|
| Author |
Message |
Gumisiowy
 Group: Members Joined: 02 Mar 2010 Posts: 4122 Gold: 13.37 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 21
|
#41 Posted: 12 May 2010 12:38 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Gumisiowy wrote: | | Kolba wrote: | | Gumisiowy wrote: | | Scream wrote: | | cóż można powiedzieć, straszne gówno i tyle, powiedz, że dałeś za to 250zeta i będzie jeszcze śmieszniej |
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
O KURWA ;DDDDDDDDDDDDDDD
RLY DAL 250ZL ZA TAKA SZMATE ;DDDDDDDDDDDDDDDD? |
150 zika |
To i tak w chuj drogo.
Poza tym kupil bluze bo matka dala mu pieniadze, nie zapracowal na nia. |
ograniczony polmozgu...studiuje dziennie wiec kiedy mam pracowac? w weekendy? mnie przez d2 ze studiow nie wywalili tak jak ciebie wiec raczej nie mam kiedy pracowac. jak ty chciales sobie cos kupic to zawsze na to pracowales? dopoki nie skoncze studiow to jestem na utrzymaniu starych a potem musze radzic sobie sam, widzisz w tym cos dziwnego? |
Kto ci glupia krakowska kurwo nagadal takich glupot? Chyba kurwa sam sobie ubzdurales popierdolencu. Skoncz sie kurwa jarac cwiercpedlaski smieciu odzieza.
OJEZU, MATKA DALA MI PIENIONDZE NA NOFFE BUTY. ZAJEBISTE TRAMPKI, MUZYKA OD MARECZKA.
OBYS KURWO ZMARL W MECZARNIACH ;<
Albo nie, lepiej. Idz na deske, jebnij morda o asfalt i skrec kark, ale tak abys kurwa zyl na wozku do konca zycia, co by mozna z ciebie szydzic pokurwiencu, a teraz placz smieciu. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#42 Posted: 12 May 2010 12:43 pm Post subject: |
|
|
Good old times  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#43 Posted: 12 May 2010 12:47 pm Post subject: |
|
|
| Gumisiowy wrote: |
Kto ci glupia krakowska kurwo nagadal takich glupot? Chyba kurwa sam sobie ubzdurales popierdolencu. Skoncz sie kurwa jarac cwiercpedlaski smieciu odzieza.
OJEZU, MATKA DALA MI PIENIONDZE NA NOFFE BUTY. ZAJEBISTE TRAMPKI, MUZYKA OD MARECZKA.
Albo nie, lepiej. Idz na deske, jebnij morda o asfalt i skrec kark, ale tak abys kurwa zyl na wozku do konca zycia, co by mozna z ciebie szydzic pokurwiencu, a teraz placz smieciu. |
Pierdolisz pierdolisz ale sam zobacz ile tu kurwa placzu wylales... |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy

|
#44 Posted: 12 May 2010 12:50 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Gumisiowy wrote: |
Albo nie, lepiej. Idz na deske, jebnij morda o asfalt i skrec kark, ale tak abys kurwa zyl na wozku do konca zycia, co by mozna z ciebie szydzic pokurwiencu, a teraz placz smieciu. |
Pierdolisz pierdolisz ale sam zobacz ile tu kurwa placzu wylales... |
Dobrze jest, niech skurwysyn pluje zolcia do monitora ~~ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#45 Posted: 12 May 2010 12:51 pm Post subject: |
|
|
| Gumisiowy wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Gumisiowy wrote: | | Kolba wrote: | | Gumisiowy wrote: | | Scream wrote: | | cóż można powiedzieć, straszne gówno i tyle, powiedz, że dałeś za to 250zeta i będzie jeszcze śmieszniej |
O KURWA ;DDDDDDDDDDDDDDD
150 zika |
To i tak w chuj drogo.
ograniczony polmozgu...studiuje dziennie wiec kiedy mam pracowac? w weekendy? mnie przez d2 ze studiow nie wywalili tak jak ciebie wiec raczej nie mam kiedy pracowac. jak ty chciales sobie cos kupic to zawsze na to pracowales? dopoki nie skoncze studiow to jestem na utrzymaniu starych a potem musze radzic sobie sam, widzisz w tym cos dziwnego? |
poplacz mi tu jeszcze troche wykolejencu zyciowy, milo sie to czyta  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#46 Posted: 12 May 2010 12:51 pm Post subject: |
|
|
Nieliche historie tutaj są opowiadane ;D _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy

|
#47 Posted: 12 May 2010 12:53 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Gumisiowy wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Gumisiowy wrote: | | Kolba wrote: | | Gumisiowy wrote: | | Scream wrote: | | cóż można powiedzieć, straszne gówno i tyle, powiedz, że dałeś za to 250zeta i będzie jeszcze śmieszniej |
O KURWA ;DDDDDDDDDDDDDDD
150 zika |
To i tak w chuj drogo.
poplacz mi tu jeszcze troche wykolejencu zyciowy, milo sie to czyta  |
Wyjebalbym cie w dupe w tych twoich trampkach.
