|
| Author |
Message |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#41 Posted: 09 Mar 2010 03:43 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: |
Skoro chce poświęcać kumpla z real life, żeby wleźć w dupe internetowym hejterom aka chaos, to tak. Jest łbem. |
jakbym Cię wyjebał na kasę to dalej nazywałbyś mnie kolegą? _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#42 Posted: 09 Mar 2010 03:45 pm Post subject: |
|
|
Zaczyna sie bujka. takie mam wrarzenie
BUJKA KLUTNIA _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#43 Posted: 09 Mar 2010 03:46 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | Zaczyna sie bujka. takie mam wrarzenie
BUJKA KLUTNIA |
BUJKA BAJKA I BARBURKA! |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#44 Posted: 09 Mar 2010 03:46 pm Post subject: |
|
|
BUJKA
stawiam 5 fg na murzyna _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#45 Posted: 09 Mar 2010 03:46 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | Michald13 wrote: |
Skoro chce poświęcać kumpla z real life, żeby wleźć w dupe internetowym hejterom aka chaos, to tak. Jest łbem. |
jakbym Cię wyjebał na kasę to dalej nazywałbyś mnie kolegą? |
Nie znam tej historii. Słyszałem, że jakiegoś typa na e.
Idąc waszym tokiem rozumowania widocznie sobie zasłużyliście. Jakoś jak byłem w Sosnowcu z moimi dwoma kolegami, to nikt nawet nie próbował nas wyjebać. A uwierz, że mieli tyle opcji, żeby to zrobić, że głowa boli. |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#46 Posted: 09 Mar 2010 03:46 pm Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | BUJKA
stawiam 5 fg na murzyna |
fake _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#47 Posted: 09 Mar 2010 03:46 pm Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | BUJKA
stawiam 5 fg na murzyna |
gold 0.00
ja swoje 0.50 stawiam ;D |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#48 Posted: 09 Mar 2010 03:48 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | Nie znam tej historii. Słyszałem, że jakiegoś typa na e.
Idąc waszym tokiem rozumowania widocznie sobie zasłużyliście. Jakoś jak byłem w Sosnowcu z moimi dwoma kolegami, to nikt nawet nie próbował nas wyjebać. A uwierz, że mieli tyle opcji, żeby to zrobić, że głowa boli. |
phs któremu nieraz postawiłem browara i chyba nawet jest mi coś winny (meh that, przecież jestem bogatym dzieciaczkiem) + evandar którego pierwszy raz w życiu widział -- tak, byliśmy winni.
tłumacz to sobie w ten sposób, zawsze przecież jest wytłumaczenie "w życiu nie wyszło mi bo tak musiało być i chuj", masz mentalność murzyna z afryki.
Last edited by rotto on 09 Mar 2010 03:49 pm; edited 1 time in total _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Nathian
Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 67 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#49 Posted: 09 Mar 2010 03:49 pm Post subject: |
|
|
E-Spina  |
|
| Back to top |
|
 |
arczi19
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 316 Gold: 5.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#50 Posted: 09 Mar 2010 03:52 pm Post subject: |
|
|
W RL jest podobnie z kobietami.
Btw warszau, tomislavo wczoraj skonczyl grac i swoje postacie pokasowal i golda nawet nie dal :< |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#51 Posted: 09 Mar 2010 03:53 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | Michald13 wrote: | Nie znam tej historii. Słyszałem, że jakiegoś typa na e.
phs któremu nieraz postawiłem browara i chyba nawet jest mi coś winny (meh that, przecież jestem bogatym dzieciaczkiem) + evandar którego pierwszy raz w życiu widział -- tak, byliśmy winni.
tłumacz to sobie w ten sposób, zawsze przecież jest wytłumaczenie "w życiu nie wyszło mi bo tak musiało być i chuj", masz mentalność murzyna z afryki. |
Widocznie musiało być z wami coś nie tak. My wysłaliśmy po fetke kumpla phsa, którego widzieliśmy pierwszy raz w życiu i jakoś przez myśl mu nie przyszło, żeby nas ojebać. Okazał się spoko ziomkiem, ale szczerze mówiąc phs przy nim wyglądał na grzeczne dzieciątko. |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#52 Posted: 09 Mar 2010 03:53 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | rotto wrote: | | Michald13 wrote: |
jakbym Cię wyjebał na kasę to dalej nazywałbyś mnie kolegą? |
Nie znam tej historii. Słyszałem, że jakiegoś typa na e.
bo chlopaczki ode mnie odrazu powiedzieli zescie rowni goscie a nie takie pirle jak rotto _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#53 Posted: 09 Mar 2010 03:53 pm Post subject: |
|
|
| arczi19 wrote: | W RL jest podobnie z kobietami.
Btw warszau, tomislavo wczoraj skonczyl grac i swoje postacie pokasowal i golda nawet nie dal :< |
tomislavo to unicorn niestety :< _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arczi19
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 316 Gold: 5.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#54 Posted: 09 Mar 2010 03:54 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | arczi19 wrote: | W RL jest podobnie z kobietami.
tomislavo to unicorn niestety :< |
Spoko byl :<
W ogole to bieda, poltorej godziny dzis piechota z pracy wracalem cuz nie wiedzialem gdzie przystanek jest :< |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#55 Posted: 09 Mar 2010 03:56 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Ty chyba sobie kurwa zartujesz. Murzyn czasem przesadza (wg. innych uzytkownikow, bo ja np. go lubie) ale takie cos to juz kurwa przesada. Bylbys zadowolony, gdyby banda gejow do Ciebie dzwonila/pisala/przychodzila na chate (bo tak MOGLO byc), tylko dlatego ze Cie ktos nie lubi na forum o grze Diablo 2 Pan Zniszczenia? |
Tak, zirytowałoby mnie to ogłoszenie.
Tak, uważam, że ten "wybryk" jest nieprzyzwoity i chamski.
Tak, lubię i poważam Macieja.
Tylko zwróciłem uwagę na ten drobny szczegół, a właściwie zbitek szczegółów, który zainicjował ten "wybryk".
Miliony atencyjnych fotek, tysiące publikacji faktów z życia Macieja, wielokrotne podawanie danych osobowych przez poszkodowanego na forum - i to wszystko dla atencji i lansu na forum internetowym.
Na forum zagląda wiele osób, w tym ludzie normalni i nienormalni.
To musiało się kiedyś tak niefartownie skończyć.
Tyle w temacie. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#56 Posted: 09 Mar 2010 03:56 pm Post subject: |
|
|
lol phs nie spinaj się tak za internet, nic Ci w nim nie zrobiłem a jak nie zrozumiałeś licznych ironii to współczuję.
nic do ciebie nie mam, zakopmy wojenny topór, nn koleżeństwa po prostu nie chce mi się już z nikim wojować  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#57 Posted: 09 Mar 2010 03:57 pm Post subject: |
|
|
ja dwa razy mialem sex na rzywo... _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#58 Posted: 09 Mar 2010 03:57 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | lol phs nie spinaj się tak za internet, nic Ci w nim nie zrobiłem a jak nie zrozumiałeś licznych ironii to współczuję.
nic do ciebie nie mam, zakopmy wojenny topór, nn koleżeństwa po prostu nie chce mi się już z nikim wojować  |
wy-pier-da-laj _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#59 Posted: 09 Mar 2010 03:57 pm Post subject: |
|
|
Btw rotto sam piszesz, że jesteś z dobrego, bogatego domu. Po chuj w takim razie pchasz się w ulice? Baw się w jakieś fetaparty z równie bogatymi kolegami, a od klimatów ulicy trzymaj się z daleka, bo cie wyjebią 20 razy i puszczą w samych gaciach. Mieliście mały przykład, jak was wyjebał w sumie spokojny, ale lepiej kumający te klimaty phs. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#60 Posted: 09 Mar 2010 03:58 pm Post subject: |
|
|
| arczi19 wrote: | | rotto wrote: | | arczi19 wrote: | W RL jest podobnie z kobietami.
tomislavo to unicorn niestety :< |
Spoko byl :<
W ogole to bieda, poltorej godziny dzis piechota z pracy wracalem cuz nie wiedzialem gdzie przystanek jest :< |
czemu w ogóle skończył? jak tam w synergie? nawet mi się już na forum nie chce wchodzić :/
nie ciągnie mnie już do wowa, a myśl że znowu musiałbym levelować mnie od wowa oddala.
rl lepsze ok
| murzyn wrote: | | wy-pier-da-laj |
: )))))
Last edited by rotto on 09 Mar 2010 03:59 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|