a kto ci rece rozbuja!!!!!!!!! _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
a twoj stary znowu bedzie chcial mi ojebac i znowu bede zmuszony wyjebac mu tube na ryj _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
prawdziwy punk nie uderzy nikogo pierwszy ale odda gdy go ktoś go jakis lepek podbija do mnie i pyt sie czy mam paipierosa, ja mowie ze nie, bo nie pale, a ten typmi wyjebal lute i mowi ze klamie, ja wstalem, wzialem cegle i rozjebalem mu czaszke, musk wylecial na ulice a ludzie mysleli ze to stolec pawiana czujecie to?
POTEM IDE DALEJ I BYLY ZAJEBISTE DZIEWCZYNY
TO JE WYRUCHALEM
ALE RAZ MI PENKLA GUMKA
ALE SIE NIE ZLALEM
I SIE BALEM ZE ZAJDZIE TO JA PRZYWIOZALEM ZA NOGI DO MOTORA
I GAS DODECHY
I JEJ SPALILEM MUZG _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum