcej więc zaczęła ta religia obowiązywać. |
t4i, wypierdalaj z kabla. wiosne mamy, zajmij sie ogrodkiem
Last edited by Shapiro on 04 Apr 2010 04:14 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Classic
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Donor:  Posts: 871 Gold: 0.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#27 Posted: 04 Apr 2010 04:22 pm Post subject: |
|
|
| guwno ftw |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#28 Posted: 04 Apr 2010 04:33 pm Post subject: Re: Monolog na temat Ekskrementow oddawania. |
|
|
| Shapiro wrote: | | Scream wrote: | | Powiem tak, kilku idiotów, żeby ukryć swoje spierdolenie wymyśliło "to tylko internet" i mają spokój. Oczywiście takich spierdolin jest więcej, w związku z tym zasada ta zaczęła obowiązywać oficjalnie, działa to podobnie jak chrześcijaństwo, ponieważ wymyślili ją sami nieudacznicy i spierdoliny a takich było najwięcej więc zaczęła ta religia obowiązywać. |
t4i, wypierdalaj z kabla. wiosne mamy, zajmij sie ogrodkiem |
jak widzisz zajmowałem się i mnie nie było kilka dni
tak wiem prawda w oczy kole. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|