|
| Author |
Message |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#41 Posted: 20 May 2012 04:05 pm Post subject: Re: Czemu zrezygnowalem ze studiuw |
|
|
| PolskaGurom wrote: | | srubokret wrote: | | PolskaGurom wrote: | Mialem w chuj problem z psychika, jak tylko szedlem na wyklady lapala mnie sraka, chcialo mi sie rzygac, zle sie czulem i wracalem do domu. Moze bylem w sumie na dwoch wykladach. Cos mi odpierdalalo na muzg, mam nadzieje ze w tym roku bedzie juz ok, bylem u psychologa (XD), zrozumialem pewne rzeczy i chyba troche sie zmienilem.
Pozdro pincet.
Pisze to, bo jak azure co chwile wspomina mi o tym ze "ujebalem studia", albo ze byly dla mnie za ciezkie naprawde mnie dotyka. Rob co chcesz dalej, ja tylko prosze zebys przestal.
inb4 newer i jego wywod na temat ze przegralem zycie i awf najleprzy |
Odwieczne prawo Natury - słabi giną pierwsi. Umieraj więc, hehe. | Ja pierdole nawet mi sie nie chce czytac twoich wypocin zalosna subkreaturo ze slaska Zagłębia Dąbrowskiego |
Wylewaj dalej swoje żale na forum internetowym, słabeuszu. |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom
Group: Banned Joined: 05 Apr 2012 Posts: 922 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 0

|
#42 Posted: 20 May 2012 04:07 pm Post subject: Re: Czemu zrezygnowalem ze studiuw |
|
|
| srubokret wrote: | | PolskaGurom wrote: | | srubokret wrote: | | PolskaGurom wrote: | Mialem w chuj problem z psychika, jak tylko szedlem na wyklady lapala mnie sraka, chcialo mi sie rzygac, zle sie czulem i wracalem do domu. Moze bylem w sumie na dwoch wykladach. Cos mi odpierdalalo na muzg, mam nadzieje ze w tym roku bedzie juz ok, bylem u psychologa (XD), zrozumialem pewne rzeczy i chyba troche sie zmienilem.
Pozdro pincet.
Pisze to, bo jak azure co chwile wspomina mi o tym ze "ujebalem studia", albo ze byly dla mnie za ciezkie naprawde mnie dotyka. Rob co chcesz dalej, ja tylko prosze zebys przestal.
inb4 newer i jego wywod na temat ze przegralem zycie i awf najleprzy |
Odwieczne prawo Natury - słabi giną pierwsi. Umieraj więc, hehe. | Ja pierdole nawet mi sie nie chce czytac twoich wypocin zalosna subkreaturo ze slaska Zagłębia Dąbrowskiego |
Wylewaj dalej swoje żale na forum internetowym, słabeuszu. |
Sosnowiec – miasto na prawach powiatu na południu Polski, w województwie śląskim, położone na Wyżynie Śląskiej, nad 3 rzekami: Czarną Przemszą, Białą Przemszą i Brynicą. Znajduje się w Zagłębiu Dąbrowskim, we wschodniej części Górnośląskiego Okręgu Przemysłowego (GOP). Trzecie pod względem ilości mieszkańców miasto województwa śląskiego (po Katowicach i Częstochowie) i piętnaste w Polsce. Jest jednym z ośrodków centralnych konurbacji górnośląskiej.
SLASK SLASK BIEDA SKA BIEDNY SKURWYSYN CHLEJUS BEZ PRACY MIESZKAJACY Z MATKA METR SZESCDZIESIAT BIEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#43 Posted: 20 May 2012 04:12 pm Post subject: |
|
|
Sosnowiec to nie Śląsk. Moje miasto tylko graniczy z Górnym Śląskiem. Podział administracyjny, a położenie geograficzne to dwie różne bajki.
