Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

DYSKUSJA W TEMACIE
Previous  1, 2, 3, 4  Next

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
kozakpl

Group: Members
Gold: 7.70

Status:
Warn:

Post#41 Posted: 26 May 2012 04:00 pm    Post subject: Reply with quote

Azure wrote:
Guru-PvP wrote:

MYSLE, ZE NIE MA WATPLIWOSCI, CO DO TEGO, ZE JEDNOSTKI Z ZYDOWSKIMI KORZENIAMI CHARAKTERYZUJA SIE PONADPRZECIETNA INTELIGENCJA ORAZ WRODZONYM INSTYNKTEM DO ZARZADZANIA PIENIADZEM I POZYSKIWANIEM DOBR MATERIALNYCH.

A POZA TYM CECHUJECIE SIE NIEZWYKLA LATWOPALNOSCIA

ales ty zabawny ostatnimi czasy, niech mnie huj

The Psychonaut

Gold: 0.10
Clan: E-Drama

pl.gif

Status:
Warn:

Post#42 Posted: 26 May 2012 04:07 pm    Post subject: Reply with quote

kozakpl wrote:
Azure wrote:
Guru-PvP wrote:

MYSLE, ZE NIE MA WATPLIWOSCI, CO DO TEGO, ZE JEDNOSTKI Z ZYDOWSKIMI KORZENIAMI CHARAKTERYZUJA SIE PONADPRZECIETNA INTELIGENCJA ORAZ WRODZONYM INSTYNKTEM DO ZARZADZANIA PIENIADZEM I POZYSKIWANIEM DOBR MATERIALNYCH.

PRAWIE JAK TWOJ STARY ROBIAC CIE

Gold: 1.20
Clan: Wypierdalaj

tx.gif

Status:
Warn:

Post#43 Posted: 26 May 2012 04:09 pm    Post subject: Reply with quote

Sprawiliście, że Babel wypierdolił z forum a bez niego jest smutno sad

Gold: 88.60
Clan: Piękni i Bogaci

us.gif

Status:
Warn:

Post#44 Posted: 26 May 2012 04:15 pm    Post subject: Reply with quote

kozakpl wrote:
Azure wrote:
Guru-PvP wrote:

DOSKONALE PODSUMOWANIE TEGO, CO TU SIE OSTATNIO DZIEJE. WIEKSZOSCI JUZ NIE ODPISUJE, BO TO KURWA WSTYD.

Scream wrote:
Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne.

rotto wrote:
jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa
Back to top
View user's profile Send private message
Gumisiowy

Gold: 13.37

sz.gif

Status:
Warn:

Post#45 Posted: 26 May 2012 04:27 pm    Post subject: Reply with quote

KosmicznyByk wrote:

On wypierdalal z tego forum juz kilkanascie razy.

Gold: 7.70

Status:
Warn:

Post#46 Posted: 26 May 2012 05:40 pm    Post subject: Reply with quote

KosmicznyByk wrote:

podążąj jego śladami, prosze

Gold: Locked

Status:
Warn:

Post#47 Posted: 26 May 2012 06:36 pm    Post subject: Reply with quote

Guru-PvP wrote:
POLACZKI TANCZA TAK, JAK IM ZAGRAM. ;DDD. EHEH.

GOT MOJ MISTRZU, PRZEPRASZAM ZA SWOJE ISTNIENIE, JUZ IDE SIE POWIESIC.

MYSLE, ZE NIE MA WATPLIWOSCI, CO DO TEGO, ZE JEDNOSTKI Z ZYDOWSKIMI KORZENIAMI CHARAKTERYZUJA SIE PONADPRZECIETNA INTELIGENCJA ORAZ WRODZONYM INSTYNKTEM DO ZARZADZANIA PIENIADZEM I POZYSKIWANIEM DOBR MATERIALNYCH. MIMO TO W SWIETLE ARYJSKIEGO DZIEDZICTWA ORAZ POTEGI SA BEZWARTOSCIOWYMI JEDNOSTKAMI DAZACYMI DO WLASNEJ DESTRUKCJI.

Otóż to. Już rozwodziłem się, może nie na forum, ale podczas innych dyskusji, skąd płynie szlachetnych Ariów nienawiść do żydowskiego pierwiastka, ale warto dopisać kilka mądrych zdań, do tego co już zdołałeś zauważyć. W przeciwieństwie do Tych pierwszych, żydzi prowadzą koczowniczy tryb życia, co jest całkowitym wyzbyciem się cech nadzwierzęcych. Przychodzą wyjaławiają Ziemię, nie dając nic w zamian odchodzą w inne miejsce, aby znów uczynić to samo. Nie zdają sobie sprawy, że to się kiedyś skończy, więc gdzie ta inteligencja? Jest to całkowita pogarda dla życiodajnej Matki Ziemi, oraz dla Natury. Ariowie kochają swoją ziemię i się do niej przywiązują, żyjąc w zgodzie z Naturą potrafią czerpać z jednego miejsca energię cały czas.
Wystarczy trochę rozumu i można to przenieść na dzisiejsze realia, więc nie będę pisał jak to teraz wygląda.

Wracając do inteligencji. Po pierwsze ich nieco wyższe IQ spowodowane jest tym, że podczas gdy u nas palono księgi, obalano starą wiarę, a monopol na pisanie i czytanie mili tylko chrześcijańscy duchowni, żydzi cały czas mieli swój talmud, torę, biblię i każdy żyd musiał umieć ją czytać i znać. Po drugie, gdy dostali się do Europy, a następnie do Ameryki, byli narodem wyklętym, nielubianym. Dlatego musieli tworzyć fachy, i chwytać się robót, którymi brzydzili się Biali. Więc zabierali się bankierstwo i lichwę, spekulacje i manipulację pieniądzem, jako prawnicy brali sprawy najgorszych wyrzutów, bez honoru i godności, byleby byli oni w stanie odpowiednio zapłacić za obronę, bo żaden Biały nie chciałby bronić śmiecia.

Matematyka, analiza prawa itd. zajęcia wymagające wytężenia umysłu, poskutkowały wzrostem IQ, ale czy to coś oznacza? Analizując ich destrukcyjne zachowanie, mimo że talmud zakazuje im niszczyć siebie nawzajem i tak do tego dążą, można wyciągnąć wniosek, że pęd za pieniądzem gubi ich samych, bo przecież doić w nieskończoność krowy się nie da. Więc nie jest to inteligencja ale plugawy pociąg do świecidełek, złota, pieniądza, pociąg tak silny, że przyćmiewa racjonalne myślenie, wyostrza tylko ten obszar odpowiedzialny za dążenie oraz realizację jakże niskiego celu.

Inteligentny człowiek, to ktoś zdolny do dogłębnej analizy sytuacji, ktoś kto potrafi zahamowawszy instynkt podczas rozważań i wybrać najprawdziwsze rozwiązanie, zgodne przede wszystkim z Naturą. Bo czy tego chcemy, czy nie żyjemy w niej i obowiązują nas Jej prawa. Łamiąc je, będziemy niszczyć siebie, a nie Ją.
Back to top
Azure
The Psychonaut

pl.gif

Status:
Warn:

Post#48 Posted: 26 May 2012 06:40 pm    Post subject: Reply with quote

Got/Guru - człowiek orkiestra
Z jednej strony

z drugiej

no kurwa

Status:
Warn:

Post#49 Posted: 26 May 2012 07:02 pm    Post subject: Reply with quote

Azure wrote:
Z jednej strony

z drugiej

no kurwa

Po pierwsze jak już wspominałem piszę takie długie posty, żeby nie czytali ich wszyscy. Po chuj mam udzielać darmowych lekcji bandzie idiotów.
Po drugie skąd ci przyszło do głowy, że składam pokłony drzewom?
Back to top
Azure
The Psychonaut

pl.gif

Status:
Warn:

Post#50 Posted: 26 May 2012 07:03 pm    Post subject: Reply with quote

Scream wrote:
Azure wrote:
Z jednej strony

z drugiej

no kurwa

Po pierwsze jak już wspominałem piszę takie długie posty, żeby nie czytali ich wszyscy. Po chuj mam udzielać darmowych lekcji bandzie idiotów.

bartek mi powiedzial

hahahahahahahahehehehehehehbahhaehahehaebanhaktjyrlnu

Status:
Warn:

Post#51 Posted: 26 May 2012 07:07 pm    Post subject: Reply with quote

Azure wrote:
Scream wrote:
Azure wrote:
Z jednej strony

z drugiej

no kurwa

bartek mi powiedzial

Masz błędne informacje. Chujowo ci poszła ta rozmowa derisive
http://www.d3jsp.org/viewtopic.php?t=90065 Tutaj, jakoś nie umiałeś się wykazać, pokornie odszedłeś. Co jest?
Back to top
Gumisiowy

Gold: 13.37

sz.gif

Status:
Warn:

Post#52 Posted: 26 May 2012 07:08 pm    Post subject: Reply with quote

Testoviron dawno sie juz przejadl, to jebany fan - smiec-pvp nadal sie nim inspiruje i zajal jego miejsce.
The Psychonaut

pl.gif

Status:
Warn:

Post#53 Posted: 26 May 2012 07:09 pm    Post subject: Reply with quote

Scream wrote:

http://www.d3jsp.org/viewtopic.php?t=90065 Tutaj, jakoś nie umiałeś się wykazać, pokornie odszedłeś. Co jest?

A co, mialem dalej pisac o jakims zjebie, ktory sie obnosi ze swoim spierdoleniem w internecie?
Czy moze debata polityczna na forum o diablo3?

Status:
Warn:

Post#54 Posted: 26 May 2012 07:11 pm    Post subject: Reply with quote

Azure wrote:
Scream wrote:

A co, mialem dalej pisac o jakims zjebie, ktory sie obnosi ze swoim spierdoleniem w internecie?
Czy moze debata polityczna na forum o diablo3?

O tym własnie piszę haha
Back to top
Ne)V(eR

Group: Banned
Gold: 8.37

pl.gif

Status:
Warn: Banned

Banned

Post#55 Posted: 26 May 2012 07:39 pm    Post subject: Reply with quote

Azure wrote:
Scream wrote:
Azure wrote:
Z jednej strony

z drugiej

no kurwa

bartek mi powiedzial

;DDDDDDDDDDD

GOT jak zwykle dobrze prawi

Sisio

Gold: 5.63

pl.gif

Status:
Warn:

Post#56 Posted: 26 May 2012 10:23 pm    Post subject: Reply with quote

dan_07 wrote:
195/90

oj Adas wub wub wub wub wub wub wub
Back to top
Guru-PvP

Gold: 88.60
Clan: Piękni i Bogaci

us.gif

Status:
Warn:

Post#57 Posted: 27 May 2012 01:28 am    Post subject: Reply with quote

Scream wrote:
Guru-PvP wrote:

GOT TY SMIECIU

MYSLE, ZE NIE MA WATPLIWOSCI, CO DO TEGO, ZE JEDNOSTKI Z ZYDOWSKIMI KORZENIAMI CHARAKTERYZUJA SIE PONADPRZECIETNA INTELIGENCJA ORAZ WRODZONYM INSTYNKTEM DO ZARZADZANIA PIENIADZEM I POZYSKIWANIEM DOBR MATERIALNYCH. CZCCCZ

Otóż to. Już rozwodziłem się, może nie na forum, ale podczas innych dyskusji, skąd płynie szlachetnych Ariów nienawiść do żydowskiego pierwiastka, ale warto dopisać kilka mądrych zdań, do tego co już zdołałeś zauważyć. W przeciwieństwie do Tych pierwszych, żydzi prowadzą koczowniczy tryb życia, co jest całkowitym wyzbyciem się cech nadzwierzęcych. Przychodzą wyjaławiają Ziemię, nie dając nic w zamian odchodzą w inne miejsce, aby znów uczynić to samo. Nie zdają sobie sprawy, że to się kiedyś skończy, więc gdzie ta inteligencja? Jest to całkowita pogarda dla życiodajnej Matki Ziemi, oraz dla Natury. Ariowie kochają swoją ziemię i się do niej przywiązują, żyjąc w zgodzie z Naturą potrafią czerpać z jednego miejsca energię cały czas.
Wystarczy trochę rozumu i można to przenieść na dzisiejsze realia, więc nie będę pisał jak to teraz wygląda.

