przynajmniej on umie po polsku się wyrażać, ty niestety ni chuja pomimo tego, że masz się za większego patriotę niż ktokolwiek na tym forum.
aaa mistrz jezyka polskiego sie tu znalazl ty kurwa matury nie masz wiec morda kundlu
,,,,,,,
masz parę przecinków na przyszłość.
twoje pociski sa beznadziejne
to nei był pocisk śmieciu, uznałem, że nie warto neverowi cisnąć bo on jest za głupi, żeby cokolwiek do niego doszło. więc niech wypierdala a ty razem z nim. _____________________
Myzs15 wrote:
MERCEDRES wrote:
czy Ty jestes kurwa niedorozwiniety?
a ty kurwa ksiazke piszesz czy co? chuj ci do tego
przynajmniej on umie po polsku się wyrażać, ty niestety ni chuja pomimo tego, że masz się za większego patriotę niż ktokolwiek na tym forum.
aaa mistrz jezyka polskiego sie tu znalazl ty kurwa matury nie masz wiec morda kundlu
,,,,,,,
masz parę przecinków na przyszłość.
twoje pociski sa beznadziejne
to nei był pocisk śmieciu, uznałem, że nie warto neverowi cisnąć bo on jest za głupi, żeby cokolwiek do niego doszło. więc niech wypierdala a ty razem z nim.
zamknij morde bekarcie z nas dwoch to ja mam wyksztalcenie i leje cieplym moczem na twoje przecinki bezwartosciowy smieciu aaaaaaaaaa ty kurwo jebana jak smiesz podejmowac ze mna dialog pysk albo rozpierdole dupsko twojej matki _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum