|
| Author |
Message |
Puczman
Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 2257 Gold: 45.47 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#21 Posted: 07 Apr 2010 02:19 pm Post subject: |
|
|
| Barre00 wrote: | | Puczman wrote: | | Barre00 wrote: | | TWOJA MATKA TO KURWA Z PARAGWAJU |
I NIE Próbuj Grać Kozaka Bo cały CHuj mi Możesz Mogłeś I Nie Będziesz Mógł Bo To JA Jestem Od Tego Żeby Dopierdalać Takie Kurwy Jaką Jesteś Ty A Jak Chcesz Powiedzieć Kilka Miłych Słów To Proszę Bardzo Tylko Pamiętaj O Tym Że Na Ulicy Się Na Pewno Spotkamy A wtedy Nie Będzie Tak Pięknie I Spokojnie... HWDP O Ile Wiesz Co To Znaczy!!!!...Frajerze Wypierdalaj Na Aplikary Z Taką Tandetą Jeżeli Nie Wiesz Co Kurwo Jest W 5 To Wyjebane Na Ciebie Po Całej Lini Więc Zamknij Mordę Leszczu Bo Cie Tak Dojebie Że Nie Pozbierasz Się Od Dzisiaj I Nie Staniesz NA Te Swoje Grubiutkie Nóżki Pojąłeś Frajerze |
po czyms takim niestety nie ma comeback'u, to juz koniec. Nie ma takiej riposty ktora mogla uratowac moj honor. Wygrales bitwe, a ja zostalem wbity na pewniaka. |
kurwa zamknij morde czy ja ci jade po mamie ? jakbym cie spotkal na ulicy to bym toba ulice wycieral chudzino pierdolona za takie teksty..hahahaha chyba ty skonczysz na coli z biedronki. ja mam duzo hajsu w przeciwienstwie do cibie i stac mnie na soki typu hortex, nie to o u ciebie w domu cala rodzina pije soki rozrabiane z woda po 2 zl. wypierdalaj biedaku, nie masz kasy to sie nie wypowiadaj. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|