|
| Author |
Message |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#41 Posted: 02 Mar 2010 05:46 pm Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Monia89 wrote: |
a tu mnie cmoknij ;* |
Oj monia monia nie wiesz co czynisz nie chce mi sie photoshopa odpalac dzisiaj. Jutro fajnei ta fote przerobie Juz kurwa pomysl mam. |
jak przerobisz zwal konia by to przypieczetowac ;D
fotke oryginal widzieli bo mialam na nk;)
szczerze to wiesz gdzie to mam ;D |
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1466 Gold: 0.62 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#42 Posted: 02 Mar 2010 05:46 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | Freddy_Dilla wrote: |  | o takich jak ja mozesz tlyko pomazyc a pomarzyc a strzepac mozesz przy moich fociach nie obraze sie.. |
nie powiem, umalowana jestes ładna, ale bez makijarzu to ojaciepierdolekurwauciekajmy wiec nn fapfap przy twoich zdjeciach, nie podniecają mnie kobiety z cerą jak wiosenne polskie drogi....
a takie jak ty- hmm w kazdej dyskotece takich jak ty pełno moniko - szukasz atencjii i poklasku - ALE KURWA JAKIM KOSZTEM!! _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#43 Posted: 02 Mar 2010 05:48 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Monia89 wrote: |
a tu mnie cmoknij ;* |
Oj monia monia nie wiesz co czynisz nie chce mi sie photoshopa odpalac dzisiaj. Jutro fajnei ta fote przerobie Juz kurwa pomysl mam. |
btw wolisz murzyna, latynosa czy białego? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#44 Posted: 02 Mar 2010 05:49 pm Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | Monia89 wrote: | | Freddy_Dilla wrote: |  | o takich jak ja mozesz tlyko pomazyc a pomarzyc a strzepac mozesz przy moich fociach nie obraze sie.. |
nie powiem, umalowana jestes ładna, ale bez makijarzu to ojaciepierdolekurwauciekajmy wiec nn fapfap przy twoich zdjeciach, nie podniecają mnie kobiety z cerą jak wiosenne polskie drogi....
a takie jak ty- hmm w kazdej dyskotece takich jak ty pełno moniko - szukasz atencjii i poklasku - ALE KURWA JAKIM KOSZTEM!! |
a gdzie ty mnie bez makijazu widziales ;D ta stara fotka sprzed 4 lat co krąży ;D ? tradzik mlodzieczy ma wiele dziewczyn na szczescie minąl wraz z dorastaniem ;D juz jestem dosyc dojrzała
atencja i pklask;D ? nn
jestem tu zeby sie posmiac;)
puki co to mala atencja.. zazwyczaj byla wieksza;d ale postaram sie lepiej obiecuje;) |
|
| Back to top |
|
 |

|
#45 Posted: 02 Mar 2010 05:50 pm Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Monia89 wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Monia89 wrote: |
a tu mnie cmoknij ;* |
btw wolisz murzyna, latynosa czy białego? |
mulata ;d |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
|
#46 Posted: 02 Mar 2010 05:51 pm Post subject: |
|
|
| Pół królestwa w zamian za cytowanie selektywne ... |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#47 Posted: 02 Mar 2010 05:51 pm Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | Monia89 wrote: | | Freddy_Dilla wrote: |  | o takich jak ja mozesz tlyko pomazyc a pomarzyc a strzepac mozesz przy moich fociach nie obraze sie.. |
a takie jak ty- hmm w kazdej dyskotece takich jak ty pełno moniko - szukasz atencjii i poklasku - ALE KURWA JAKIM KOSZTEM!! |
Wypierdalaj przycinać drzewka bonzai ze starym, jebany retardzie. Wszyscy wiedzą, że jesteś tym tępym gównem aka hr_collector, to, że przed rozpoczęciem udzielania się na tym forum przerobiłeś elementarz, nie znaczy, że łatka umysłowego spierdoleńca magicznie zniknęła. Przed tobą jeszcze 5 klas podstawówki i całe gimnazjum do nadrobienia. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#48 Posted: 02 Mar 2010 05:52 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Pół królestwa w zamian za cytowanie selektywne ... |
Moniko,
Umysłowo jesteś na poziomie ameby. |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY

|
#49 Posted: 02 Mar 2010 05:53 pm Post subject: |
|
|
sie zrobi _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY

|
#50 Posted: 02 Mar 2010 05:54 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | srubokret wrote: | | Pół królestwa w zamian za cytowanie selektywne ... |
Moniko,
:DDDDDDDDD
sry za double _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1466 Gold: 0.62 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#51 Posted: 02 Mar 2010 05:55 pm Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | Monia89 wrote: | | Freddy_Dilla wrote: |  | o takich jak ja mozesz tlyko pomazyc a pomarzyc a strzepac mozesz przy moich fociach nie obraze sie.. |
Wypierdalaj przycinać drzewka bonzai ze starym, jebany retardzie. Wszyscy wiedzą, że jesteś tym tępym gównem aka hr_collector, to, że przed rozpoczęciem udzielania się na tym forum przerobiłeś elementarz, nie znaczy, że łatka umysłowego spierdoleńca magicznie zniknęła. Przed tobą jeszcze 5 klas podstawówki i całe gimnazjum do nadrobienia. |
|
 |

|
#52 Posted: 02 Mar 2010 05:56 pm Post subject: |
|
|
co miales na mysli?
ja jestem wlasnie gatunkiem wymierajacym albo juz wymarlym, wiec zanim cos napsizesz zorientuj sie w sytuacji
a tu macie taki fajny teledysk fajne laski tancza ;D
http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI# |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#53 Posted: 02 Mar 2010 05:57 pm Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: |
Jestem tępym śmieciem |
Proste. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
#54 Posted: 02 Mar 2010 05:57 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | srubokret wrote: | | Pół królestwa w zamian za cytowanie selektywne ... |
Moniko,
wypierdalaj zjebie.
Nie przyszlam tu pisac z kims na poziomie, bo wy jestescie poniżej jakiegokolwiek wiec? |
|
| Back to top |
|
 |
winghaven
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 719 Gold: 186.30 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 4
|
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#56 Posted: 02 Mar 2010 05:59 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | srubokret wrote: | | srubokret wrote: | | Pół królestwa w zamian za cytowanie selektywne ... |
Moniko,
wypierdalaj zjebie.
Nie przyszlam tu pisac z kims na poziomie, bo wy jestescie poniżej jakiegokolwiek wiec? |
Wiec przymknij dzióbek.
Z serca błogosławię. |
|
| Back to top |
|
 |

|
#57 Posted: 02 Mar 2010 05:59 pm Post subject: |
|
|
| winghaven wrote: |
stężenie nienawiści w tym temacie przekracza wszelkie limity  |
w takim razie, b.malo widziales;) |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY

|
#58 Posted: 02 Mar 2010 06:00 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | srubokret wrote: | | srubokret wrote: | | Pół królestwa w zamian za cytowanie selektywne ... |
Moniko,
wypierdalaj zjebie.
Monia a gdzie sie podzialy emotki?  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
#59 Posted: 02 Mar 2010 06:01 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Monia89 wrote: | | srubokret wrote: | | srubokret wrote: | | Pół królestwa w zamian za cytowanie selektywne ... |
Moniko,
wypierdalaj zjebie.
Wiec przymknij dzióbek.
Z serca błogosławię. |
nie przyszlam tu milczec ;]
a Ty jak szukasz rozmowcow albo tematow na poziomie to wypierdalaj an fora naukowe, tu nic ciekawego dla siebie nie znajdziesz, ani niczego sie nie nauczysz.. jedynie mozesz sie uwstecznić  |
|
| Back to top |
|
 |
winghaven
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 719 Gold: 186.30 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 4
|
|
| Back to top |
|
 |