A teraz ide na piwo. CHUJOWO TROCHE BO WYCHODZE ZNIENACKA (NIE ZALOZYLEM O TYM WYDARZENIU TEMATU!) _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#48 Posted: 12 May 2010 12:54 pm Post subject: |
|
|
ile wiader nienawisci sie przelalo w tym temacie _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#49 Posted: 12 May 2010 12:56 pm Post subject: |
|
|
HAHA GUMIS UCIEKA RZE NA PIWO NIBY ALE RETARD _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#50 Posted: 12 May 2010 01:04 pm Post subject: |
|
|
brakowało mi takiego gumisia, ofc nie mam nic do mareczka tylko chodzi o ten styl pisania i rage  _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#51 Posted: 12 May 2010 01:28 pm Post subject: |
|
|
Nie pracujesz szmaciarzu, bo starzy Ci daja do łapska, jakbys musial to bys zapierdalal w macu czy w odziezowce na kasie, bo wiekszosc ludzi z prowincji tak zyje i ciula zeby miec na akademik i na jedno piwo na impreze, gdzie do klubu jest wejscie za free. Z pewnoscia nie zaznales biedy i glodu, masz szczescie kurwo, tylko zastanawiam sie nad jednym ty sie spuszczasz na te buty czy jak ? Dymasz je przez otwory do sznurowek ? Chuj z ta muzyka, kazdy moze ja posluchac, ale zarob cos patalachu na siebie, oplac zarcie, stancje i zobaczymy, gdzie, za ile i kiedy kupisz swoje pierwsze snickersy czy inne smiecie. A wtedy zrozumiesz, jakim trudem sie kupuje buty za 300 zl _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#52 Posted: 12 May 2010 01:31 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Nie pracujesz szmaciarzu, bo starzy Ci daja do łapska, jakbys musial to bys zapierdalal w macu czy w odziezowce na kasie, bo wiekszosc ludzi z prowincji tak zyje i ciula zeby miec na akademik i na jedno piwo na impreze, gdzie do klubu jest wejscie za free. Z pewnoscia nie zaznales biedy i glodu, masz szczescie kurwo, tylko zastanawiam sie nad jednym ty sie spuszczasz na te buty czy jak ? Dymasz je przez otwory do sznurowek ? Chuj z ta muzyka, kazdy moze ja posluchac, ale zarob cos patalachu na siebie, oplac zarcie, stancje i zobaczymy, gdzie, za ile i kiedy kupisz swoje pierwsze snickersy czy inne smiecie. A wtedy zrozumiesz, jakim trudem sie kupuje buty za 300 zl |
o kurwa jaka zazdrosc ;D placz skurwysynu
obiecuje ci ze o kazdym nastepnym zakupie bede cie informowal w pierwszej kolejnosci  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#53 Posted: 12 May 2010 01:33 pm Post subject: |
|
|
Powiem ci coś.
Nie pracujesz szmaciarzu, bo starzy Ci daja do łapska, jakbys musial to bys zapierdalal w macu czy w odziezowce na kasie, bo wiekszosc ludzi z prowincji tak zyje i ciula zeby miec na akademik i na jedno piwo na impreze, gdzie do klubu jest wejscie za free. Z pewnoscia nie zaznales biedy i glodu, masz szczescie kurwo, tylko zastanawiam sie nad jednym ty sie spuszczasz na te buty czy jak ? Dymasz je przez otwory do sznurowek ? Chuj z ta muzyka, kazdy moze ja posluchac, ale zarob cos patalachu na siebie, oplac zarcie, stancje i zobaczymy, gdzie, za ile i kiedy kupisz swoje pierwsze snickersy czy inne smiecie. A wtedy zrozumiesz, jakim trudem sie kupuje buty za 300 zl _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#54 Posted: 12 May 2010 01:36 pm Post subject: |
|
|
Nie pracujesz szmaciarzu, bo starzy Ci daja do łapska, jakbys musial to bys zapierdalal w macu czy w odziezowce na kasie, bo wiekszosc ludzi z prowincji tak zyje i ciula zeby miec na akademik i na jedno piwo na impreze, gdzie do klubu jest wejscie za free. Z pewnoscia nie zaznales biedy i glodu, masz szczescie kurwo, tylko zastanawiam sie nad jednym ty sie spuszczasz na te buty czy jak ? Dymasz je przez otwory do sznurowek ? Chuj z ta muzyka, kazdy moze ja posluchac, ale zarob cos patalachu na siebie, oplac zarcie, stancje i zobaczymy, gdzie, za ile i kiedy kupisz swoje pierwsze snickersy czy inne smiecie. A wtedy zrozumiesz, jakim trudem sie kupuje buty za 300 zl _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#55 Posted: 12 May 2010 01:37 pm Post subject: |