Uzupełnij wykształcenie, a nie wierz na słowo Wikipedii, pensjonariuszu hospicjum. |
|
| Back to top |
|
 |
nakurwiator
Group: Members Joined: 20 May 2012 Posts: 6 Gold: 0.50
|
#44 Posted: 20 May 2012 04:14 pm Post subject: |
|
|
| ska, ty pierdolony kretynie ze slaska |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#45 Posted: 20 May 2012 04:15 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | Sosnowiec to nie Śląsk. Moje miasto tylko graniczy z Górnym Śląskiem. Podział administracyjny, a położenie geograficzne to dwie różne bajki.
Uzupełnij wykształcenie, a nie wierz na słowo Wikipedii, pensjonariuszu hospicjum. |
BADZ PO FILOLOGII ROSYJSKIEJ CZY PO INNYM KURWA BIEDACKIM GUWNIE
MUW UZUPELNIJ WYKSZTALCENIE
Kurwa mac pan profesor ze slumsuw _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#46 Posted: 20 May 2012 04:17 pm Post subject: |
|
|
"Uciekłem z Krakowa, bo to miasto mnie przerosło".
Sprowadź do tematu więcej tardów z dwójki  |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#47 Posted: 20 May 2012 04:18 pm Post subject: |
|
|
Bombel co ty dzis taki wrogo nastawiony do wszystkich? _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#48 Posted: 20 May 2012 04:19 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | "Uciekłem z Krakowa, bo to miasto mnie przerosło".
Sprowadź do tematu więcej tardów z dwójki  |
Nie musze ich sprowadzac, twoj slaski smrod i spierdolenie ich tu przyciaga. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#49 Posted: 20 May 2012 04:20 pm Post subject: |
|
|
| Barre00 wrote: | | Bombel co ty dzis taki wrogo nastawiony do wszystkich? |
Przegrał partię z życiem, bo jest zakompleksionym, schorowanym i uzależnionym od gierek komputerowych gnojkiem z Chujowic Małych.
Co się tu dziwić .
I jeszcze przez swoje kompleksy ukurwił studia.
B3K4 ZE SŁABEUSZA ;DDDDDDD
Last edited by srubokret on 20 May 2012 04:21 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#50 Posted: 20 May 2012 04:22 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Barre00 wrote: | | Bombel co ty dzis taki wrogo nastawiony do wszystkich? |
Przegrał partię z życiem, bo jest zakompleksionym, schorowanym i uzależnionym od gierek komputerowych gnojkiem z Chujowic Małych.
Co się tu dziwić . |
Badz z sosnowca, muw na inne miasta chujowice male
KURWA MAC ZERO HIPOKRYZJI
>muw ze ktos przegral zycie
>miej 30 lat
>nie miej pracy
>badz prawiczkiem
>mieszkaj z matka
>BADZ Z SOSNOWCA
>napierdalaj alkohol z zulami pod sklepem codziennie
>przegladaj fora internetowe o grach komputerowych na guescie w obawie przed wysmianiem
>badz karlem _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#51 Posted: 20 May 2012 04:23 pm Post subject: |
|
|
pije dan mleko i mam z was beke nizołki _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#52 Posted: 20 May 2012 04:24 pm Post subject: |
|
|
| PolskaGurom wrote: | | srubokret wrote: | | Barre00 wrote: | | Bombel co ty dzis taki wrogo nastawiony do wszystkich? |
Co się tu dziwić . |
>miej 30 lat
>nie miej pracy
>badz prawiczkiem
>mieszkaj z matka
>BADZ Z SOSNOWCA
>przegladaj fora internetowe o grach komputerowych na guescie w obawie przed wysmianiem
>badz karlem |
Pisz brednie wyssane z dupy, schorowany retardzie
| Azure wrote: | | pije dan mleko i mam z was beke nizołki |
Ja przynajmniej ogarniam życie, a nie żale się na forum internetowym jak nasz niski kolega ;DDDDDDDDDDDDDDDD
