|
| Author |
Message |
Mysz15
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 2327 Gold: 1.75 Clan: Piękni i Bogaci
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#61 Posted: 11 Jan 2013 04:24 pm Post subject: |
|
|
| MamStulejke_Umieram wrote: |
jestes pierdolonym tepym skurwysynem, owszem zaoczne sa lepsze, bo mozesz 40h wyrobic, ale to sie ma nic do tego jakie daja ci mozliwosci studia dzienne, a przede wszystkim przezyc swoja mlodosc w fajny sposob wyszalec sie. A tobie co rano kutas staje z workiem na lbie i chuja nie poruchasz, bo zapierdalasz do pracy w kebabie.
Bedac na dziennych po pierwsze masz lepiej opanowany material, musisz wiecej czasu poswiecic na nauke, dwa w chuj dziennych pracuje, u mnie juz na I roku ludzie co drugi z pewnoscia pracuje, takie czasy, trzy egzamin to egzamin, a nie kurwa puszczanie bokiem, bo to zaoczni. Nie dosc, ze masz praktyke w kebabie to jeszcze zaocznie zdane studia, po ktorych nie masz merytorycznego przygotowania do wykonywania zawodu.
Rynek pracy ? Chuja sie znasz, dla zaocznych sa prace typu sprzedawca w odziezowym, bo wyzej nikt cie bez papieru nie przyjmie, a teraz wypierdalaj pocwiczyc zdejmowanie worka z kutasa |
jakie mozliwosci?;DDDD Jedyne studia jakie MUSZA byc dzienne to medycyna, prawo i jakies specyficzne informatyczne natomiast cala reszte mozna spokojnie robic zaocznie (a tym bardziej awf;DDDD). Z tym ze mozesz przezyc fajnie ten czas na dziennych to po czesci sie zgadzam...
ale to wszystko zalezy od twoich priorytetow... np ja nie pije, i kretynskie balangi gdzie 30 zachlanych chlopa dracych morde "leeegiaaa... heeej sokoły" to rozrywka zbyt prymitywna, a tak wlasnie wyglada studencka codziennosc. Jesli korzystasz z mozliwosci praktyk, wyjazdow jakis eventow i projektow, ktore dają ci studia to wtedy warto isc na dzienne bo to moze byc niezla przygoda, ale np ja cenie sobie niezaleznosc i nie zniosl bym fakty ze ktos musialby mnie utrzymywac a chcac zarobic musiałbym tułać sie na pol etatu po jakis gownianych pracach typu... kebab;) Druga sprawa ze dosc mialem juz codziennej nauki, zadan domowych itp po liceum, wiec chcialem juz wkroczyc w normalne zycie;) TO zalezy od osobowosci, ale generalnie dla pracodawcy pracownik z wyzszym zaocznym i przepracowanymi 5 latami jest znacznie bardziej wartosciowy niz "goły" magister z dxziennych.. |
|
| Back to top |
|
 |
MamStulejke_Umieram
Group: Banned Joined: 05 Jan 2013 Posts: 324 Gold: 0.60
Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#62 Posted: 11 Jan 2013 04:49 pm Post subject: |
|
|
jak juz napisalem, u mnie juz na I roku polowa studentow pracuje, wiec nijak to ma sie do twoich teorii. AWF zaocznie ciezko studiowac, chyba ze stac cie na prywatne podnoszenie umiejetnosci sportowych, tutaj masz osiagnac wynik czas, umiejetnosci, wynik, odleglosc, technika, bez pracy nad soba nikt ci tego nie zaliczy to nie prywatna wyzsza szkola spierdolenia fizycznego, w ktorej placisz regularnie i ma 4.0 na koniec. Najgorsze gowno ze te smiecie potem do mnie na AWF przychodza i sie dziwa ze trzeba sie uczyc i zaliczac _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#63 Posted: 11 Jan 2013 04:52 pm Post subject: |
|
|
8 Members: MamStulejke_Umieram, Guest, Own3r, rogal_prawnik, olabogagfdsg
ZROB TU PORZADEK _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Solution
 Group: Members Joined: 20 Mar 2010 Posts: 1393 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 5
|
#64 Posted: 11 Jan 2013 05:09 pm Post subject: |
|
|
| Own3r wrote: | 8 Members: MamStulejke_Umieram, Guest, Own3r, rogal_prawnik, olabogagfdsg
ZROB TU PORZADEK |
nom. zawziete te warszawiaki, tluka sie na werbale w 2 topach rownoczesnie  |
|
| Back to top |
|
 |
Mysz15
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 2327 Gold: 1.75 Clan: Piękni i Bogaci
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#65 Posted: 11 Jan 2013 05:11 pm Post subject: |
|
|
| Solution wrote: | | Own3r wrote: | 8 Members: MamStulejke_Umieram, Guest, Own3r, rogal_prawnik, olabogagfdsg
ZROB TU PORZADEK |
nie obrazaj mnie! nie jestem kurwa warszawiakiem! bron Boże!
