|
| Author |
Message |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#41 Posted: 27 Jan 2012 04:16 pm Post subject: |
|
|
| czerstwyroman wrote: |  |
kurwa, jak ten mega kutas wyskoczyl z kosmosu to umarlem _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#42 Posted: 27 Jan 2012 04:59 pm Post subject: |
|
|
A CHUJA :DDDDDDDDDDD _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
rogal_prawnik
 Group: Members Joined: 06 Jul 2011 Posts: 495 Gold: 0.50

Status: Warn:  Reputation: 1
|
#43 Posted: 27 Jan 2012 05:13 pm Post subject: |
|
|
poki co najlepszy :DDDDDDdddd _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Miszcz_Tibji
 Group: Members Joined: 20 Apr 2010 Posts: 2841 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#44 Posted: 28 Jan 2012 07:01 am Post subject: |
|
|
 _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
 |
|
| Back to top |
|
 |
olabogagfdsg
 Group: Members Joined: 31 Dec 2010 Posts: 2314 Gold: 40.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#45 Posted: 28 Jan 2012 07:04 am Post subject: |
|
|
Ale zjebany szajs. _____________________ NIEWIDZIALNA RĘKA RYNKU, SKURWEWYSYNY |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#46 Posted: 28 Jan 2012 07:06 am Post subject: |
|
|
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#47 Posted: 28 Jan 2012 07:25 am Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
czerstwyroman
 Group: Members Joined: 19 Jan 2011 Posts: 714 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#48 Posted: 28 Jan 2012 09:20 am Post subject: |
|
|
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#49 Posted: 28 Jan 2012 10:34 am Post subject: |
|
|
| ajronmen wrote: | | ale guwno, nie bardzo wiem z czego mam sie smiac | dokladnie mam to samo odczucie co do tych komiksow z jebanym puchatkiem, jedynie przy 'żoli garsą' nieco sie usmiechnalem _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Mysz15
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 2327 Gold: 1.75 Clan: Piękni i Bogaci
|
#50 Posted: 28 Jan 2012 01:18 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | ajronmen wrote: | | ale guwno, nie bardzo wiem z czego mam sie smiac | dokladnie mam to samo odczucie co do tych komiksow z jebanym puchatkiem, jedynie przy 'żoli garsą' nieco sie usmiechnalem |
bo jestes kurwa tepym chujem
to jest pewien absurdalny rodzaj humoru, ktory poprostu trzeba czuc, ktory objawia sie w osobliwej konstrukcji wypowiedzi czy tez obrazka, a niekoniecznie w samej tresci. Trzeba miec bardzo otwarty umysl i umiejetnosc zrozumienia intencji autora, a w tym pomaga bujna wyobraznia. Generalnie jesli nie rozumiesz tego albo cie to wogole nie bawi to mozna cie uznac jedynie za osobe plytką i prawdopodobnie kuresko nudną.
pozdro |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#51 Posted: 28 Jan 2012 01:19 pm Post subject: |
|
|
| Mysz15 wrote: | | Fatality wrote: | | ajronmen wrote: | | ale guwno, nie bardzo wiem z czego mam sie smiac | dokladnie mam to samo odczucie co do tych komiksow z jebanym puchatkiem, jedynie przy 'żoli garsą' nieco sie usmiechnalem |
to jest pewien absurdalny rodzaj humoru, ktory poprostu trzeba czuc, ktory objawia sie w osobliwej konstrukcji wypowiedzi czy tez obrazka, a niekoniecznie w samej tresci. Trzeba miec bardzo otwarty umysl i umiejetnosc zrozumienia intencji autora, a w tym pomaga bujna wyobraznia. Generalnie jesli nie rozumiesz tego albo cie to wogole nie bawi to mozna cie uznac jedynie za osobe plytką i prawdopodobnie kuresko nudną.
pozdro |
chuj ci w ryj elo
pozdro _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Myzs15
Group: Banned Joined: 27 Jan 2012 Posts: 116 Gold: 1.75
Status: Warn: Banned Reputation: 1

|
#52 Posted: 28 Jan 2012 01:19 pm Post subject: |
|
|
| Azure wrote: | | Mysz15 wrote: | | Fatality wrote: | | ajronmen wrote: | | ale guwno, nie bardzo wiem z czego mam sie smiac | dokladnie mam to samo odczucie co do tych komiksow z jebanym puchatkiem, jedynie przy 'żoli garsą' nieco sie usmiechnalem |
pozdro |
chuj ci w ryj elo
pozdro |
myslisz ze mnei to rusza? pff i tak sie zachowuje moderator? pff
Last edited by Myzs15 on 28 Jan 2012 01:20 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
rogal_prawnik

