|
| Author |
Message |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#21 Posted: 06 May 2010 05:12 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | rotto, nie chce mi się ci dalej tłumaczyć, myśl sobie co chcesz
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | rotto wrote: | nawet prostej ironii nie umiesz wyłapać.
jeżeli ja jestem "podczłowiekiem" a Ty "nadczłowiekiem", to chyba wolę zostać tu gdzie jestem, spróchniały retardzie  |
To tylko twoje zdanie, miło mi, że jestem dla ciebie nadczłowiekiem.
ok, powiem to po raz milionowy.
Tylko idiota uderza ze skrajności w skrajność, biorąc pod uwagę jeszcze to, że nigdy się nadczłowiekiem nie nazwałem, jesteś stokrotnym idiotą.
dziękuję
e: to ty nie potrafisz wyłapać prostej ironii - zawsze można tak napisać i jest elo fajnie |
ale ty jestes pospinany wiecznie... ja jebie ;d |
1. Nie pomyślałeś, że to mogą być jaja?
2. Nie przyszło ci do głowy, że w e-życiu nie muszę odwzorowywać swoich prawdziwych uczuć, ani pokazywać prawdziwego ja?
Normalnie jak gadam z takimi trzpieniami jak wy, którzy mi coś próbują czasem wkręcić to ich olewam i pierdole, a tu mogę sobie popisać jak lubię prawda? |
no.. dokladnie tak jak mowilem.
mozesz sie jeszcze troche potlumaczyc, ponizej masz duzo miejsca. |
nie pomyślałeś, że to tłumaczenie to są jaja? |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#22 Posted: 06 May 2010 05:12 pm Post subject: |
|
|
got - jesteś ograniczony W CHUJ, nie zgrywaj mądrali, bijesz pianę i ciągle odpowiadasz tymi samymi schematami.
inb4 cośtam od grubym podczłowieku _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#23 Posted: 06 May 2010 05:15 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | got - jesteś ograniczony W CHUJ, nie zgrywaj mądrali, bijesz pianę i ciągle odpowiadasz tymi samymi schematami.
inb4 cośtam od grubym podczłowieku |
co tam pierdolisz tłusty, pryszczaty podczłowieku? |
|
| Back to top |
|
 |
arabb ★ Junglist ★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 3809 Gold: 0.86 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#24 Posted: 06 May 2010 05:15 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | rotto wrote: | got - jesteś ograniczony W CHUJ, nie zgrywaj mądrali, bijesz pianę i ciągle odpowiadasz tymi samymi schematami.
inb4 cośtam od grubym podczłowieku |
co tam pierdolisz tłusty, pryszczaty podczłowieku? |
/japierdole |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#25 Posted: 06 May 2010 05:20 pm Post subject: |
|
|
w przeciwieństwie do niektórych robię coś z sobą, no trudno wyglądam jak wyglądam ale ćwiczę, zresztą na pryszcze nie mam wpływu - leczę się u dermatologa.
nie wiem czy jest sens cisnąć komuś kto bardzo chce się zmienić.
w przeciwieństwie do michalda nie pije piw litrami i zobaczymy, kto będzie się śmiał ostatni - za jakiś rok, dwa.
a ty got jesteś tak smutny, i tak durny że aż mi się nie chce z tobą rozmawiać.
Last edited by rotto on 06 May 2010 05:20 pm; edited 1 time in total _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#26 Posted: 06 May 2010 05:21 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | w przeciwieństwie do niektórych robię coś z sobą, no trudno wyglądam jak wyglądam ale ćwiczę, zresztą na pryszcze nie mam wpływu - leczę się u dermatologa.
w przeciwieństwie do michalda nie pije piw litrami i zobaczymy, kto będzie się śmiał ostatni - za jakiś rok, dwa.
a ty got jesteś tak smutny, i tak durny że aż mi się nie chce z tobą rozmawiać. |
urzekła mnie historia twojego podczłowieczeństwa |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#27 Posted: 06 May 2010 05:24 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | w przeciwieństwie do niektórych robię coś z sobą, no trudno wyglądam jak wyglądam ale ćwiczę, zresztą na pryszcze nie mam wpływu - leczę się u dermatologa.
a ty got jesteś tak smutny, i tak durny że aż mi się nie chce z tobą rozmawiać. |
michald13 juz spoglada na ciebie z mojego avatara _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#28 Posted: 06 May 2010 05:24 pm Post subject: |
|
|
mam nadzieję że zrozumiałeś jak denny jesteś i popełnisz samobójstwo, takich polaczków jak ty jest pełno i zapewniam cię że nie przyczyniasz się swoją durną egzystencją do poprawy w państwie, co na każdym kroku podkreślasz.
zastanawia mnie czy masz jakieś uczucia, bili cię w domu, a może nigdy go nie miałeś? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#29 Posted: 06 May 2010 05:29 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | mam nadzieję że zrozumiałeś jak denny jesteś i popełnisz samobójstwo, takich polaczków jak ty jest pełno i zapewniam cię że nie przyczyniasz się swoją durną egzystencją do poprawy w państwie, co na każdym kroku podkreślasz.