Zastanawiam sie co gorsze... niemiec, slazak czy warszawiak.,... kurwa ciezki wybor |
|
| Back to top |
|
 |
MamStulejke_Umieram
Group: Banned Joined: 05 Jan 2013 Posts: 324 Gold: 0.60
Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#66 Posted: 11 Jan 2013 05:24 pm Post subject: |
|
|
| Mysz15 wrote: | | Solution wrote: | | Own3r wrote: | 8 Members: MamStulejke_Umieram, Guest, Own3r, rogal_prawnik, olabogagfdsg
ZROB TU PORZADEK |
Zastanawiam sie co gorsze... niemiec, slazak czy warszawiak.,... kurwa ciezki wybor |
jak nie placisz podatkow tutaj to spierdalaj z miasta jebana pijawo, zyjesz, pracujesz, korzystasz z miasta a plujesz na nie, nikt ci nie kazal tutaj mieszkac, wykurwiaj ty jebany extra hipokryto i spierdolencu umyslowy z roztrojeniem jazni _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#67 Posted: 12 Jan 2013 08:51 am Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#68 Posted: 15 Jan 2013 02:53 pm Post subject: |
|
|
| Mysz15 wrote: | | MamStulejke_Umieram wrote: |
jestes pierdolonym tepym skurwysynem, owszem zaoczne sa lepsze, bo mozesz 40h wyrobic, ale to sie ma nic do tego jakie daja ci mozliwosci studia dzienne, a przede wszystkim przezyc swoja mlodosc w fajny sposob wyszalec sie. A tobie co rano kutas staje z workiem na lbie i chuja nie poruchasz, bo zapierdalasz do pracy w kebabie.
Bedac na dziennych po pierwsze masz lepiej opanowany material, musisz wiecej czasu poswiecic na nauke, dwa w chuj dziennych pracuje, u mnie juz na I roku ludzie co drugi z pewnoscia pracuje, takie czasy, trzy egzamin to egzamin, a nie kurwa puszczanie bokiem, bo to zaoczni. Nie dosc, ze masz praktyke w kebabie to jeszcze zaocznie zdane studia, po ktorych nie masz merytorycznego przygotowania do wykonywania zawodu.
Rynek pracy ? Chuja sie znasz, dla zaocznych sa prace typu sprzedawca w odziezowym, bo wyzej nikt cie bez papieru nie przyjmie, a teraz wypierdalaj pocwiczyc zdejmowanie worka z kutasa |
jakie mozliwosci?;DDDD Jedyne studia jakie MUSZA byc dzienne to medycyna, prawo i jakies specyficzne informatyczne natomiast cala reszte mozna spokojnie robic zaocznie (a tym bardziej awf;DDDD). Z tym ze mozesz przezyc fajnie ten czas na dziennych to po czesci sie zgadzam...
ale to wszystko zalezy od twoich priorytetow... np ja nie pije, i kretynskie balangi gdzie 30 zachlanych chlopa dracych morde "leeegiaaa... heeej sokoły" to rozrywka zbyt prymitywna, a tak wlasnie wyglada studencka codziennosc. Jesli korzystasz z mozliwosci praktyk, wyjazdow jakis eventow i projektow, ktore dają ci studia to wtedy warto isc na dzienne bo to moze byc niezla przygoda, ale np ja cenie sobie niezaleznosc i nie zniosl bym fakty ze ktos musialby mnie utrzymywac a chcac zarobic musiałbym tułać sie na pol etatu po jakis gownianych pracach typu... kebab;) Druga sprawa ze dosc mialem juz codziennej nauki, zadan domowych itp po liceum, wiec chcialem juz wkroczyc w normalne zycie;) TO zalezy od osobowosci, ale generalnie dla pracodawcy pracownik z wyzszym zaocznym i przepracowanymi 5 latami jest znacznie bardziej wartosciowy niz "goły" magister z dxziennych.. |
jak masz takich znajomych, ktorzy ida na impreze, chleja i krzycza legia hej sokoly, to nie dziwie sie, ze jestes taki spierdolony LOLD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#69 Posted: 15 Jan 2013 05:25 pm Post subject: |
|
|
| Mysz15 wrote: | | "... heeej sokoły" |
Zajebane ukraińskie pioseneczki, z kim ty kurwa trzymasz? |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

|
#70 Posted: 15 Jan 2013 06:28 pm Post subject: |
|
|
Ja za to jestem na 4 roku zaocznych i nie zaluje. Wiekszosc umiejetnosci i wiedzy nabylem w pracy, dodatkowo w szkole nauczyli mnie pewnych spraw, ktorych na codzien sie nie uzywa. Przez caly czas niczego sobie nie zalowalem bo nie dosc ze mialem tolerancyjne szefostwo to i jeszcze procz studiow nie mialem wiekszych zobowiazan finansowych.
| Mysz15 wrote: | | Solution wrote: | | Own3r wrote: | 8 Members: MamStulejke_Umieram, Guest, Own3r, rogal_prawnik, olabogagfdsg
ZROB TU PORZADEK |
tepy chuj ze wsi, smieciu. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
dan_07
 Group: Members Joined: 29 Sep 2008 Posts: 1877 Gold: Locked Clan: E-Drama
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#71 Posted: 16 Jan 2013 10:25 am Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

|
#72 Posted: 16 Jan 2013 12:19 pm Post subject: |
|
|
kurwa skad ty to bierzesz XDDDDDDDDDD _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|