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#56 Posted: 12 May 2010 01:41 pm Post subject: |
|
|
zazdrosc ? Czego mam Ci zazdroscic ? Butow ? Bluzy ? Bogatych rodzicow ? Starych sie nie wybiera, jestes kretynem, ze sie chwalisz odzieza jak dziewczyna "ojej zobaczcie nowe DUNKY chyba zrobie kupe z podniety uuuuuu", jestes kurwa ciota. Rozni nas to, ze ja na swoje Vitale zarobilem sam, a Ty wyprosiles stara, zeby Ci kupila za latwe gowno _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#57 Posted: 12 May 2010 01:41 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | zazdrosc ? Czego mam Ci zazdroscic ? Butow ? Bluzy ? Bogatych rodzicow ? Starych sie nie wybiera, jestes kretynem, ze sie chwalisz odzieza jak dziewczyna "ojej zobaczcie nowe DUNKY chyba zrobie kupe z podniety uuuuuu", jestes kurwa ciota. Rozni nas to, ze ja na swoje Vitale zarobilem sam, a Ty wyprosiles stara, zeby Ci kupila za latwe gowno |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#58 Posted: 12 May 2010 01:42 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | zazdrosc ? Czego mam Ci zazdroscic ? Butow ? Bluzy ? Bogatych rodzicow ? Starych sie nie wybiera, jestes kretynem, ze sie chwalisz odzieza jak dziewczyna "ojej zobaczcie nowe DUNKY chyba zrobie kupe z podniety uuuuuu", jestes kurwa ciota. Rozni nas to, ze ja na swoje Vitale zarobilem sam, a Ty wyprosiles stara, zeby Ci kupila za latwe gowno |
Nie pracujesz szmaciarzu, bo starzy Ci daja do łapska, jakbys musial to bys zapierdalal w macu czy w odziezowce na kasie, bo wiekszosc ludzi z prowincji tak zyje i ciula zeby miec na akademik i na jedno piwo na impreze, gdzie do klubu jest wejscie za free. Z pewnoscia nie zaznales biedy i glodu, masz szczescie kurwo, tylko zastanawiam sie nad jednym ty sie spuszczasz na te buty czy jak ? Dymasz je przez otwory do sznurowek ? Chuj z ta muzyka, kazdy moze ja posluchac, ale zarob cos patalachu na siebie, oplac zarcie, stancje i zobaczymy, gdzie, za ile i kiedy kupisz swoje pierwsze snickersy czy inne smiecie. A wtedy zrozumiesz, jakim trudem sie kupuje buty za 300 zl |
Nie obrażaj mnie pierdolona dziwko bez życia, to, że nie powodzi Ci się irl to nie znaczy, że musisz kurwo zaraz przelewać swoją nienawiść na forum. |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#59 Posted: 12 May 2010 01:43 pm Post subject: |
|
|
| Hastner wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | zazdrosc ? Czego mam Ci zazdroscic ? Butow ? Bluzy ? Bogatych rodzicow ? Starych sie nie wybiera, jestes kretynem, ze sie chwalisz odzieza jak dziewczyna "ojej zobaczcie nowe DUNKY chyba zrobie kupe z podniety uuuuuu", jestes kurwa ciota. Rozni nas to, ze ja na swoje Vitale zarobilem sam, a Ty wyprosiles stara, zeby Ci kupila za latwe gowno |
Nie pracujesz szmaciarzu, bo starzy Ci daja do łapska, jakbys musial to bys zapierdalal w macu czy w odziezowce na kasie, bo wiekszosc ludzi z prowincji tak zyje i ciula zeby miec na akademik i na jedno piwo na impreze, gdzie do klubu jest wejscie za free. Z pewnoscia nie zaznales biedy i glodu, masz szczescie kurwo, tylko zastanawiam sie nad jednym ty sie spuszczasz na te buty czy jak ? Dymasz je przez otwory do sznurowek ? Chuj z ta muzyka, kazdy moze ja posluchac, ale zarob cos patalachu na siebie, oplac zarcie, stancje i zobaczymy, gdzie, za ile i kiedy kupisz swoje pierwsze snickersy czy inne smiecie. A wtedy zrozumiesz, jakim trudem sie kupuje buty za 300 zl |
Nie obrażaj mnie pierdolona dziwko bez życia, to, że nie powodzi Ci się irl to nie znaczy, że musisz kurwo zaraz przelewać swoją nienawiść na forum. |
huj ze e-swiat. moze teraz nabijasz sie z ziomka z realy. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#60 Posted: 12 May 2010 01:43 pm Post subject: |
|
|
o plebejskie pomioty z e-dramy, podniosl sie alarm w postaci placzu kolegi i juz sie rzucaja, wypierdalac pajace _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|