Moja siostra -> 19lat. Nawet jak poczuje dezodorant ziołowy to zapierdala od razu z telefonem do matki że jebie u mnie narkotykami _____________________
jak ty musisz miec zajebiscie 2 braci jeszcze w chacie
2 braci 2 siostry here
jak tu tylko wchodzisz wskazniki spierdolenia znacznie przekraczaja juz i tak wysoka norme tego forum
Freddy jest jedną z najnormalniejszych osób w tym siedlisku pokurwów. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
jak ty musisz miec zajebiscie 2 braci jeszcze w chacie
2 braci 2 siostry here
jak tu tylko wchodzisz wskazniki spierdolenia znacznie przekraczaja juz i tak wysoka norme tego forum
Freddy jest jedną z najnormalniejszych osób w tym siedlisku pokurwów.
pierdolony tępak =/= normalny
Jeśli on jest tępakiem, a ty wyglądasz przy nim na kompletnego przygłupa, to kim ty jesteś? _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
zadzwoniła siostra i mnie przepraszała, zaczęła gadać że jest jej chujowo i zebym do krk przyjechal na weekend to mi kupi ciuchy, (odrazu pomyślałem że odrazu też będę miał odżyweczki) i tak dalej i robi impreze w next tygodniu
jak gadała to wlazłem szybko na ytube wpisałem wyrok ulicy i znalazlem zwrote wilka (3:21)
http://www.youtube.com/watch?v=UmHDovaMerU&ob=av3e
NIGDY SIE NIE SPRZEDAM POZDRO DLA KUMATYCH I JEBAĆ GŁUPIE SZMATY
e. zadzwonił teraz jej chłopak - spoko gość
pyta sie czy chce miec cale zycie beef z siostrą a ja powiedziałem.
TAK, CHCE
Last edited by Pszyjaciel on 01 Feb 2012 06:03 pm; edited 2 times in total _____________________
zadzwoniła siostra i mnie przepraszała, zaczęła gadać że jest jej chujowo i zebym do krk przyjechal na weekend to mi kupi ciuchy, (odrazu pomyślałem że odrazu też będę miał odżyweczki) i tak dalej i robi impreze w next tygodniu
jak gadała to wlazłem szybko na ytube wpisałem wyrok ulicy i znalazlem zwrote wilka (3:21)
http://www.youtube.com/watch?v=UmHDovaMerU&ob=av3e
NIGDY SIE NIE SPRZEDAM POZDRO DLA KUMATYCH I JEBAĆ GŁUPIE SZMATY
e. zadzwonił teraz jej chłopak - spoko gość
pyta sie czy chce miec cale zycie beef z siostrą a ja powiedziałem.
TAK, CHCE
co to kurwa jest ze jakis pedal pierdolony wtraca sie w sprawy miedzy rodzina? pisales ze masz jakies sukcesy w boksowaniu to powinienes typowi pocisnac od najgorszych skurwysynow i ze niech wypierdala w kosmos i nie wtyka nosa w nie swoje sprawy bo go zajebiesz i wyladuje w wisle w latexowym worku
oh wait jestes wojownikiem internetu, gimbusem kitrajacym sie z fajkami przed starymi i bajkopisarzem
Last edited by Myzs15 on 01 Feb 2012 06:39 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled
wojownik internetu to ja
nie bede napierdalal chyba dobrego kolesia, w ogole on wie ze moja siostra sie chujowo zachowala
a skurwysynem nazywa cie mama kiedy opierdala mi bele co rano
dobry koles /=/ dzwoni do brata swojej laski grozac beefem, rotfl
jestes pierdolona pizda bez kszty poczucia dumy :-)
idz sobie zajaraj szluga w ukryciu przed starymi, BUHEUEHEHEHEHEHEHHEHE BEKA Z TYPA _________________ This user's signature has been disabled
wojownik internetu to ja
nie bede napierdalal chyba dobrego kolesia, w ogole on wie ze moja siostra sie chujowo zachowala
a skurwysynem nazywa cie mama kiedy opierdala mi bele co rano
dobry koles /=/ dzwoni do brata swojej laski grozac beefem, rotfl
jestes pierdolona pizda bez kszty poczucia dumy :-)
idz sobie zajaraj szluga w ukryciu przed starymi, BUHEUEHEHEHEHEHEHHEHE BEKA Z TYPA
ta ty jebana szmato
koles pyta sie mnie na spokojnie ze nie chce zebym sie z siostrą kłócił i czy przez takie gówno ma być dym całe życie
twoje wszystkie argumenty legły w gruzach _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum