nie, z sosnowca
OH WAIT TY JESTES Z TEJ WYLEGARNI SPIERDOLENIA
ja jestem ze Starachowic
SOSNOWIEC TO WSPANIAŁE MIASTO, KURWA.
SOSNOWIEC SOSNOWIEC PIEKNA OKOLICA
GDYBY NIE GOROLE BYLABY STOLICA, HEJ _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
nie od dzisiaj wiadomo ze warszawa jest skrajnie chujowa. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
nie od dzisiaj wiadomo ze warszawa jest skrajnie chujowa.
jednak jestes na tyle ograniczonym tepakiem, bo argumentow przeciw ci brak, tym bardziej ze nigdy nie postawiles nogi na krolewskiej ziemi, bo jestes zbyt gimnazjalny by zaszyc sie za wlasne pieniadze do stolicy smieciu _________________ This user's signature has been disabled
Ty kurwiu glupi bywam w Wawie ostatnimi czasy 1-2 razy w roku, odwiedzac znajomych czy na jakis zlotach podiabłowych. Miasto może i zrobić wrażenie, ale na kimś z totalnej wiochy. Nic w tym miescie nie jest ladne, pociagajace, wprawiajace w zadume. Kraków jest całkiem inny. Pomine już temat ludzi twojego pokroju, wielkich zarobasow, ktorzy mysla ze pana boga za chuja zlapali, bo w warszafce mieszkaja. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
Ty kurwiu glupi bywam w Wawie ostatnimi czasy 1-2 razy w roku, odwiedzac znajomych czy na jakis zlotach podiabłowych. Miasto może i zrobić wrażenie, ale na kimś z totalnej wiochy. Nic w tym miescie nie jest ladne, pociagajace, wprawiajace w zadume. Kraków jest całkiem inny. Pomine już temat ludzi twojego pokroju, wielkich zarobasow, ktorzy mysla ze pana boga za chuja zlapali, bo w warszafce mieszkaja.
chyba pierwszy raz sie z toba zgodze i dodam cos od siebie
NEWER TY JEBANA BIEDNA SZMATO HAHAHAHAHAHAHAHHA JESTES BIEDNY _________________ This user's signature has been disabled
Ty kurwiu glupi bywam w Wawie ostatnimi czasy 1-2 razy w roku, odwiedzac znajomych czy na jakis zlotach podiabłowych. Miasto może i zrobić wrażenie, ale na kimś z totalnej wiochy. Nic w tym miescie nie jest ladne, pociagajace, wprawiajace w zadume. Kraków jest całkiem inny. Pomine już temat ludzi twojego pokroju, wielkich zarobasow, ktorzy mysla ze pana boga za chuja zlapali, bo w warszafce mieszkaja.
ahahahaha czlowieku jak ty poza centrum to ty gowno widziales, wiec o czym my tu gadamy ? Nawet zadnej restauracji, ani hotelu z wyzszej polki nie odwiedziles, zadnej galerii, ani teatru, zadnych zabytkow, ktore mieszcza sie w dzielnicach poza starowka wiec zamknij morde, bo te twoje zjazdy podiablowe konczyly sie piciem piwska w parku _________________ This user's signature has been disabled
ahahahaha czlowieku jak ty poza centrum to ty gowno widziales, wiec o czym my tu gadamy ? Nawet zadnej restauracji, ani hotelu z wyzszej polki nie odwiedziles, zadnej galerii, ani teatru, zadnych zabytkow, ktore mieszcza sie w dzielnicach poza starowka wiec zamknij morde, bo te twoje zjazdy podiablowe konczyly sie piciem piwska w parku
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
umieraj na tyfus kretynie _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
Nie pijam : ( _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum