|
| Author |
Message |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#41 Posted: 03 Jun 2011 12:36 pm Post subject: |
|
|
| Krejzi wrote: | | newer zazdrosne scierwo ;DDDDD |
CO KURWA :DDDDDDDD
popierdolilo ci sie cos pojebany czlowieku jak mam zazdroscic takiego gowna dla dzieciakow z podstawowki, nie zdziwilbym sie jak jakis gowniarz mialby podobne i jeszcze 510 ZL KURWA TEN KTO TO SPRZEDAJE PEWNIE PO OTRZYMANIU KASY SMIEJE SIE GRUBYM I SZYDERCZYM GLOSEM PRZEZ 20 MINUT :DDDDDDDDDDDDDD _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#43 Posted: 03 Jun 2011 12:57 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Krejzi wrote: | | newer zazdrosne scierwo ;DDDDD |
CO KURWA :DDDDDDDD
popierdolilo ci sie cos pojebany czlowieku jak mam zazdroscic takiego gowna dla dzieciakow z podstawowki, nie zdziwilbym sie jak jakis gowniarz mialby podobne i jeszcze 510 ZL KURWA TEN KTO TO SPRZEDAJE PEWNIE PO OTRZYMANIU KASY SMIEJE SIE GRUBYM I SZYDERCZYM GLOSEM PRZEZ 20 MINUT :DDDDDDDDDDDDDD |
biedak _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#44 Posted: 03 Jun 2011 01:15 pm Post subject: |
|
|
dobrze ze napisałeś 510, bo ktoś by jeszcze pomyślał ze zapłaciłeś tylko 500
Last edited by Studnia06 on 03 Jun 2011 02:15 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#45 Posted: 03 Jun 2011 01:53 pm Post subject: |
|
|
: DDDDDDDDDD _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
Klejtos
 Group: Members Joined: 18 Jan 2011 Posts: 1748 Gold: 1.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#46 Posted: 03 Jun 2011 02:50 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | Klejtos wrote: | | Frank Zappa wrote: | | Klejtos wrote: | | Takie "trampuszczałki" to ja kupuję za 80-100 zł, gratuluję marzeń, kurwo "krakowska" |
I zapewne te twoje trampuszczalki mają 5 razy gorszą jakość od tych, które kupił Mareczek. |
Zapewne mają minimalnie gorszą jakość, ale długo wybieram i szukam jak najlepszych. Trik polega na tym, że na bank nie są 5-krotnie gorsze, za to są 5-krotnie tańsze  |
Skąd wiesz jakiej jakości są buty Mareczka? Dotykałeś je?
|
Nie. Dlatego napisałem "zapewne".
Za to wiem, że moje, które przed chwilą zdjąłem, mają jakość zajebistą. Nie powiesz mi chyba, że tamte są 5 razy droższe dlatego, że są z kosmicznego materiału, mają tytaniczne zelówki i podeszwę z mithrilu. Są droższe ze względu na markę i wygląd, nie na jakość wykonania.
Niżej setki to może rzeczywiście, im tańsze buty, tym bardziej się rozklejają.
grzejnik - niech robi z kasą co chce, wyjebane. ale skoro wydaje je na chujowe buty i publicznie się tym chwali, można go publicznie wyśmiać. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
grzejnik
 Group: Members Joined: 17 Oct 2008 Posts: 2121 Gold: 0.01 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#47 Posted: 03 Jun 2011 03:14 pm Post subject: |
|
|
| Klejtos wrote: | | Frank Zappa wrote: | | Klejtos wrote: | | Frank Zappa wrote: | | Klejtos wrote: | | Takie "trampuszczałki" to ja kupuję za 80-100 zł, gratuluję marzeń, kurwo "krakowska" |
I zapewne te twoje trampuszczalki mają 5 razy gorszą jakość od tych, które kupił Mareczek. |
Zapewne mają minimalnie gorszą jakość, ale długo wybieram i szukam jak najlepszych. Trik polega na tym, że na bank nie są 5-krotnie gorsze, za to są 5-krotnie tańsze  |
Skąd wiesz jakiej jakości są buty Mareczka? Dotykałeś je?
|
Nie. Dlatego napisałem "zapewne".
Za to wiem, że moje, które przed chwilą zdjąłem, mają jakość zajebistą. Nie powiesz mi chyba, że tamte są 5 razy droższe dlatego, że są z kosmicznego materiału, mają tytaniczne zelówki i podeszwę z mithrilu. Są droższe ze względu na markę i wygląd, nie na jakość wykonania.
Niżej setki to może rzeczywiście, im tańsze buty, tym bardziej się rozklejają.
grzejnik - niech robi z kasą co chce, wyjebane. ale skoro wydaje je na chujowe buty i publicznie się tym chwali, można go publicznie wyśmiać. |
No i mówię, że buty są słabe. Natomiast kasa jest jego i chuj mnie ona obchodzi. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#48 Posted: 04 Jun 2011 03:58 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: |
KURWO POLSKA BIEDAKU JEBANY WSADZAM CHUJA W USTA TWOJEJ MATKI |
Ty nie rozumiesz jebany idioto, ze kase sie zarabia na takich debilach jak ty ? Zwykle tramki w pajaczki za 510 zl NOSZ KURWA JAK MOZNA BYC TAK POPIERDOLONYM co one maja gume kosmiczna, ktora uzywali kosmonauci na ksiezycu ? Za 370 zl mam Asics Stratusy mega buty http://natural-born-runners.pl/product-pol-493-Buty-do-biegania-Asics-GEL-STRATUS-4.html#tabs_58676
i zesraj sie kurwa jebany baklazanie, twoje co maja ? obicie w pajaczki buahahahaha a jak chcesz przylansowac sie to za 500 zl mozesz calkiem niezle mokasyny albo pantofle kupic i to jeszcze z konkret skory i dobrej marki _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#49 Posted: 04 Jun 2011 04:01 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: |
KURWO POLSKA BIEDAKU JEBANY WSADZAM CHUJA W USTA TWOJEJ MATKI |
Ty nie rozumiesz jebany idioto, ze kase sie zarabia na takich debilach jak ty ? Zwykle tramki w pajaczki za 510 zl NOSZ KURWA JAK MOZNA BYC TAK POPIERDOLONYM co one maja gume kosmiczna, ktora uzywali kosmonauci na ksiezycu ? Za 370 zl mam Asics Stratusy mega buty http://natural-born-runners.pl/product-pol-493-Buty-do-biegania-Asics-GEL-STRATUS-4.html#tabs_58676
i zesraj sie kurwa jebany baklazanie, twoje co maja ? obicie w pajaczki buahahahaha a jak chcesz przylansowac sie to za 500 zl mozesz calkiem niezle mokasyny albo pantofle kupic i to jeszcze z konkret skory i dobrej marki |
ahahahhaa tobie wystarczy napisac "ty kurwo" a ty sie rozplaczesz na 2 strony A4
O KURWA
O KURWA
O KURWA
;DDDDDDDDDD
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#50 Posted: 04 Jun 2011 04:06 am Post subject: |
|
|
Kurwa ten debil dał za to ponad 5 stów? ; DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#51 Posted: 04 Jun 2011 04:08 am Post subject: |
|
|
ale z was polaczki do bolu jak bede chcial to nastepnym razem za same sznurowki dam 500zl i chuj wam do tego _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#52 Posted: 04 Jun 2011 04:14 am Post subject: |
|
|
Gwarantuję ci, że jakbyś miał sam zarobić na ten hajs, to nie dałbyś 5 stów za takie gówno. A tak w ogóle wcale nie trzeba być polaczkiem, żeby stwierdzić że cie popierdoliło, bo te buty są mega chujowe _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#53 Posted: 04 Jun 2011 04:16 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Gwarantuję ci, że jakbyś miał sam zarobić na ten hajs, to nie dałbyś 5 stów za takie gówno. A tak w ogóle wcale nie trzeba być polaczkiem, żeby stwierdzić że cie popierdoliło, bo te buty są mega chujowe |
ty wygladasz jakbys sie ubieral na smietniku wiec prawa glosu nie masz
a kiedys zarobilem duzo wiecej i od razu rozjebalem ten hajs _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#54 Posted: 04 Jun 2011 04:18 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Michald13 wrote: | | Gwarantuję ci, że jakbyś miał sam zarobić na ten hajs, to nie dałbyś 5 stów za takie gówno. A tak w ogóle wcale nie trzeba być polaczkiem, żeby stwierdzić że cie popierdoliło, bo te buty są mega chujowe |
a kiedys zarobilem duzo wiecej i od razu rozjebalem ten hajs |
Przynajmniej nie chodzę w trampkach w pajęczyny za 500zł ;] _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Classic
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Donor:  Posts: 871 Gold: 0.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#55 Posted: 04 Jun 2011 04:19 am Post subject: |
|
|
| ale guwno |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#56 Posted: 04 Jun 2011 04:36 am Post subject: |
|
|
srubokret napisz jakąś błyskotliwą uwagę na temat chujowości tych butów _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#57 Posted: 04 Jun 2011 04:39 am Post subject: |
|
|
Sado, wydaje mi sie, ze za jakis czas (jak zaczniesz sie w calosci utrzymywac sam) zdasz sobie sprawe z tego, ze wydawanie 5 stow na KOLEJNEEEEEEEEE buty jest irracjonalne _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#58 Posted: 04 Jun 2011 04:42 am Post subject: |
|
|
5 stów to bym wydał chyba jedynie na jakieś porządne buty do chodzenia po górach _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#59 Posted: 04 Jun 2011 04:51 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Michald13 wrote: | | Gwarantuję ci, że jakbyś miał sam zarobić na ten hajs, to nie dałbyś 5 stów za takie gówno. A tak w ogóle wcale nie trzeba być polaczkiem, żeby stwierdzić że cie popierdoliło, bo te buty są mega chujowe |
a kiedys zarobilem duzo wiecej i od razu rozjebalem ten hajs |
Przynajmniej nie chodzę w trampkach w pajęczyny za 500zł ;] | pragnę zauważyć, ze 510  |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#60 Posted: 04 Jun 2011 04:52 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | srubokret napisz jakąś błyskotliwą uwagę na temat chujowości tych butów |
Są po prostu chujowe do granic możliwości. A to, że takie buty kosztują 5 stów ciut mnie śmieszy, ale to Marka pieniądze, nie moje
Mareczkowi brakuje jeszcze tylko worka ze Spidermanem, czy wojowniczymi żółwiami ninja
Inb4: Coś tam nt. glanów. |
|
| Back to top |
|
 |
|