ja jeszcze nie jadlem marychy bo mozna umrzec podobno laduje tylko fete po kanalach _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
ja po fecie tak mam ze ide spac odrazu bo mnie usypia jak mleko mamy _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
to widze ze znasz sie na dragach kolego;)))))))))))))))))
e zalatwil bys mi jakies ziulko na sobote _____________________
Ne)V(eR wrote:
krokodyla sie pali przeciez w lufce........... widac ze nigdy niebrales tylko sie z grywasz co ty myslales ze nas w huj zrobisz bo ja tego nierozumie ??? ??????
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum