|
| Author |
Message |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 7154 Gold: 0.10
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#41 Posted: 23 Feb 2025 11:44 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | dalem rade do starych kosz dojsc, ale padlem latwo pare hitow na starych i rip xD
mam zamiar teraz szukac itemow i high runek do runewordow i chuj i bede potem amazonka brakuje mi jakiejs gierki gdzie moge farmic itemy a w diablo 2kocham mf runyi farmienie i mobki, inne gry to albo trzeba bulic co miesiac i chuj albo w ogole nuda i inni gracze, diablo 2 najlepsza gierka do farmienia
moze kiedys wygram na loterii i bede mial kompa do diablo 2 resurrected to sobie tam przygram battle net na hardcore a teraz moge sobie potrenowac
na razie palka zostawiam, czarodziejke ide do mefa i bede farmil itemy jak pojebany ogolnie mysle andy hell, potem the ancient tunnels 2 akcie bo to area 85+ i lower kurast bo tam high runki do runewordow i mefisto  |
Ja co chwilę coś instaluję nowego na telefonie i zaraz leci uninstal, bo nie porywają mnie te gierki w ogóle :~) ściągnąłem sobie hearthstone i zagrałem kilka rund i to wszystko, co wycisnąłem z niej. Zauważyłem, że tu jest loteria na trójce, zbijamy się na lotka? |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 10116 Gold: 3.30
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#42 Posted: 24 Feb 2025 01:50 am Post subject: |
|
|
no ja mam chec sobie przygrac w cos gdzie sie farmi itemy ale tibia sie zjebala bo na discord rezerwuja spoty a ja nie bede tam konta zakladac wtf runescape membership podrozal w chuj kiedys 6 funtow miesiecznie a teraz chyba z 13 to ja podziekuje tyle bulic
teraz farmie ancient tunnels i armor tal rasha mi wylecial i runa vex xd |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#43 Posted: 24 Feb 2025 02:24 am Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | no ja mam chec sobie przygrac w cos gdzie sie farmi itemy ale tibia sie zjebala bo na discord rezerwuja spoty a ja nie bede tam konta zakladac wtf runescape membership podrozal w chuj kiedys 6 funtow miesiecznie a teraz chyba z 13 to ja podziekuje tyle bulic
teraz farmie ancient tunnels i armor tal rasha mi wylecial i runa vex xd |
Nieźle :~) ja zaraz instaluję pokemon go, zobaczymy, czy mi się spodoba. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#44 Posted: 24 Feb 2025 03:50 am Post subject: |
|
|
spoko
szkoda ze padlem bo jak padam to mi sie gra nudzi troche xD
tal armor tak brzydko wyglada to nie to samo co koorwa vipermagi albo jakas lekka zbroja, ale moze sobie hoto zloze na paladyna xD sprobuje jeszcze raz starych ujebac  |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#45 Posted: 24 Feb 2025 06:34 am Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | spoko
tal armor tak brzydko wyglada to nie to samo co koorwa vipermagi albo jakas lekka zbroja, ale moze sobie hoto zloze na paladyna xD sprobuje jeszcze raz starych ujebac  |
I jak, dałeś radę? |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#46 Posted: 24 Feb 2025 08:08 am Post subject: |
|
|
| fafnir wrote: | | Frank Zappa wrote: | spoko
I jak, dałeś radę? |
nie probowalem jeszcze, czarodziejka na razie farmie caly koszmar baal diablo mefisto travi andy i na hellu ancient tunnels i lower kurast + andy i czasem mef
ale znalazlem fajna tarcze dla paladyna pod spirit 4 sox i 45 resy
szukam teraz 4 sox flail ale nie moge znalezc xD no i jeszcze eth cv do olsnienia dla czarodziejki bo kurwa biegam z gizarma z norma i ma chujowe obrazenia merc xD
ogolniena lower kurast mi dzisiaj lo wylecialo xD
kiedys mi wylecialo tez lo jak czyscilem mobki baala w 5 akcie koszmar i zlozylem forti xD
runy na hoto juz mam teraz jeszcze ohm na cta i jestem w niebie xD |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#47 Posted: 24 Feb 2025 08:09 am Post subject: |
|
|
| dobra ja ide sobie na plywanie odpoczac od kompa i zrobic przerwe troche i rozprostowac plecy bede pozniej, jak wroce to bede dalej gral i farmil itemy xD |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#48 Posted: 24 Feb 2025 08:39 am Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | dobra ja ide sobie na plywanie odpoczac od kompa i zrobic przerwe troche i rozprostowac plecy bede pozniej, jak wroce to bede dalej gral i farmil itemy xD |
Ja na 15 mam wizytę u urologa, a potem basen :~) |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#49 Posted: 24 Feb 2025 12:55 pm Post subject: |
|
|
| a ja wrocilem wlasnie i zaraz bede farmil itemy, i jak zloze hoto na palka to robie podejscie drugie na starych xD |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#50 Posted: 25 Feb 2025 03:38 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | a ja wrocilem wlasnie i zaraz bede farmil itemy, i jak zloze hoto na palka to robie podejscie drugie na starych xD |
Złożyłeś hoto? |
|
| Back to top |
|
 |
|