zastanawia mnie czy masz jakieś uczucia, bili cię w domu, a może nigdy go nie miałeś? |
jestem zimny jak stal, mam serce z kamienia, nie czuję bólu, strachu, miłości, szczęścia, matka mnie biła ojciec alkoholik, który zaś bił ją. Z domu uciekłem jak miałem 12lat, teraz mam 45 i siedzę na forum o diablo dwa pan zniszczenia i chcę zmienić świat. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#30 Posted: 06 May 2010 05:31 pm Post subject: |
|
|
pierwsza ironia od kiedy cię "znam", brawo, jesteś na dobrej drodze do znormalnienia. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#31 Posted: 06 May 2010 05:32 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | rotto wrote: | mam nadzieję że zrozumiałeś jak denny jesteś i popełnisz samobójstwo, takich polaczków jak ty jest pełno i zapewniam cię że nie przyczyniasz się swoją durną egzystencją do poprawy w państwie, co na każdym kroku podkreślasz.
zastanawia mnie czy masz jakieś uczucia, bili cię w domu, a może nigdy go nie miałeś? |
jestem zimny jak stal, mam serce z kamienia, nie czuję bólu, strachu, miłości, szczęścia, matka mnie biła ojciec alkoholik, który zaś bił ją. Z domu uciekłem jak miałem 12lat, teraz mam 45 i siedzę na forum o diablo dwa pan zniszczenia i chcę zmienić świat. | wszystko układa się w logiczną całość. _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#32 Posted: 06 May 2010 05:33 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | pierwsza ironia od kiedy cię "znam", brawo, jesteś na dobrej drodze do znormalnienia. |
Zauważyłeś, że wyciągnąłem coś z ciebie? Pewnie ci się wydaje, ze napisałeś to bo sam chciałeś, niestety to ja tego chciałem  |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#33 Posted: 06 May 2010 05:36 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | wszystko układa się w logiczną całość. |
Ja pierdolę ;DDD
// Czemu śmiejecie się z GoTa?
Ja lubię z nim dyskutować. Dyskusje z nim są ciekawe.
Last edited by srubokret on 06 May 2010 05:38 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#34 Posted: 06 May 2010 05:37 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | rotto wrote: | | pierwsza ironia od kiedy cię "znam", brawo, jesteś na dobrej drodze do znormalnienia. |
Zauważyłeś, że wyciągnąłem coś z ciebie? Pewnie ci się wydaje, ze napisałeś to bo sam chciałeś, niestety to ja tego chciałem  | kurwa, co za debil xD To tak jakby namowic pedała na jebanie w dupsko i sie cieszyc ze poruchales. _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#35 Posted: 06 May 2010 05:44 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: |
jestem zimny jak stal, mam serce z kamienia, nie czuję bólu, strachu, miłości, szczęścia, matka mnie biła ojciec alkoholik, który zaś bił ją. Z domu uciekłem jak miałem 12lat, teraz mam 45 i siedzę na forum o diablo dwa pan zniszczenia i chcę zmienić świat. |
Mam dobra prace, zone, duzo fg, ogladam rozne seriale. |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#36 Posted: 06 May 2010 05:46 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | wszystko układa się w logiczną całość. |
Ja pierdolę ;DDD
// Czemu śmiejecie się z GoTa?
Ja lubię z nim dyskutować. Dyskusje z nim są ciekawe. | on manipuluje twoim umysłem sprawiajac ze tak go postrzegasz. ez mindslave _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#37 Posted: 06 May 2010 05:47 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Scream wrote: | | rotto wrote: | | pierwsza ironia od kiedy cię "znam", brawo, jesteś na dobrej drodze do znormalnienia. |
Zauważyłeś, że wyciągnąłem coś z ciebie? Pewnie ci się wydaje, ze napisałeś to bo sam chciałeś, niestety to ja tego chciałem  | kurwa, co za debil xD To tak jakby namowic pedała na jebanie w dupsko i sie cieszyc ze poruchales. |
normalnie bym napisał w czym rzecz, ale ty jesteś wyjątkowym typem zakompleksionego kretyna więc nie napiszę nic. |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#38 Posted: 06 May 2010 05:48 pm Post subject: |
|
|
Pozwolcie, ze sie wpierdole na chwile do debaty z pytaniem niezaleznym tfu...neutralnym:
Gocie, czy kiedykolwiek porozmawiales tu z kims bez jechania mu od kretynow i sprowadzenia do poziomu podczlowieka? ; D |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#39 Posted: 06 May 2010 05:50 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Scream wrote: | | rotto wrote: | | pierwsza ironia od kiedy cię "znam", brawo, jesteś na dobrej drodze do znormalnienia. |
Zauważyłeś, że wyciągnąłem coś z ciebie? Pewnie ci się wydaje, ze napisałeś to bo sam chciałeś, niestety to ja tego chciałem  | kurwa, co za debil xD To tak jakby namowic pedała na jebanie w dupsko i sie cieszyc ze poruchales. |
normalnie bym napisał w czym rzecz, ale ty jesteś wyjątkowym typem zakompleksionego kretyna więc nie napiszę nic. | i pewnie teraz myslisz, ze jestes zajebisty bo prowokujesz mnie do rejdzu wyświechtanymi tekstami o kompleksach. _____________________
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#40 Posted: 06 May 2010 05:51 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | Pozwolcie, ze sie wpierdole na chwile do debaty z pytaniem niezaleznym tfu...neutralnym:
Gocie, czy kiedykolwiek porozmawiales tu z kims bez jechania mu od kretynow i sprowadzenia do poziomu podczlowieka? ; D |
Tak, ze mną wielokrotnie dyskutował - stałem w wyraźnej opozycji do jego poglądów.
Było bez pyskówek.
| spiochek_ma_bana wrote: | | on manipuluje twoim umysłem sprawiajac ze tak go postrzegasz. ez mindslave |
N1 kretynizm.
Last edited by srubokret on 06 May 2010 05:52 pm; edited 2 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
|