kurwa mac ona wyglada jak mongoł na tym zdjeciu. ale i tak bym sie z nia ozenil chetnie bo jestem koneserem kobiet
co jak co ale twoja ruda ksierzniczka moze rownac sie z ksierzniczka pierdolonego lewackiego smiecia Pana Jezusa w kazdym badz razie to samo rude gowno umieraj kurwi synu _________________ This user's signature has been disabled
Kurwa dziwi mnie fakt, że taka dziewczyna jak Monika przesiaduje z takimi frajerami jak Wy. Musi mieć mocną psychę, czytając te Wasze zboczenia umysłowe.
A Ty co tancerko? Ani pogadać nie potrafisz bo każdy frajer pojedzie ci po pełnej piździe, że przez trzy tygodnie nosisz budyń w majtkach, a za parę lat jak pizda ci zacznie klaskać przy chodzeniu to nie wiem do czego ty sie kurwa nadasz. _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum