|
| Author |
Message |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#41 Posted: 06 May 2010 05:54 pm Post subject: |
|
|
taka nagonka na śpiocha a śpioch jest bardzo ok, nieraz cwaniakuje i próbuje zaimponować ale w gruncie rzeczy normalny gość. ;p _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#42 Posted: 06 May 2010 05:55 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | Pozwolcie, ze sie wpierdole na chwile do debaty z pytaniem niezaleznym tfu...neutralnym:
Gocie, czy kiedykolwiek porozmawiales tu z kims bez jechania mu od kretynow i sprowadzenia do poziomu podczlowieka? ; D |
Sruboret już Ci napisał, nie pamiętam, żebym go kiedyś wyzywał, nawet wtedy kiedy był bardziej "po lewo", gdyż nie uważałem, że jest kretynem jak większość, z którymi przyszło mi rozmawiać na tym forum. |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#43 Posted: 06 May 2010 05:56 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Kolba wrote: | Pozwolcie, ze sie wpierdole na chwile do debaty z pytaniem niezaleznym tfu...neutralnym:
Gocie, czy kiedykolwiek porozmawiales tu z kims bez jechania mu od kretynow i sprowadzenia do poziomu podczlowieka? ; D |
Tak, ze mną wielokrotnie dyskutował - stałem w wyraźnej opozycji do jego poglądów.
Było bez pyskówek.
N1 kretynizm. | jestes wyjatkowo glupi. kierujesz sie w zyciu stereotypami, rejdzujesz mnie bo jestes glupszy, grajac w golfa udowadniasz ze twoj umysl nie jest w stanie uczyc sie na bledach, na dodatek w zyciu codziennym pozujesz na osobe dojrzala emocjonalnie i madra, co tylko poglebia twoje opoznienie mozgowe :Z
Acha, a rozmowa ze screamem probujesz budowac swoje ego "madrego czlowieka", taki z ciebie retard.
Last edited by spiochek_ma_bana on 06 May 2010 05:57 pm; edited 1 time in total _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#44 Posted: 06 May 2010 06:02 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | jestes wyjatkowo glupi. kierujesz sie w zyciu stereotypami, rejdzujesz mnie bo jestes glupszy, grajac w golfa udowadniasz ze twoj umysl nie jest w stanie uczyc sie na bledach, na dodatek w zyciu codziennym pozujesz na osobe dojrzala emocjonalnie i madra, co tylko poglebia twoje opoznienie mozgowe :Z
Acha, a rozmowa ze screamem probujesz budowac swoje ego "madrego czlowieka", taki z ciebie retard. |
Blebleble, jem kiełbasę z chrzanem i popijam ją herbatą.
| Scream wrote: | | Sruboret już Ci napisał, nie pamiętam, żebym go kiedyś wyzywał, nawet wtedy kiedy był bardziej "po lewo", gdyż nie uważałem, że jest kretynem jak większość, z którymi przyszło mi rozmawiać na tym forum. |
Czy fraza "bardziej na lewo" oznacza ruganie idei narodowego socjalizmu i bronienie "naszej" obecnej wiary?
Nie przypominam też sobie abym sławił kiedykolwiek popularnych obecnie rewolucjonistów 
Last edited by srubokret on 06 May 2010 06:03 pm; edited 3 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#45 Posted: 06 May 2010 06:03 pm Post subject: |
|
|
[quote="srubokret"] | spiochek_ma_bana wrote: | | srubokret wrote: | jestes wyjatkowo glupi. kierujesz sie w zyciu stereotypami, rejdzujesz mnie bo jestes glupszy, grajac w golfa udowadniasz ze twoj umysl nie jest w stanie uczyc sie na bledach, na dodatek w zyciu codziennym pozujesz na osobe dojrzala emocjonalnie i madra, co tylko poglebia twoje opoznienie mozgowe :Z
Acha, a rozmowa ze screamem probujesz budowac swoje ego "madrego czlowieka", taki z ciebie retard. |
| Scream wrote: | | [Sruboret już Ci napisał, nie pamiętam, żebym go kiedyś wyzywał, nawet wtedy kiedy był bardziej "po lewo", gdyż nie uważałem, że jest kretynem jak większość, z którymi przyszło mi rozmawiać na tym forum. |
Czy fraza "bardziej na lewo" oznacza ruganie idei narodowego socjalizmu i bronienie "naszej" obecnej wiary?
