Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

każdy kto chce kartkę z holandii
Previous  1, 2, 3

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Michald13
Martynka <3

Group: Members
Donor:
Gold: 1.90
Clan: chillout

yi.gif

Status:
Warn:

Post#41 Posted: 02 Jun 2010 08:07 am    Post subject: Reply with quote

rotto wrote:
nie wiem czemu mnie obrażacie, spytałem kto chcę kartkę, jak macie nasrane w głowach to nie moja wina smile

nie jesteście ludźmi, a ci co napisali pma dostaną, lecę elo.

Wypierdalaj szukać kolegów gdzie indziej.

Back to top
View user's profile Send private message
Freddy_Dilla

Gold: 0.62
Clan: chillout

pl.gif

Status:
Warn:

Post#42 Posted: 02 Jun 2010 08:10 am    Post subject: Reply with quote

arczi19 wrote:
Freddy_Dilla wrote:
rotto wrote:
najpierw jadę do amsterdamu i objeżdzam całe miasto na rowerze / zwiedzam muzeum seksu (może dzięki temu się rozprawiczę) / zwiedzam inne zabytki / próbuję śledzia holenderskiego
potem jadę na jakąs wyprawę w teren a potem jadę do jakiegoś największego ogrodu botanicznego w europie, oczywiscie wszystko na rowerach \o/

do amsterdamu mam 25km, wiec to nie problem. nie kupuj jarania w amsterdamie cuz zaplacisz w huj... szukaj jarania henryk albo sir john

3-6 euro za jointa to duzo?

zalezy z jakiego koffa smile jak jest dobry to nie. ale lepiej krecic samemu, mieszac dobre smakowo gatunki i wtedy dobre lonty wychodza:)

★★★★★

Donor:
Gold: 11.00
Clan: Jagshemash

uk.gif

Status:
Warn:

Post#43 Posted: 02 Jun 2010 08:54 am    Post subject: Reply with quote

Michald13 wrote:
Freddy_Dilla wrote:
Shapiro wrote:
Freddy_Dilla wrote:
rotto wrote:
najpierw jadę do amsterdamu i objeżdzam całe miasto na rowerze / zwiedzam muzeum seksu (może dzięki temu się rozprawiczę) / zwiedzam inne zabytki / próbuję śledzia holenderskiego
potem jadę na jakąs wyprawę w teren a potem jadę do jakiegoś największego ogrodu botanicznego w europie, oczywiscie wszystko na rowerach \o/

do amsterdamu mam 25km, wiec to nie problem. nie kupuj jarania w amsterdamie cuz zaplacisz w huj... szukaj jarania henryk albo sir john

jestes debilem cuz white widow > all

buahahahhahah bo ci koledzy powiedzieli?? jak nie paliles henryka i sir johna to co mozesz wiedziec o jaraniu?? nie zebym ja byl jakims super jaraczem ale pod wzgledem smaku, zapaczu i "fajnosci" samopoczucia po uzyciu, henryk bije wdowe na glowe.

rotto wrote:
nie jadę jarać tylko na rowerze śmigać ziomek

mo chyba ci sie cos popierdoiło parufkopalcy....

Ale ta kurwa shapiro wie wszystko najlepiej. Pewnie dlatego, że jest cwelonym, zakompleksionym polaczkiem, gnojonym przez angoli na każdym kroku i aby nie popełnić samobójstwa musi zbudować swój fajny wizerunek chociaż w internecie. Inaczej nie miałby już po co żyć.

Bardzo mi ciebie zal pokurwiu.
briggrin

Freddy_Dilla wrote:
Shapiro wrote:
Freddy_Dilla wrote:
rotto wrote:

jestes debilem cuz white widow > all

buahahahhahah bo ci koledzy powiedzieli?? jak nie paliles henryka i sir johna to co mozesz wiedziec o jaraniu?? nie zebym ja byl jakims super jaraczem ale pod wzgledem smaku, zapaczu i "fajnosci" samopoczucia po uzyciu, henryk bije wdowe na glowe.

rotto wrote:
nie jadę jarać tylko na rowerze śmigać ziomek

mo chyba ci sie cos popierdoiło parufkopalcy....

HAHAHAHAHHA a ciebie jeszcze bardziej mi szkoda. posiedziales w Holandii pol miecha i jestes wielkim kozakiem. : DD

Last edited by Shapiro on 02 Jun 2010 09:01 am; edited 2 times in total

1 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Previous  1, 2, 3
Page 3 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway