|
| Author |
Message |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#21 Posted: 24 Jan 2012 11:27 am Post subject: |
|
|
| trutka na myszy wrote: | | czemu taki hejt na macka, on po prostu jest gruby! |
zaiste jest _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#22 Posted: 24 Jan 2012 02:53 pm Post subject: |
|
|
co kurwa? gdzie sado pisał że je lubi? nigdy nie widziałem
pojawiły się na forum i nie zastanawiając się nawet 2 minut je kupiłem, serio wyjebane na mareczga, nie podoba mi się jego aktualna stylówa ani jordany jakie ma.  _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#23 Posted: 24 Jan 2012 03:09 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | co kurwa? gdzie sado pisał że je lubi? nigdy nie widziałem
pojawiły się na forum i nie zastanawiając się nawet 2 minut je kupiłem, serio wyjebane na mareczga, nie podoba mi się jego aktualna stylówa ani jordany jakie ma.  |
Wiadomość z ostatniej chwili. Gruberowi z Mysłowic nie podoba się stylówka Mareczga. W całym kraju wrze. ACTA schodzi na dalszy plan, wobec rozterek spaślaka z wydupczyska. Hakerska grupa Anonymus zapowiedziała ataki na internetowe sklepy obuwnicze, rolnicy grożą blokadami dróg. Akcje największych koncernów produkujących metroseksualne obuwie lecą na łeb na szyję. Nadciąga kolejna fala światowego kryzysu. Agencje ratingowe obniżają ratingi krajów Unii i USA. Ludzie wychodzą na ulice. O dalszym rozwoju wydarzeń będziemy informować na bieżąco. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#24 Posted: 24 Jan 2012 04:33 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | rotto wrote: | co kurwa? gdzie sado pisał że je lubi? nigdy nie widziałem
pojawiły się na forum i nie zastanawiając się nawet 2 minut je kupiłem, serio wyjebane na mareczga, nie podoba mi się jego aktualna stylówa ani jordany jakie ma.  |
Wiadomość z ostatniej chwili. Gruberowi z Mysłowic nie podoba się stylówka Mareczga. W całym kraju wrze. ACTA schodzi na dalszy plan, wobec rozterek spaślaka z wydupczyska. Hakerska grupa Anonymus zapowiedziała ataki na internetowe sklepy obuwnicze, rolnicy grożą blokadami dróg. Akcje największych koncernów produkujących metroseksualne obuwie lecą na łeb na szyję. Nadciąga kolejna fala światowego kryzysu. Agencje ratingowe obniżają ratingi krajów Unii i USA. Ludzie wychodzą na ulice. O dalszym rozwoju wydarzeń będziemy informować na bieżąco. |
yyyhhhh |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#25 Posted: 24 Jan 2012 07:44 pm Post subject: |
|
|
MICHALD CO NAPISAŁEŚ WRAKU ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#26 Posted: 24 Jan 2012 07:46 pm Post subject: |
|
|
w krajach USA to dopiero sie dzieje, ze hoho _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#27 Posted: 24 Jan 2012 07:58 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | rotto wrote: | co kurwa? gdzie sado pisał że je lubi? nigdy nie widziałem
Wiadomość z ostatniej chwili. Gruberowi z Mysłowic nie podoba się stylówka Mareczga. W całym kraju wrze. ACTA schodzi na dalszy plan, wobec rozterek spaślaka z wydupczyska. Hakerska grupa Anonymus zapowiedziała ataki na internetowe sklepy obuwnicze, rolnicy grożą blokadami dróg.Akcje największych koncernów produkujących metroseksualne obuwie lecą na łeb na szyję. Nadciąga kolejna fala światowego kryzysu. Agencje ratingowe obniżają ratingi krajów Unii i USA. Ludzie wychodzą na ulice. O dalszym rozwoju wydarzeń będziemy informować na bieżąco. |
: DDDD |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#28 Posted: 25 Jan 2012 05:14 am Post subject: |
|
|
| baroza wrote: | | w krajach USA to dopiero sie dzieje, ze hoho |
ja pierdle co za fail ;D _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
XXXsellah_PL
Group: Banned Joined: 09 Jan 2012 Posts: 266 Gold: 0.50

Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#29 Posted: 25 Jan 2012 09:13 am Post subject: |
|
|
Wiadomość z ostatniej chwili. Gruberowi z Mysłowic nie podoba się stylówka Mareczga. W całym kraju wrze. ACTA schodzi na dalszy plan, wobec rozterek spaślaka z wydupczyska. Hakerska grupa Anonymus zapowiedziała ataki na internetowe sklepy obuwnicze, rolnicy grożą blokadami dróg. Akcje największych koncernów produkujących metroseksualne obuwie lecą na łeb na szyję. Nadciąga kolejna fala światowego kryzysu. Agencje ratingowe obniżają ratingi krajów Unii i USA. Ludzie wychodzą na ulice. O dalszym rozwoju wydarzeń będziemy informować na bieżąco. |
nie czytam
jestes psem _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
trutka na myszy
Group: Members Joined: 29 Oct 2011 Posts: 2316 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#30 Posted: 25 Jan 2012 09:14 am Post subject: |
|
|
| pojedynek gruberów |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#31 Posted: 25 Jan 2012 11:30 am Post subject: |
|
|
| XXXsellah_PL wrote: | | Michald13 wrote: | | rotto wrote: | co kurwa? gdzie sado pisał że je lubi? nigdy nie widziałem
nie czytam
jestes psem |
a ty suką, w dodatku skrajnie tępą _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#32 Posted: 25 Jan 2012 11:41 am Post subject: |
|
|
HAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAH
inb4 prowokacja _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#33 Posted: 25 Jan 2012 12:41 pm Post subject: |
|
|
nie bardzo rozumiem o co chodzi, bo zdanie jest poskładane prawidłowo ;] _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
trutka na myszy
Group: Members Joined: 29 Oct 2011 Posts: 2316 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#34 Posted: 25 Jan 2012 12:47 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | nie bardzo rozumiem o co chodzi, bo zdanie jest poskładane prawidłowo ;] |
;DDDDDD |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#35 Posted: 25 Jan 2012 12:50 pm Post subject: |
|
|
kurwa michald chcial blysnac intelektem ; DDDDDDDD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#36 Posted: 25 Jan 2012 12:50 pm Post subject: |
|
|
Zdanie jest prawidłowe, eot _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#37 Posted: 25 Jan 2012 12:51 pm Post subject: |
|
|
| Internet wyrzarł wam muzgi, wy tępe skurwysyny O_O |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#38 Posted: 25 Jan 2012 12:58 pm Post subject: |
|
|
| Azure wrote: | | Zdanie jest prawidłowe, eot |
Oczywiście że jest prawidłowe, ale daunery widzą co chcą widzieć.
| srubokret wrote: | | Internet wyrzarł wam muzgi, wy tępe skurwysyny O_O |
Jest jak mówisz kolego ciężko pracujący.
Last edited by Michald13 on 25 Jan 2012 12:59 pm; edited 1 time in total _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#39 Posted: 25 Jan 2012 01:00 pm Post subject: |
|