Nie przypominam też sobie abym sławił kiedykolwiek popularnych obecnie rewolucjonistów  | zobacz, jestes takim debilem ze edytowales posta raz i dalej nie naprawiles swoich quotkow bo twoj mozg nie umie zrozumiec jak to dziala: / _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#46 Posted: 06 May 2010 06:05 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | zobacz, jestes takim debilem ze edytowales posta raz i dalej nie naprawiles swoich quotkow bo twoj mozg nie umie zrozumiec jak to dziala: / |
No popatrz, jestem takim cwaniakiem, który ma w dupie Twoje literki . |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#47 Posted: 06 May 2010 06:07 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | jestes wyjatkowo glupi. kierujesz sie w zyciu stereotypami, rejdzujesz mnie bo jestes glupszy, grajac w golfa udowadniasz ze twoj umysl nie jest w stanie uczyc sie na bledach, na dodatek w zyciu codziennym pozujesz na osobe dojrzala emocjonalnie i madra, co tylko poglebia twoje opoznienie mozgowe :Z
| Scream wrote: | | Sruboret już Ci napisał, nie pamiętam, żebym go kiedyś wyzywał, nawet wtedy kiedy był bardziej "po lewo", gdyż nie uważałem, że jest kretynem jak większość, z którymi przyszło mi rozmawiać na tym forum. |
Nie przypominam też sobie abym sławił kiedykolwiek popularnych obecnie rewolucjonistów  |
Nigdy raczej nie byłem za NS, gdyż występuje tu słowo socjalizm, które jest zabójcze. Oczywiście gdyby realia wyglądały inaczej to może i NS byłby dobry, ale tak nie będzie nigdy. Więc to nie to.
Jakoś wydawało mi się, że kiedyś byłeś "po lewo", ale może mi się coś pojebało.
patrzcie rotto liże małą żółtą kuśkę spiochowi
hłe hłe, spiochek jeździsz mnie za hejtowanie a sam to robisz. jesteś hipokrytą o czym już ci mówiłem
Last edited by Scream on 06 May 2010 06:08 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Rogal
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1394 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#48 Posted: 06 May 2010 06:13 pm Post subject: |
|
|
Chce wam się tyle pisać o tej godzinie? : O _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#49 Posted: 06 May 2010 06:18 pm Post subject: |
|
|
jak ktoś jest ok to mówię że jest ok, równie dobrze mogę mówić że Ty liżesz dupę xxxskaxxx.
ska też jest ok. _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#50 Posted: 06 May 2010 06:22 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | Nigdy raczej nie byłem za NS, gdyż występuje tu słowo socjalizm, które jest zabójcze. Oczywiście gdyby realia wyglądały inaczej to może i NS byłby dobry, ale tak nie będzie nigdy. Więc to nie to.
hłe hłe, spiochek jeździsz mnie za hejtowanie a sam to robisz. jesteś hipokrytą o czym już ci mówiłem |
Za to ja od zawsze miałem wrażenie, że bardziej jesteś za ideologią syna celnika z Braunau.
Choć ten socjalizm w hitleryzmie , imo, przejawiał się bardziej w naturze społeczeństwa, niż w gospodarce Rzeszy.
Ruch tworzyło przede wszystkim niemieckie pospólstwo, robotnicy, weterani, a gospodarka nie była stricte socjalistyczna... |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#51 Posted: 06 May 2010 06:23 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Scream wrote: | Nigdy raczej nie byłem za NS, gdyż występuje tu słowo socjalizm, które jest zabójcze. Oczywiście gdyby realia wyglądały inaczej to może i NS byłby dobry, ale tak nie będzie nigdy. Więc to nie to.
hłe hłe, spiochek jeździsz mnie za hejtowanie a sam to robisz. jesteś hipokrytą o czym już ci mówiłem |
Za to ja od zawsze miałem wrażenie, że bardziej jesteś za ideologią syna celnika z Braunau.
Choć ten socjalizm w hitleryzmie , imo, przejawiał się bardziej w naturze społeczeństwa, niż w gospodarce Rzeszy.
Ruch tworzyło przede wszystkim niemieckie pospólstwo, robotnicy, weterani, a gospodarka nie była stricte socjalistyczna... |
spróbuj takie coś wygłosić na randce, ok _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#52 Posted: 06 May 2010 06:27 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | spróbuj takie coś wygłosić na randce, ok |
Kiedyś kręciłem z dziewczyną o bardzo narodowo-socjalistyczno-rasistowskim nastawieniu do świata - tego typu rozmowy były moim chlebem powszednim. Ponadto lubię historię, Macieju.