Wracając do inteligencji. Po pierwsze ich nieco wyższe IQ spowodowane jest tym, że podczas gdy u nas palono księgi, obalano starą wiarę, a monopol na pisanie i czytanie mili tylko chrześcijańscy duchowni, żydzi cały czas mieli swój talmud, torę, biblię i każdy żyd musiał umieć ją czytać i znać. Po drugie, gdy dostali się do Europy, a następnie do Ameryki, byli narodem wyklętym, nielubianym. Dlatego musieli tworzyć fachy, i chwytać się robót, którymi brzydzili się Biali. Więc zabierali się bankierstwo i lichwę, spekulacje i manipulację pieniądzem, jako prawnicy brali sprawy najgorszych wyrzutów, bez honoru i godności, byleby byli oni w stanie odpowiednio zapłacić za obronę, bo żaden Biały nie chciałby bronić śmiecia.

Matematyka, analiza prawa itd. zajęcia wymagające wytężenia umysłu, poskutkowały wzrostem IQ, ale czy to coś oznacza? Analizując ich destrukcyjne zachowanie, mimo że talmud zakazuje im niszczyć siebie nawzajem i tak do tego dążą, można wyciągnąć wniosek, że pęd za pieniądzem gubi ich samych, bo przecież doić w nieskończoność krowy się nie da. Więc nie jest to inteligencja ale plugawy pociąg do świecidełek, złota, pieniądza, pociąg tak silny, że przyćmiewa racjonalne myślenie, wyostrza tylko ten obszar odpowiedzialny za dążenie oraz realizację jakże niskiego celu.

Inteligentny człowiek, to ktoś zdolny do dogłębnej analizy sytuacji, ktoś kto potrafi zahamowawszy instynkt podczas rozważań i wybrać najprawdziwsze rozwiązanie, zgodne przede wszystkim z Naturą. Bo czy tego chcemy, czy nie żyjemy w niej i obowiązują nas Jej prawa. Łamiąc je, będziemy niszczyć siebie, a nie Ją.

TO TERAZ KOLEGA DOPIERDOLIL SWOJA IGNORANCJA.

TWOJA NIENAWISC DO PIERWIASTKA ZYDOWSKIEGO BIERZE SIE BEZPOSREDNIO Z KOMPLEKSU NIZSZOSCI WOBEC RASY KOMPLETNEJ, KTORYM PODLUDZIE TWEGO POKROJU SIE CECHUJA. WIEKSZOSC POLACZKOW PLUJE NA ZYDOW BEZPODSTAWNIE. GDY ZAPYTASZ SIE TAKIEGO SMIECIA, CZEMU NIENAWIDZI RASY ZYDOWSKIEJ, TO PIERDOLNIE COS GLUPIEGO, ALBO BEDZIE PROBOWAL TO OBROCIC W ZART, BO SAM DOKLADNIE NIE WIE SKAD SIE TO BIERZE. W PRZYPADKU RASY WYBRANEJ, KOCZOWNICZY TRYB ZYCIA WCALE NIE OZNACZA PRYMITYWNEGO PUSTOSZENIA ZIEMI, LECZ JEST TO KOLEJNY PRZEJAW NIEZWYKLEJ INTELIGENCJI, KTORY OBJAWIA SIE W WYKORZYSTYWANIU KLIMATU, SRODOWISKA, CZY OKOLICZNOSCI NA WLASNA KORZYSC. PO CO WALCZYC Z NATURA, SKORO MOZNA JA WYKORZYSTAC W BENEFICJALNY SPOSOB. TO SA WLASNIE PRYMITYWNE POCZATKU INNOWACJI I ZAAWANSOWANIA UMYSLOWEGO.

