|
| Author |
Message |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#21 Posted: 15 May 2010 05:23 am Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | Chodziło mi o to, że porównywanie netbooka do ipoda jest jak porównywanie lapka do stacjonarnego pc. |
No nie wiem. Lapek ma podobne możliwości co pc (oprócz uruchamiania gierek), tylko jest bardziej mobilny. Pod względem możliwości netbook miażdży ipoda. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#22 Posted: 15 May 2010 05:33 am Post subject: |
|
|
tylko jak wjebac netbooka do kieszeni _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

|
#23 Posted: 15 May 2010 05:37 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | chaos_n wrote: | | Chodziło mi o to, że porównywanie netbooka do ipoda jest jak porównywanie lapka do stacjonarnego pc. |
No nie wiem. Lapek ma podobne możliwości co pc (oprócz uruchamiania gierek), tylko jest bardziej mobilny. Pod względem możliwości netbook miażdży ipoda. |
Pod względem możliwości PC miażdży lapka  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arabb ★ Junglist ★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 3809 Gold: 0.86 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#24 Posted: 15 May 2010 05:37 am Post subject: |
|
|
Ipod touch 3g 32gb kupisz za 800-1000 zł. Robisz jb i masz wszystkie gry za free ( które są oczywko świetne ). Na dodatek jest małe, może służyć jako gps. Wiec warto sie nad tym zastanowić. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n

|
#25 Posted: 15 May 2010 05:38 am Post subject: |
|
|
Dawanie ~1k za ipoda to skrajny debilizm. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#26 Posted: 15 May 2010 05:39 am Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | Michald13 wrote: | | chaos_n wrote: | | Chodziło mi o to, że porównywanie netbooka do ipoda jest jak porównywanie lapka do stacjonarnego pc. |
No nie wiem. Lapek ma podobne możliwości co pc (oprócz uruchamiania gierek), tylko jest bardziej mobilny. Pod względem możliwości netbook miażdży ipoda. |
Pod względem możliwości PC miażdży lapka  |
Pod jakim względem? Oprócz gier nie widzę żadnej przewagi. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#27 Posted: 15 May 2010 05:43 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Lapek ma podobne możliwości co pc (oprócz uruchamiania gierek), tylko jest bardziej mobilny. |
Chyba jednak nie. |
|
| Back to top |
|
 |
Melcma_Fajny_Mis
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1979 Gold: 300.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#28 Posted: 15 May 2010 05:53 am Post subject: |
|
|
| Bombel wrote: | Warto, konoslka zajebista na wszelkie podróże i dłuższe posiedzenia w kiblu, gry są fajne i dopracowane, możesz na niej robić praktycznie wszystko (w granicach zdrowego rozsądku >.<) . Polecam
/e i przerobienie to max 15 min ;D |
this |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#29 Posted: 15 May 2010 05:55 am Post subject: |
|
|
| Hastner wrote: | | Michald13 wrote: | | Lapek ma podobne możliwości co pc (oprócz uruchamiania gierek), tylko jest bardziej mobilny. |
Chyba jednak nie. |
Piszesz że nie, ale zero uzasadnienia. W domowym użytkowaniu pc nie jest lepszy od lapka. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Melcma_Fajny_Mis
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1979 Gold: 300.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#30 Posted: 15 May 2010 05:56 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Hastner wrote: | | Michald13 wrote: | | Lapek ma podobne możliwości co pc (oprócz uruchamiania gierek), tylko jest bardziej mobilny. |
Chyba jednak nie. |
Piszesz że nie, ale zero uzasadnienia. W domowym użytkowaniu pc nie jest lepszy od lapka. |
jest |
|
| Back to top |
|
 |
MoRo123
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 1569 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#31 Posted: 15 May 2010 06:05 am Post subject: |
|
|
| Czy wygrywasz, czy nie. Zawsze ja kocham Cię. W moim sercu Wisła! I na dobre i na złe. |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n

|
#32 Posted: 15 May 2010 06:21 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | chaos_n wrote: | | Michald13 wrote: | | chaos_n wrote: | | Chodziło mi o to, że porównywanie netbooka do ipoda jest jak porównywanie lapka do stacjonarnego pc. |
Pod jakim względem? Oprócz gier nie widzę żadnej przewagi. |
Spróbuj na lapku kompilować cokolwiek, bawić się programami graficznymi, odpalić srylion zakładek w przeglądarce, gdzie w każdej jest jakis flashowy banner. To, że ty jestes bezmózgiem i kompa używasz tylko do grania, filmów, muzyki i internetu, nie znaczy, że każdy ma tak niskie wymagania.
I przestań już pierdolić, że lapek niczym się nie różni od pc oprócz gierek, bo tylko się upokarzasz.
Laptop ma inne zastosowania niz pc, gdyby niczym się nie różniły, to rynek pc dawno by zdechł.
Last edited by chaos_n on 15 May 2010 06:23 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#33 Posted: 15 May 2010 06:28 am Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | Michald13 wrote: | | chaos_n wrote: | | Michald13 wrote: | | chaos_n wrote: | | Chodziło mi o to, że porównywanie netbooka do ipoda jest jak porównywanie lapka do stacjonarnego pc. |
Pod jakim względem? Oprócz gier nie widzę żadnej przewagi. |
Spróbuj na lapku kompilować cokolwiek, bawić się programami graficznymi, odpalić srylion zakładek w przeglądarce, gdzie w każdej jest jakis flashowy banner. To, że ty jestes bezmózgiem i kompa używasz tylko do grania, filmów, muzyki i internetu, nie znaczy, że każdy ma tak niskie wymagania.
I przestań już pierdolić, że lapek niczym się nie różni od pc oprócz gierek, bo tylko się upokarzasz.
Laptop ma inne zastosowania niz pc, gdyby niczym się nie różniły, to rynek pc dawno by zdechł. |
Na dobrym lapku można robić to wszystko. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#34 Posted: 15 May 2010 07:08 am Post subject: |
|
|
kupilem psp kiedys. wzielem ze soba je 2 razy do samolotu i mi sie znudzilo. sprzedalem po pol roku nie uzywania. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arczi19
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 316 Gold: 5.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#35 Posted: 15 May 2010 03:25 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | warto
ja sobie nie wyobrazam wykladow i niektorych cwiczen bez psp |
A jak wygląda korzystanie z neta na tym? Widziałem że ma wifi. Wygodne to?
| Bombel wrote: | Warto, konoslka zajebista na wszelkie podróże i dłuższe posiedzenia w kiblu, gry są fajne i dopracowane, możesz na niej robić praktycznie wszystko (w granicach zdrowego rozsądku >.<) . Polecam
/e i przerobienie to max 15 min ;D |
Oryginałki na alledrogo kosztują gorsze. Żal przerabiać. |
Wiekszosc gier na psp bedzie dzialac szybciej (szczegolnie jesli chodzi o loading time) jesli jest odpalone z przerobionego psp anizeli z dysku UMD. |
|
| Back to top |
|
 |
|