|
| Author |
Message |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#61 Posted: 08 Feb 2013 04:14 am Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | jakie to uczucie byc pizda dla wlasnej matki z powodu roznic zarobkow? twoja matka to niezle szmacisko a ty w kurwe przegrales zycie. |
jak przegralem zycie :DDDDDDD ? Mam wszystko co mi potrzeba, moge robic co chce i zyc jak chce wtf
To fakt malo zarabiam w stosunku do tego co moi starzy wykrecaja, ale w ten sposob mobilizuje mnie do pracy, bym wiecej osiagnal niz ona. Widocznie jako bachor mialem za dobrze. Ale co ty kurwamozesz wiedziec o tym, jak codziennie pod nos masz robione sniadanie i obiad ? Wiec milcz puculowaty ryju, bo ty tylko potrafisz mowic matce ze to i to ci sie nalezy jebany panicz kurwa sie znalazl.
Last edited by Ne)V(eR on 08 Feb 2013 04:15 am; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES

|
#63 Posted: 08 Feb 2013 04:40 am Post subject: |
|
|
btw lold wpiszta w youtube 'never d2jsp' co za jebane kurwa nerdy i zera _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#64 Posted: 08 Feb 2013 05:32 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Pekin wrote: | | jakie to uczucie byc pizda dla wlasnej matki z powodu roznic zarobkow? twoja matka to niezle szmacisko a ty w kurwe przegrales zycie. |
jak przegralem zycie :DDDDDDD ? Mam wszystko co mi potrzeba, moge robic co chce i zyc jak chce wtf
To fakt malo zarabiam w stosunku do tego co moi starzy wykrecaja, ale w ten sposob mobilizuje mnie do pracy, bym wiecej osiagnal niz ona. Widocznie jako bachor mialem za dobrze. Ale co ty kurwamozesz wiedziec o tym, jak codziennie pod nos masz robione sniadanie i obiad ? Wiec milcz puculowaty ryju, bo ty tylko potrafisz mowic matce ze to i to ci sie nalezy jebany panicz kurwa sie znalazl. |
|
 |
zuozuo
 Group: Members Joined: 13 Aug 2010 Posts: 807 Gold: 0.50 Clan: Wypierdalaj
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#65 Posted: 08 Feb 2013 07:54 am Post subject: |
|
|
| kozakpl wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | Pekin wrote: | | jakie to uczucie byc pizda dla wlasnej matki z powodu roznic zarobkow? twoja matka to niezle szmacisko a ty w kurwe przegrales zycie. |
To fakt malo zarabiam w stosunku do tego co moi starzy wykrecaja, ale w ten sposob mobilizuje mnie do pracy, bym wiecej osiagnal niz ona. Widocznie jako bachor mialem za dobrze. Ale co ty kurwamozesz wiedziec o tym, jak codziennie pod nos masz robione sniadanie i obiad ? Wiec milcz puculowaty ryju, bo ty tylko potrafisz mowic matce ze to i to ci sie nalezy jebany panicz kurwa sie znalazl. |
 |
no kurwa, bogactwo aż tryska z tego zdjęcia tak jak sperma na twarz nevera. _____________________
| Myzs15 wrote: | | MERCEDRES wrote: | czy Ty jestes kurwa niedorozwiniety?  |
a ty kurwa ksiazke piszesz czy co? chuj ci do tego |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#66 Posted: 08 Feb 2013 10:02 am Post subject: |
|
|
| MERCEDRES wrote: | | btw lold wpiszta w youtube 'never d2jsp' co za jebane kurwa nerdy i zera |
to sisio jebany lewak i jego lewackie kumoty _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
|
#67 Posted: 08 Feb 2013 02:14 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | MERCEDRES wrote: | | btw lold wpiszta w youtube 'never d2jsp' co za jebane kurwa nerdy i zera |
to sisio jebany lewak i jego lewackie kumoty |
biedaku nie udawaj ze nie widzisz mojego posta bo jak dotad zawsze poslusznie odszczekiwales a teraz co jebany przegrancu zyciowy? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#68 Posted: 08 Feb 2013 02:20 pm Post subject: |
|
|
| kozakpl wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | MERCEDRES wrote: | | btw lold wpiszta w youtube 'never d2jsp' co za jebane kurwa nerdy i zera |
biedaku nie udawaj ze nie widzisz mojego posta bo jak dotad zawsze poslusznie odszczekiwales a teraz co jebany przegrancu zyciowy? |
a fakt zapomnialem o tobie
Twoja matka kurwa, wypierdalaj
Last edited by Ne)V(eR on 08 Feb 2013 02:21 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES

|
#69 Posted: 08 Feb 2013 02:23 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | kozakpl wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | MERCEDRES wrote: | | btw lold wpiszta w youtube 'never d2jsp' co za jebane kurwa nerdy i zera |
biedaku nie udawaj ze nie widzisz mojego posta bo jak dotad zawsze poslusznie odszczekiwales a teraz co jebany przegrancu zyciowy? |
Twoja matka kurwa, wypierdalaj |
ej no troche latwo _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
|
#70 Posted: 08 Feb 2013 02:28 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | kozakpl wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | MERCEDRES wrote: | | btw lold wpiszta w youtube 'never d2jsp' co za jebane kurwa nerdy i zera |
moja matka kurwa, wypierdalam |
no tak, nie dziwie sie ze tak o niej mowisz jak cale zycie ci wciskala ze zyjecie w bogactwie i przepychu podczas gdy tak naprawde cala twoja rodzine moze sobie kupic mareczeg czy pekin. bieda na zdjeciu az piszczy _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
|
#71 Posted: 08 Feb 2013 02:28 pm Post subject: |
|
|
| MERCEDRES wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | kozakpl wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | MERCEDRES wrote: | | btw lold wpiszta w youtube 'never d2jsp' co za jebane kurwa nerdy i zera |
Twoja matka kurwa, wypierdalaj |
ej no troche latwo |
chyba twoja matka smiecu  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#72 Posted: 08 Feb 2013 02:47 pm Post subject: |
|
|
| kozakpl wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | kozakpl wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | MERCEDRES wrote: | | btw lold wpiszta w youtube 'never d2jsp' co za jebane kurwa nerdy i zera |
no tak, nie dziwie sie ze tak o niej mowisz jak cale zycie ci wciskala ze zyjecie w bogactwie i przepychu podczas gdy tak naprawde cala twoja rodzine moze sobie kupic mareczeg czy pekin. bieda na zdjeciu az piszczy |
podejrzewam, ze przeczytales cala serie harrego potera, bo masz wybujala wyobraznie _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 10131 Gold: 3.40
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#73 Posted: 08 Feb 2013 03:21 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | kozakpl wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | kozakpl wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | MERCEDRES wrote: | | btw lold wpiszta w youtube 'never d2jsp' co za jebane kurwa nerdy i zera |
no tak, nie dziwie sie ze tak o niej mowisz jak cale zycie ci wciskala ze zyjecie w bogactwie i przepychu podczas gdy tak naprawde cala twoja rodzine moze sobie kupic mareczeg czy pekin. bieda na zdjeciu az piszczy |
podejrzewam, ze przeczytales cala serie harrego potera, bo masz wybujala wyobraznie |
nie moja wina ze twoja stara wygrala fortune w kolo fortuny ty kurwo |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#74 Posted: 08 Feb 2013 04:27 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: |
nie moja wina ze twoja stara wygrala fortune w kolo fortuny ty kurwo |
wypierdalaj ze swoim rozszczepieniem mozgu i glos swoja wiare spierdolenia gdzie indziej smieciu _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
JANUSZ_CHRYSTUS_SUPERSTAR
 Group: Members Joined: 25 Dec 2011 Posts: 143 Gold: 0.60

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#75 Posted: 09 Feb 2013 10:02 pm Post subject: |
|
|
■beka■
Last edited by JANUSZ_CHRYSTUS_SUPERSTAR on 09 Feb 2013 10:02 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|