WYBOLDOWANA CZESC TWOJEJ SLINY JEST KOMPLETNIE FALSZYWA I WATPIE, ZE JESTES W STANIE TO POPRZEC JAKIMIKOLWIEK PRZYKLADAMI Z HISTORII. JEZELI NAPRAWDE WIERZYSZ W TO, ZE BIALI BRZYDZILI SIE LICHWA I BANKIERSTWEM, TO WIEDZ, ZE SMIEJE CI SIE PROSTO W RYJ. POCZATKI ZYDOWSKIEJ EMIGRACJI NIE BYLY LATWE, LECZ Z BIEGIEM CZASU, I ZGODNIE Z PRAWAMI NATURY, LEPSI W DANYM FACHU WYTRWALI DZIEKI SWOIM STARSZYM RANGA INSTYNKTOM ORAZ LOJALNOSCI WOBEC SIEBIE. ZAAWANSOWANIE UMYSLOWE I WRODZONE INSTYNKTY POZWOLILY NAM ZDOMINOWAC BRANZE, KTORE WYMAGAJA WZMOZONEJ AKTYWNOSCI INTELEKTUALNEJ. NO DOUBT ABOUT IT.

ODNOSZAC SIE DO TWOJEJ MYSLI O DESTRUKCYJNYCH ZACHOWANIACH I DOJENIEM KROWY, PRAGNE CIE USWIADOMIC, ZE TWA WIEDZY NT. SWIATOWEJ EKONOMII I FINANSOW MUSI BYC NAPRAWDE ZNIKOMA. ZALOZENIE, ZE BOGACTWA I WSZELKIE DOBRA NOMINALNE I MATERIALNE SA OGRANICZONE SA GODNE POZALOWANIA. SREDNIOWIECZE JUZ DAWNO MINELO, WITAM W KOMPLETNIE NOWEJ ERZE. ROBIAC TE SWOJE TANIE PROJEKTY DLA PRYWATNYCH PRZEDSIEBIORCOW, ZAGALOPOWALES SIE W NIEPAMIEC I ZESTAWILES SWIAT FINANSOW, W KTORYM MOZLIWOSCI SA NIEOGRANICZONE, DO ZWYKLEJ, KURWA JEGO MAC, PRYMITYWNEJ KROWY. MYSLE, ZE JEST TO DOSKONALY KONTRAST, A ZARAZEM PUENTA W TEJ CHUJA WARTEJ DYSKUSJI.

Last edited by Guru-PvP on 27 May 2012 01:30 am; edited 1 time in total

Scream wrote:
Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne.

rotto wrote:
jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa
Back to top
SKILL

Gold: 19.80

bf.gif

Status:
Warn:

Post#58 Posted: 27 May 2012 04:31 am    Post subject: Reply with quote

KosmicznyByk wrote:

wroci, zawsze wraca

Scream

Status:
Warn:

Post#59 Posted: 27 May 2012 04:41 am    Post subject: Reply with quote

Guru-PvP wrote:
Scream wrote:
Guru-PvP wrote:

GOT MOJ MISTRZU, PRZEPRASZAM ZA SWOJE ISTNIENIE, JUZ IDE SIE POWIESIC.

MYSLE, ZE NIE MA WATPLIWOSCI, CO DO TEGO, ZE JEDNOSTKI Z ZYDOWSKIMI KORZENIAMI CHARAKTERYZUJA SIE PONADPRZECIETNA INTELIGENCJA ORAZ WRODZONYM INSTYNKTEM DO ZARZADZANIA PIENIADZEM I POZYSKIWANIEM DOBR MATERIALNYCH. MIMO TO W SWIETLE ARYJSKIEGO DZIEDZICTWA ORAZ POTEGI SA BEZWARTOSCIOWYMI JEDNOSTKAMI DAZACYMI DO WLASNEJ DESTRUKCJI.

TO TERAZ KOLEGA DOPIERDOLIL SWOJA IGNORANCJA.