Last edited by srubokret on 06 May 2010 06:27 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#53 Posted: 06 May 2010 06:35 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Scream wrote: | Nigdy raczej nie byłem za NS, gdyż występuje tu słowo socjalizm, które jest zabójcze. Oczywiście gdyby realia wyglądały inaczej to może i NS byłby dobry, ale tak nie będzie nigdy. Więc to nie to.
Panie, nie jestem wszak jak duża część mi podobnych, którzy robią z hitlerowską ideologią to samo co niektórzy sataniści z chrześcijaństwem.
Wybieram co z niej dobre, i dzielę na 2 części, wydumaną i rzeczywistą. Wydumana to taka, w której ludzie są tacy jakich zawsze opisuję jako przykłady Aryjczyka, a rzeczywista to taka, gdzie ludzie są podludźmi i nie chcę z nimi współpracować, nie chcę nic od nich ani nic im dawać. |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#54 Posted: 06 May 2010 06:56 pm Post subject: |
|
|
O ile got, choć ma spierdolone poglądy, to jest inteligentny, o tyle spiochek ma mentalność i poziom typowej podwórkowej pizdy do bicia, a takich ludzi nie trawię. Zresztą widać po ryju, że musiał być bardzo lubiany  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#55 Posted: 06 May 2010 07:02 pm Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | O ile got, choć ma spierdolone poglądy, to jest inteligentny, o tyle spiochek ma mentalność i poziom typowej podwórkowej pizdy do bicia, a takich ludzi nie trawię. Zresztą widać po ryju, że musiał być bardzo lubiany  | nie traktuj wszystkich spoleczenstw miara wlasnego podworka;o _____________________
|
| Back to top |
|
 |
olaboga
 Group: Members Joined: 25 Apr 2010 Posts: 1105 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#56 Posted: 06 May 2010 08:43 pm Post subject: |
|
|
śpioch to retard, tak samo jak got.
| spiochek_ma_bana wrote: | | chaos_n wrote: | O ile got, choć ma spierdolone poglądy, to jest inteligentny, o tyle spiochek ma mentalność i poziom typowej podwórkowej pizdy do bicia, a takich ludzi nie trawię. Zresztą widać po ryju, że musiał być bardzo lubiany  | nie traktuj wszystkich spoleczenstw miara wlasnego podworka;o |
a ty to już w ogóle dno wszechświata.
Last edited by olaboga on 06 May 2010 08:46 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#57 Posted: 06 May 2010 08:51 pm Post subject: |
|
|
| olaboga wrote: | śpioch to retard, tak samo jak got.
| spiochek_ma_bana wrote: | | chaos_n wrote: | O ile got, choć ma spierdolone poglądy, to jest inteligentny, o tyle spiochek ma mentalność i poziom typowej podwórkowej pizdy do bicia, a takich ludzi nie trawię. Zresztą widać po ryju, że musiał być bardzo lubiany  | nie traktuj wszystkich spoleczenstw miara wlasnego podworka;o |
a ty to już w ogóle dno wszechświata. |
mogę powiedzieć vice versa, jednak za mało cię znam, więc nic nie powiem, podziękuję jedynie za celną uwagę
chaos nie będę twoim drugim macieyem |
|
| Back to top |
|
 |
olaboga
 Group: Members Joined: 25 Apr 2010 Posts: 1105 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#58 Posted: 06 May 2010 08:56 pm Post subject: |
|
|
Ładnie wybrnąłeś, w końcu bez napinki.
e: a i dla ścisłlości chciłbym zaznaczyć, że tam wyżej w pierszym zdaniu mówiłem o śpiochu, nie o spiochku, choć to chyba jeden chuj w sumie.
Last edited by olaboga on 06 May 2010 09:15 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
|
#59 Posted: 07 May 2010 03:21 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | rotto wrote: | mam nadzieję że zrozumiałeś jak denny jesteś i popełnisz samobójstwo, takich polaczków jak ty jest pełno i zapewniam cię że nie przyczyniasz się swoją durną egzystencją do poprawy w państwie, co na każdym kroku podkreślasz.
zastanawia mnie czy masz jakieś uczucia, bili cię w domu, a może nigdy go nie miałeś? |
jestem zimny jak stal, mam serce z kamienia, nie czuję bólu, strachu, miłości, szczęścia, matka mnie biła ojciec alkoholik, który zaś bił ją. Z domu uciekłem jak miałem 12lat, teraz mam 45 i siedzę na forum o diablo dwa pan zniszczenia i chcę zmienić świat. |
powiedz wprost, że jesteś pedofilem. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#60 Posted: 07 May 2010 03:58 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | chaos nie będę twoim drugim macieyem |
;( _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|