|
#53 Posted: 28 Jan 2012 01:42 pm Post subject: |
|
|
| Myzs15 wrote: | | Azure wrote: | | Mysz15 wrote: | | Fatality wrote: | | ajronmen wrote: | | ale guwno, nie bardzo wiem z czego mam sie smiac | dokladnie mam to samo odczucie co do tych komiksow z jebanym puchatkiem, jedynie przy 'żoli garsą' nieco sie usmiechnalem |
pozdro |
chuj ci w ryj elo
pozdro |
myslisz ze mnei to rusza? pff i tak sie zachowuje moderator? pff |
lepszy taki mod niz rogal loolz _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mysz15
|
#54 Posted: 28 Jan 2012 01:59 pm Post subject: |
|
|
| rogal_prawnik wrote: | | Myzs15 wrote: | | Azure wrote: | | Mysz15 wrote: | | Fatality wrote: | | ajronmen wrote: | | ale guwno, nie bardzo wiem z czego mam sie smiac | dokladnie mam to samo odczucie co do tych komiksow z jebanym puchatkiem, jedynie przy 'żoli garsą' nieco sie usmiechnalem |
pozdro |
chuj ci w ryj elo
pozdro |
myslisz ze mnei to rusza? pff i tak sie zachowuje moderator? pff |
lepszy taki mod niz rogal loolz |
obaj smiecie po jednych pieniadzach. Myslisz ze pies nie zachowywalby sie tak samo jak ten warszawski smiec gdyby mial tyle samo wladzy? ALe ze gowno moze to gowno robi;) |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#55 Posted: 28 Jan 2012 02:01 pm Post subject: |
|
|
| Mysz15 wrote: | | Fatality wrote: | | ajronmen wrote: | | ale guwno, nie bardzo wiem z czego mam sie smiac | dokladnie mam to samo odczucie co do tych komiksow z jebanym puchatkiem, jedynie przy 'żoli garsą' nieco sie usmiechnalem |
pozdro | przeczytalem, naprawdę. _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
rogal_prawnik

|
#56 Posted: 28 Jan 2012 02:02 pm Post subject: |
|
|
poki co azur nie jebnal mi warna na ponad rok wiec jest spoko
+ ciska tobie wiec jest juz prawie genialnie. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mysz15
|
#57 Posted: 28 Jan 2012 02:03 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | Mysz15 wrote: | | Fatality wrote: | | ajronmen wrote: | | ale guwno, nie bardzo wiem z czego mam sie smiac | dokladnie mam to samo odczucie co do tych komiksow z jebanym puchatkiem, jedynie przy 'żoli garsą' nieco sie usmiechnalem |
pozdro | przeczytalem, naprawdę. | to swietnie! przynajmniej dowiedziales sie czegos o sobie:) |
|
| Back to top |
|
 |
Mysz15
|
#58 Posted: 28 Jan 2012 02:05 pm Post subject: |
|
|
| rogal_prawnik wrote: | poki co azur nie jebnal mi warna na ponad rok wiec jest spoko
+ ciska tobie wiec jest juz prawie genialnie. |
bo tak naprawde nie moze przypierdolic warna za nic innego jak postowanie pronow i edytowanie personal pics wiec w chuj ciezko jest dostac warna;) ja nie moglem sie powstrzymac przed zedytowaniem foty mudzina, ale ze mam zapas warnow to mialem wyjebane;)
nie cisnie po mnie, tylko probuje;) z marnym skutkiem... |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#59 Posted: 28 Jan 2012 02:11 pm Post subject: |
|
|
| Mysz15 wrote: | | rogal_prawnik wrote: | poki co azur nie jebnal mi warna na ponad rok wiec jest spoko
bo tak naprawde nie moze przypierdolic warna za nic innego jak postowanie pronow i edytowanie personal pics wiec w chuj ciezko jest dostac warna;) ja nie moglem sie powstrzymac przed zedytowaniem foty mudzina, ale ze mam zapas warnow to mialem wyjebane;)
po co mam cisnac po jakichs randomach z internetu?
juz cie zycie dostatecznie pokrzywdzilo dorzucajac bonusowe kilka cm2 skory na chuju _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mysz15
|
#60 Posted: 28 Jan 2012 03:06 pm Post subject: |
|
|
| Azure wrote: | | Mysz15 wrote: | | rogal_prawnik wrote: | poki co azur nie jebnal mi warna na ponad rok wiec jest spoko
po co mam cisnac po jakichs randomach z internetu?
juz cie zycie dostatecznie pokrzywdzilo dorzucajac bonusowe kilka cm2 skory na chuju |
robisz to non stop.
growing dick przez kozaczenie w internecie do typow ktorzy w rl maja cie na werbalnego, intelektualnego i fizycznego strzała to normalka wsrod takich zakompleksionych karłów
jestem przyzwyczajony ze faceci mnie nie lubia bo swoją aparycja, intelektem i charakterem wzbuydzam w nich zazdrosc i zalacza im sie wojowniczy tryb o przywodztwo ktorego i tak nigdy mi nie odbiorą 
Last edited by Mysz15 on 28 Jan 2012 03:07 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
|