TWOJA NIENAWISC DO PIERWIASTKA ZYDOWSKIEGO BIERZE SIE BEZPOSREDNIO Z KOMPLEKSU NIZSZOSCI WOBEC RASY KOMPLETNEJ, KTORYM PODLUDZIE TWEGO POKROJU SIE CECHUJA. WIEKSZOSC POLACZKOW PLUJE NA ZYDOW BEZPODSTAWNIE. GDY ZAPYTASZ SIE TAKIEGO SMIECIA, CZEMU NIENAWIDZI RASY ZYDOWSKIEJ, TO PIERDOLNIE COS GLUPIEGO, ALBO BEDZIE PROBOWAL TO OBROCIC W ZART, BO SAM DOKLADNIE NIE WIE SKAD SIE TO BIERZE. W PRZYPADKU RASY WYBRANEJ, KOCZOWNICZY TRYB ZYCIA WCALE NIE OZNACZA PRYMITYWNEGO PUSTOSZENIA ZIEMI, LECZ JEST TO KOLEJNY PRZEJAW NIEZWYKLEJ INTELIGENCJI, KTORY OBJAWIA SIE W WYKORZYSTYWANIU KLIMATU, SRODOWISKA, CZY OKOLICZNOSCI NA WLASNA KORZYSC. PO CO WALCZYC Z NATURA, SKORO MOZNA JA WYKORZYSTAC W BENEFICJALNY SPOSOB. TO SA WLASNIE PRYMITYWNE POCZATKU INNOWACJI I ZAAWANSOWANIA UMYSLOWEGO.

WYBOLDOWANA CZESC TWOJEJ SLINY JEST KOMPLETNIE FALSZYWA I WATPIE, ZE JESTES W STANIE TO POPRZEC JAKIMIKOLWIEK PRZYKLADAMI Z HISTORII. JEZELI NAPRAWDE WIERZYSZ W TO, ZE BIALI BRZYDZILI SIE LICHWA I BANKIERSTWEM, TO WIEDZ, ZE SMIEJE CI SIE PROSTO W RYJ. POCZATKI ZYDOWSKIEJ EMIGRACJI NIE BYLY LATWE, LECZ Z BIEGIEM CZASU, I ZGODNIE Z PRAWAMI NATURY, LEPSI W DANYM FACHU WYTRWALI DZIEKI SWOIM STARSZYM RANGA INSTYNKTOM ORAZ LOJALNOSCI WOBEC SIEBIE. ZAAWANSOWANIE UMYSLOWE I WRODZONE INSTYNKTY POZWOLILY NAM ZDOMINOWAC BRANZE, KTORE WYMAGAJA WZMOZONEJ AKTYWNOSCI INTELEKTUALNEJ. NO DOUBT ABOUT IT.

ODNOSZAC SIE DO TWOJEJ MYSLI O DESTRUKCYJNYCH ZACHOWANIACH I DOJENIEM KROWY, PRAGNE CIE USWIADOMIC, ZE TWA WIEDZY NT. SWIATOWEJ EKONOMII I FINANSOW MUSI BYC NAPRAWDE ZNIKOMA. ZALOZENIE, ZE BOGACTWA I WSZELKIE DOBRA NOMINALNE I MATERIALNE SA OGRANICZONE SA GODNE POZALOWANIA. SREDNIOWIECZE JUZ DAWNO MINELO, WITAM W KOMPLETNIE NOWEJ ERZE. ROBIAC TE SWOJE TANIE PROJEKTY DLA PRYWATNYCH PRZEDSIEBIORCOW, ZAGALOPOWALES SIE W NIEPAMIEC I ZESTAWILES SWIAT FINANSOW, W KTORYM MOZLIWOSCI SA NIEOGRANICZONE, DO ZWYKLEJ, KURWA JEGO MAC, PRYMITYWNEJ KROWY. MYSLE, ZE JEST TO DOSKONALY KONTRAST, A ZARAZEM PUENTA W TEJ CHUJA WARTEJ DYSKUSJI.

Poddaj się. Tym razem przegrałeś derisive Nie wiesz co napisać. Skoro taki z ciebie żydek, powinieneś znać historię potęgi swoich przodków., a ty pierdolisz tak od rzeczy derisive
Nawet pojęcie koczowniczego trybu życia obróciłeś bezmyślnie na swoją stronę, co jest kompletną bzdurą.
hehe
Back to top
dan_07

Status:
Warn:

Post#60 Posted: 27 May 2012 05:32 am    Post subject: Reply with quote

Kto to czyta:D
Back to top
4 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 3 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway