|
| Author |
Message |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#21 Posted: 24 May 2010 01:54 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Prawda jest taka, że ja byłem jednym z ostatnich, normalnych roczników. Późniejsze, to pokurwy wychowane w dobie komputerów, xboxów, internetu, przygłupich programów itp itd. W latach 90' nie było tego wszystkiego. Zamiast siedzieć całe dnie przy kompie goniliśmy na podwórku, po parku, w tv oglądaliśmy tsubase i yatamana, a później znowu na pole. Nigdy nie było nudno, z byle gówna można było rozkminić pasjonującą zabawę. Później zaczęło się to pierdolić. |
I będzie już tylko coraz gorzej. |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#22 Posted: 24 May 2010 01:57 pm Post subject: |
|
|
| Hastner wrote: | | Michald13 wrote: | | Prawda jest taka, że ja byłem jednym z ostatnich, normalnych roczników. Późniejsze, to pokurwy wychowane w dobie komputerów, xboxów, internetu, przygłupich programów itp itd. W latach 90' nie było tego wszystkiego. Zamiast siedzieć całe dnie przy kompie goniliśmy na podwórku, po parku, w tv oglądaliśmy tsubase i yatamana, a później znowu na pole. Nigdy nie było nudno, z byle gówna można było rozkminić pasjonującą zabawę. Później zaczęło się to pierdolić. |
NAJGORSZE JEST KURWA BEZSTRESOWE WYCHOWANIE.
Same pizdy przez to wyrastają. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#23 Posted: 24 May 2010 01:57 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Prawda jest taka, że ja byłem jednym z ostatnich, normalnych roczników. Późniejsze, to pokurwy wychowane w dobie komputerów, xboxów, internetu, przygłupich programów itp itd. W latach 90' nie było tego wszystkiego. Zamiast siedzieć całe dnie przy kompie goniliśmy na podwórku, po parku, w tv oglądaliśmy tsubase i yatamana, a później znowu na pole. Nigdy nie było nudno, z byle gówna można było rozkminić pasjonującą zabawę. Później zaczęło się to pierdolić. |
Ale to jest prawda...do 11 roku zycia nie mialem nic poza Pegasusem, nie bylo kompow i bylo kurwa genialnie, mielismy setki zabaw. |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#24 Posted: 24 May 2010 01:58 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Hastner wrote: | | Michald13 wrote: | | Prawda jest taka, że ja byłem jednym z ostatnich, normalnych roczników. Późniejsze, to pokurwy wychowane w dobie komputerów, xboxów, internetu, przygłupich programów itp itd. W latach 90' nie było tego wszystkiego. Zamiast siedzieć całe dnie przy kompie goniliśmy na podwórku, po parku, w tv oglądaliśmy tsubase i yatamana, a później znowu na pole. Nigdy nie było nudno, z byle gówna można było rozkminić pasjonującą zabawę. Później zaczęło się to pierdolić. |
NAJGORSZE JEST KURWA BEZSTRESOWE WYCHOWANIE.
Same pizdy przez to wyrastają. |
y. |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#25 Posted: 24 May 2010 01:59 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Michald13 wrote: | | Prawda jest taka, że ja byłem jednym z ostatnich, normalnych roczników. Późniejsze, to pokurwy wychowane w dobie komputerów, xboxów, internetu, przygłupich programów itp itd. W latach 90' nie było tego wszystkiego. Zamiast siedzieć całe dnie przy kompie goniliśmy na podwórku, po parku, w tv oglądaliśmy tsubase i yatamana, a później znowu na pole. Nigdy nie było nudno, z byle gówna można było rozkminić pasjonującą zabawę. Później zaczęło się to pierdolić. |
Ale to jest prawda...do 11 roku zycia nie mialem nic poza Pegasusem, nie bylo kompow i bylo kurwa genialnie, mielismy setki zabaw. |
No kurwa dokładnie. Robiło się bazy na podwórku, łuki z gałęzi, jeździło się na rowerze, goniło za piłką... Te czasy już nie wrócą. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#26 Posted: 24 May 2010 02:00 pm Post subject: |
|
|
alez zrobil sie nostalgiczny nastroj  _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#27 Posted: 24 May 2010 02:01 pm Post subject: |
|
|
tak, nie ma to jak lata 90-e. Napierdalalem w starcrafta caly dzien i noc. _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#28 Posted: 24 May 2010 02:04 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Kolba wrote: | | Michald13 wrote: | | Prawda jest taka, że ja byłem jednym z ostatnich, normalnych roczników. Późniejsze, to pokurwy wychowane w dobie komputerów, xboxów, internetu, przygłupich programów itp itd. W latach 90' nie było tego wszystkiego. Zamiast siedzieć całe dnie przy kompie goniliśmy na podwórku, po parku, w tv oglądaliśmy tsubase i yatamana, a później znowu na pole. Nigdy nie było nudno, z byle gówna można było rozkminić pasjonującą zabawę. Później zaczęło się to pierdolić. |
No kurwa dokładnie. Robiło się bazy na podwórku, łuki z gałęzi, jeździło się na rowerze, goniło za piłką... Te czasy już nie wrócą. |
i cale kurwa szczescie bo ja jednak wole sobie smignac ne deseczce, potem wieczorem pojsc na impreze i napic sie wodzi albo umoczyc kija _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#29 Posted: 24 May 2010 02:07 pm Post subject: |
|
|
| kiedys miałem dysk 10giga ludzie w klasie pytali czy moga mnie dotknąć.. |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#30 Posted: 24 May 2010 02:07 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Michald13 wrote: | | Kolba wrote: | | Michald13 wrote: | | Prawda jest taka, że ja byłem jednym z ostatnich, normalnych roczników. Późniejsze, to pokurwy wychowane w dobie komputerów, xboxów, internetu, przygłupich programów itp itd. W latach 90' nie było tego wszystkiego. Zamiast siedzieć całe dnie przy kompie goniliśmy na podwórku, po parku, w tv oglądaliśmy tsubase i yatamana, a później znowu na pole. Nigdy nie było nudno, z byle gówna można było rozkminić pasjonującą zabawę. Później zaczęło się to pierdolić. |
No kurwa dokładnie. Robiło się bazy na podwórku, łuki z gałęzi, jeździło się na rowerze, goniło za piłką... Te czasy już nie wrócą. |
i cale kurwa szczescie bo ja jednak wole sobie smignac ne deseczce, potem wieczorem pojsc na impreze i napic sie wodzi albo umoczyc kija |
Ty jesteś już stary. Tak spędzało się czas mając może 10 lat. Teraz 10 latki to tłuste spierdoliny, potrafiące tylko leżeć przed tv i kompem. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#31 Posted: 24 May 2010 02:07 pm Post subject: |
|
|
Ja wiem tylko ze michald13 to idiota _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#32 Posted: 24 May 2010 02:08 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Michald13 wrote: | | Kolba wrote: | | Michald13 wrote: | | Prawda jest taka, że ja byłem jednym z ostatnich, normalnych roczników. Późniejsze, to pokurwy wychowane w dobie komputerów, xboxów, internetu, przygłupich programów itp itd. W latach 90' nie było tego wszystkiego. Zamiast siedzieć całe dnie przy kompie goniliśmy na podwórku, po parku, w tv oglądaliśmy tsubase i yatamana, a później znowu na pole. Nigdy nie było nudno, z byle gówna można było rozkminić pasjonującą zabawę. Później zaczęło się to pierdolić. |
i cale kurwa szczescie bo ja jednak wole sobie smignac ne deseczce, potem wieczorem pojsc na impreze i napic sie wodzi albo umoczyc kija |
Ty jesteś już stary. Tak spędzało się czas mając może 10 lat. Teraz 10 latki to tłuste spierdoliny, potrafiące tylko leżeć przed tv i kompem. | Mówisz tak, jakbyś znał mojego 10letniego kuzyna  _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
MaC
Group: Members Joined: 10 May 2010 Posts: 1067 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#33 Posted: 24 May 2010 02:24 pm Post subject: |
|
|
| a ty michald13 jaki rocznik jestes?88? |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#34 Posted: 24 May 2010 02:27 pm Post subject: |
|
|
| MaC wrote: | | a ty michald13 jaki rocznik jestes?88? |
chonor i kąkfista 88 |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź
Group: Banned Joined: 19 Mar 2010 Posts: 4570 Gold: 0.50

Status: Warn: Banned Reputation: 9

|
#35 Posted: 24 May 2010 02:30 pm Post subject: Re: Dzieci z gimnazjum |
|
|
| rotto wrote: | | Michald13 wrote: | | MaC wrote: | | Wyjzałem oknem ,a tam widze dzieci z 2-3 klasy gimnazjum bawią się w chowanego ,kurwa na fakcie bez kitu ,ja w ich wieku 14-15 chodziłem z laską ,a oni bawią się w chowanego ,albo rzucają butelką po oranżadzie ,czy to normalnie teraz w ich wieku? |
Nie. Dzieci w gimnazjum normalnie alkoholizują się na melinie i walą po strunach.
| rotto wrote: | | ja nie wiem co z tą młodzieżom, teraz dzieci w gim to jakaś porażka, ja taki nie byłem ;c |
Powiedział to rotto, który skończył gim rok, może 2 lata temu. |
no właśnie, imo mój rocznik był ostatnim "normalnym", od 93 w górę to straszne dzieci, straszne.
btw, ja za rok matura kurwiszczeblu |
w 93 tez zdarzaja sie normalni ludzie ;o _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Rogal
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1394 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#36 Posted: 24 May 2010 03:35 pm Post subject: |
|
|
Mój rocznik był ostatnim "normalnym", od 90 w górę to straszne dzieci, straszne. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#37 Posted: 24 May 2010 03:37 pm Post subject: |
|
|
| Rogal wrote: | | Mój rocznik był ostatnim "normalnym", od 90 w górę to straszne dzieci, straszne. |
taaa, kazdy mowi, ze jego rocznik to ostatni normalny. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#38 Posted: 24 May 2010 03:37 pm Post subject: |
|
|
| Rogal wrote: | | Mój rocznik był ostatnim "normalnym", od 90 w górę to straszne dzieci, straszne. |
chyba Twoja matka ma multi cipe |
|
| Back to top |
|
 |
Rogal
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1394 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#39 Posted: 24 May 2010 03:39 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | Rogal wrote: | | Mój rocznik był ostatnim "normalnym", od 90 w górę to straszne dzieci, straszne. |
chyba Twoja matka ma multi cipe |
Chyba twoja.  _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Guess Who
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 2862 Gold: 4.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 18
|
#40 Posted: 24 May 2010 03:40 pm Post subject: |
|
|
w usa dzieci w wieku 18 lat graja w pokemony hahahaha
a sam bym sie w chowanego pobawil  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|