Last edited by srubokret on 20 May 2012 04:26 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#53 Posted: 20 May 2012 04:24 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | PolskaGurom wrote: | | srubokret wrote: | | Barre00 wrote: | | Bombel co ty dzis taki wrogo nastawiony do wszystkich? |
Co się tu dziwić . |
>miej 30 lat
>nie miej pracy
>badz prawiczkiem
>mieszkaj z matka
>BADZ Z SOSNOWCA
>badz karlem |
Pisz brednie wyssane z dupy, schorowany retardzie  |
Podaj mi jedna nieprawdziwa rzecz z tych co wymienilem, panie wygryw. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#54 Posted: 20 May 2012 04:27 pm Post subject: |
|
|
| Nie mam takiej potrzeby. Myśl sobie co chcesz, umarlaku. |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#55 Posted: 20 May 2012 04:28 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Nie mam takiej potrzeby. Myśl sobie co chcesz, umarlaku. |
Ogarniam zycie, juz nie prosze matki o kase na piwo, sprzedaje puszki. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#56 Posted: 20 May 2012 04:29 pm Post subject: |
|
|
Mialem w chuj problem z psychika, jak tylko szedlem na wyklady lapala mnie sraka, chcialo mi sie rzygac, zle sie czulem i wracalem do domu. Moze bylem w sumie na dwoch wykladach. Cos mi odpierdalalo na muzg, mam nadzieje ze w tym roku bedzie juz ok, bylem u psychologa (XD), zrozumialem pewne rzeczy i chyba troche sie zmienilem.
Pozdro pincet.
inb4 newer i jego wywod na temat ze przegralem zycie i awf najleprzy
;DDDDDDDDDD
Wyboldować najzabawniejsze fragmenty, czy sam je odnajdziesz?
Last edited by srubokret on 20 May 2012 04:29 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#57 Posted: 20 May 2012 04:30 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | Mialem w chuj problem z psychika, jak tylko szedlem na wyklady lapala mnie sraka, chcialo mi sie rzygac, zle sie czulem i wracalem do domu. Moze bylem w sumie na dwoch wykladach. Cos mi odpierdalalo na muzg, mam nadzieje ze w tym roku bedzie juz ok, bylem u psychologa (XD), zrozumialem pewne rzeczy i chyba troche sie zmienilem.
Pozdro pincet.
inb4 newer i jego wywod na temat ze przegralem zycie i awf najleprzy
;DDDDDDDDDD |
Owszem, ja opowiedziałem swoją historię. Może teraz ty zechcesz opowiedzieć historię przepełnioną alkoholizmem, atakami delirki i licznymi gwałtami na (własnej) matce Wandzie. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#58 Posted: 20 May 2012 04:32 pm Post subject: |
|
|
Mmmmhmm, pocisk po matce
Wzbiłeś się na wyżyny swojego intelektu, prowadząc w miarę kulturalną rozmowę  |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#59 Posted: 20 May 2012 04:33 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | Mmmmhmm, pocisk po matce
Wzbiłeś się na wyżyny swojego intelektu, prowadząc w miarę kulturalną rozmowę  |
GDZIE TY TU KURWA WIDZISZ KULTURALNĄ ROZMOWĘ :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
/e
Byłem słaby, ale ten upadek mnie wzmocnił. Moja psychika jest nie do złamania, moja wola nie do zagięcia, A TY KURWA SMEICIU ZE SLASKASDAJSHDJASDAKSd
Last edited by PolskaGurom on 20 May 2012 04:36 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#60 Posted: 20 May 2012 04:37 pm Post subject: |
|
|
Tak mniej więcej od #39 - #56.
Muszę zacząć zapisywać twoje 'gorzkie żale', bo dobra beka jest z pełnego kompleksów, schorowanego retarda. Poprawiasz mi humor  |
|
| Back to top |
|
 |
|