Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

Moje przemyślenia
Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
arczi19

Group: Members
Gold: 5.10
Clan: E-Drama

so.gif

Status:
Warn:

Post#61 Posted: 09 Mar 2010 04:00 pm    Post subject: Reply with quote

rotto wrote:
arczi19 wrote:
rotto wrote:
arczi19 wrote:
W RL jest podobnie z kobietami.

Btw warszau, tomislavo wczoraj skonczyl grac i swoje postacie pokasowal i golda nawet nie dal :<

tomislavo to unicorn niestety :<

Spoko byl :<
W ogole to bieda, poltorej godziny dzis piechota z pracy wracalem cuz nie wiedzialem gdzie przystanek jest :<

czemu w ogóle skończył? jak tam w synergie? nawet mi się już na forum nie chce wchodzić :/
nie ciągnie mnie już do wowa, a myśl że znowu musiałbym levelować mnie od wowa oddala.

rl lepsze ok

murzyn wrote:
wy-pier-da-laj

: )))))

W sranergie exodus polacksow i ogolnie bieda, nie wiem, bo nie raiduje od paru miesiecy, w ogole bym nie gral gryby nei to ze chinczycy mi konto okradli i z wlasnej kieszeni oplacili konto na miesiac :<
Back to top
View user's profile Send private message
RZULW_PANCERNOKOPYTNY

Gold: 0.00
Clan: D3JSP

gm.gif

Status:
Warn:

Post#62 Posted: 09 Mar 2010 04:01 pm    Post subject: Reply with quote

postuje w tym legendarnym temacie

Back to top
l1pka

Gold: Locked
Clan: Wypierdalaj

pl.gif

Status:
Warn:

Post#63 Posted: 09 Mar 2010 04:02 pm    Post subject: Reply with quote

moje zdanie na ten temat zostawie w takiej formie

c|_|

Gold: 0.50
Clan: Wypierdalaj

pl.gif

Status:
Warn:

Post#64 Posted: 09 Mar 2010 04:09 pm    Post subject: Re: Moje przemyślenia Reply with quote

rotto wrote:
generalnie zauważyłem, że za każdym razem jak dziewczyna pojawia się na forum to jest kilka faz relacji z nią, po pierwsze rośnie atencja, wiele tematów z wubami, wiele tematów w których proszą o fotki (koniecznie z dedykacją dla jakichś randomów), gdy dziewczyna da już fotki to są 2 opozycje:
1. ludzi którzy próbują jej wejść w dupę bez mydła, stawiając xx tematów dziennie z pozdrowieniami, nafaszerowanych wubszczakami i fotkami z dedykacjami dla owej dziewoi licząc na jakikolwiek odzew/zainteresowanie.
2. ludzi którzy hejtują ją za samą płeć (nieważne jest jak dana kobieta pisze), stawiający xx tematów że ma wypierdalać z forum, na ogół wywiązuje się walka "fanów" z "antyfanami" w których powstaje wiele antagonizmów między userami co powoduje powstanie kolejnych tematów z hejtem dla fanów bądź antyfanów.
są jeszcze ludzie którzy mają je zupełnie w dupie ew poświęcają jej mało uwagi wyznając zasadę " w internecie nie ma kobiet".

pozdrawiam, e-profesor rotto.

jest tez czwarta opcja, ludzi ktorzy maja na to wyjebane zgadzajac sie z tym, ze kobiety jednak w sieci wystepuja

Gold: 0.48

es.gif

Status:
Warn:

Post#65 Posted: 09 Mar 2010 04:18 pm    Post subject: Reply with quote

phs spinka jak zwykle ;DDDD

Gold: 0.48

es.gif

Status:
Warn:

Post#66 Posted: 09 Mar 2010 04:19 pm    Post subject: Reply with quote

om nom nom nom zjadam blad

Last edited by RzonaProfesoraPsa on 09 Mar 2010 04:20 pm; edited 1 time in total

Group: Banned

pl.gif

Status:
Warn: Banned

Banned

Post#67 Posted: 09 Mar 2010 04:26 pm    Post subject: Re: Moje przemyślenia Reply with quote

rotto wrote:
generalnie zauważyłem, że za każdym razem jak dziewczyna pojawia się na forum to jest kilka faz relacji z nią, po pierwsze rośnie atencja, wiele tematów z wubami, wiele tematów w których proszą o fotki (koniecznie z dedykacją dla jakichś randomów), gdy dziewczyna da już fotki to są 2 opozycje:
1. ludzi którzy próbują jej wejść w dupę bez mydła, stawiając xx tematów dziennie z pozdrowieniami, nafaszerowanych wubszczakami i fotkami z dedykacjami dla owej dziewoi licząc na jakikolwiek odzew/zainteresowanie.
2. ludzi którzy hejtują ją za samą płeć (nieważne jest jak dana kobieta pisze), stawiający xx tematów że ma wypierdalać z forum, na ogół wywiązuje się walka "fanów" z "antyfanami" w których powstaje wiele antagonizmów między userami co powoduje powstanie kolejnych tematów z hejtem dla fanów bądź antyfanów.
są jeszcze ludzie którzy mają je zupełnie w dupie ew poświęcają jej mało uwagi wyznając zasadę " w internecie nie ma kobiet".

pozdrawiam, e-profesor rotto.

raczej nie inaczej

MERCEDRES

pl.gif

Status:
Warn:

Post#68 Posted: 09 Mar 2010 04:43 pm    Post subject: Reply with quote

murzyn wrote:
rotto wrote:
murzyn wrote:
dla ciebie Pan przez duże P

Pan Pasywek?

powiedz mi to w twarz a obiecuje ci, ze stracisz wszystkie zeby i tak, nie mam dystansu do internetu

ja moge to zrobic

Last edited by MERCEDRES on 09 Mar 2010 04:53 pm; edited 1 time in total
Back to top
MERCEDRES

pl.gif

Status:
Warn:

Post#69 Posted: 09 Mar 2010 04:52 pm    Post subject: Reply with quote

sry double;/

Last edited by MERCEDRES on 09 Mar 2010 04:52 pm; edited 1 time in total
Back to top
Freddy_Dilla

Gold: 0.62
Clan: chillout

pl.gif

Status:
Warn:

Post#70 Posted: 09 Mar 2010 04:56 pm    Post subject: Reply with quote

MERCEDRES wrote:
murzyn wrote:
rotto wrote:
murzyn wrote:

Pan Pasywek?

powiedz mi to w twarz a obiecuje ci, ze stracisz wszystkie zeby i tak, nie mam dystansu do internetu

ja moge to zrobic

tak mercuś, wiemy ze jestes pojebem ktUry lubi napierdalac jak widzew

Donor:
Gold: 3.30
Clan: Retardacja

pl.gif

Status:
Warn:

Post#71 Posted: 09 Mar 2010 04:59 pm    Post subject: Reply with quote

UCKIE SKURWIELE ELO

a tak w ogole to umowilismy sie z chlopakami wczoraj na dzielni ze wypadniemy na miasto na jakies browca
albo dac se w zyle no i uzbierala sie niezla ekipa 40 osob i chcielismy kogos ojebac z telefonu bo nie mielismy na
piwo sarmackie z biedronki to wpierdolilem sie z almostem do taxowy i kose taxowkarzowi pod gardlo i "dawaj utarg kurwo" a on na to
ze nie ma bo nikt nie chce z nim jezdzic bo nie ma kol no to my jako ze jestesmy bardzo uprzejmi podeszlismy do innego taxowkarza
i jemu kose pod gardlo i 'dawaj utarg kurwo' on do nas ze ok ale jak spelnimy jego trzy zyczenia - i uwaga - tutaj sie miarka przebrala
nie bedzie mi jakis smieciarz mowil co mam robic kurwa to wzielismy mu wbilismy kose w posladek i kazalismy na nim usiasc a sami
wzielismy 300 baksów bo tyle mial i zajebalismy jeszcze kola zeby tamtemu dac a on w tym czasie jak nas nie bylo odjechal na felgach i
daleko nie zajechal wlasciwie to w ogole nie odjechal ale zapalil samochod to my wkurwieni ze nie odjechal zamontowalismy mu
te opony i idzemy dalej z chlopakami na miasto i jakis dresiarz stal w bramie to by do niego "dingo ! " a on do nas " wasze stare bingo"
i wydaje mi sie ze gdyby nie to ze juz nie biore apapu noc to bym spal ale tak to podbieglem do niego z rama od okna i zajebalem mu
przez leb a on na to ze ma wpierdol to ja mu zajebalem front kicka i zaczalem spierdalac bo psy za rogiem staly i zaczely mnie gonic
a chlopaki za mna ale nas bylo wiecej i dlatego ciezko sie nam uciekalo bo sellah biegac nie umie a u nas pierwszy biegnie najwolniejszy
i wypadlo na sellahuja no to on tam biegnie my za nim a policjanci biegna za nami i juz mieli wzywac posiłki konne al powiedzieli ze
odpuszcza bo poznaja tego szefa mafii blusa ktory rozpierdala 6 typa jednym chuchnieciem bo strasznie jebie mu z ryja no i potem
polalzilsmy do HEAVEN i zaczelismy baunsowac i jakies dupeczki sie do nas przystawialy to sellah jej wyjebal bo mowi ze sie specjalnie
ociera w sumie to bylo przyjemne

Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta

baroza wrote:
trącam penisem dzieci
Back to top
Freddy_Dilla

Gold: 0.62

pl.gif

Status:
Warn:

Post#72 Posted: 09 Mar 2010 05:02 pm    Post subject: Reply with quote

Fatality wrote:
UCKIE SKURWIELE ELO

a tak w ogole to umowilismy sie z chlopakami wczoraj na dzielni ze wypadniemy na miasto na jakies browca
albo dac se w zyle no i uzbierala sie niezla ekipa 40 osob i chcielismy kogos ojebac z telefonu bo nie mielismy na
piwo sarmackie z biedronki to wpierdolilem sie z almostem do taxowy i kose taxowkarzowi pod gardlo i "dawaj utarg kurwo" a on na to
ze nie ma bo nikt nie chce z nim jezdzic bo nie ma kol no to my jako ze jestesmy bardzo uprzejmi podeszlismy do innego taxowkarza
i jemu kose pod gardlo i 'dawaj utarg kurwo' on do nas ze ok ale jak spelnimy jego trzy zyczenia - i uwaga - tutaj sie miarka przebrala
nie bedzie mi jakis smieciarz mowil co mam robic kurwa to wzielismy mu wbilismy kose w posladek i kazalismy na nim usiasc a sami
wzielismy 300 baksów bo tyle mial i zajebalismy jeszcze kola zeby tamtemu dac a on w tym czasie jak nas nie bylo odjechal na felgach i
daleko nie zajechal wlasciwie to w ogole nie odjechal ale zapalil samochod to my wkurwieni ze nie odjechal zamontowalismy mu
te opony i idzemy dalej z chlopakami na miasto i jakis dresiarz stal w bramie to by do niego "dingo ! " a on do nas " wasze stare bingo"
i wydaje mi sie ze gdyby nie to ze juz nie biore apapu noc to bym spal ale tak to podbieglem do niego z rama od okna i zajebalem mu
przez leb a on na to ze ma wpierdol to ja mu zajebalem front kicka i zaczalem spierdalac bo psy za rogiem staly i zaczely mnie gonic
a chlopaki za mna ale nas bylo wiecej i dlatego ciezko sie nam uciekalo bo sellah biegac nie umie a u nas pierwszy biegnie najwolniejszy
i wypadlo na sellahuja no to on tam biegnie my za nim a policjanci biegna za nami i juz mieli wzywac posiłki konne al powiedzieli ze
odpuszcza bo poznaja tego szefa mafii blusa ktory rozpierdala 6 typa jednym chuchnieciem bo strasznie jebie mu z ryja no i potem
polalzilsmy do HEAVEN i zaczelismy baunsowac i jakies dupeczki sie do nas przystawialy to sellah jej wyjebal bo mowi ze sie specjalnie
ociera w sumie to bylo przyjemne

haahhhaahahahhahha

pl.gif

Status:
Warn:

Post#73 Posted: 09 Mar 2010 05:08 pm    Post subject: Reply with quote

Freddy_Dilla wrote:
MERCEDRES wrote:
murzyn wrote:
rotto wrote:
murzyn wrote:

Pan Pasywek?

ja moge to zrobic

wypierdalaj tardzie, z toba nie rozmawiam
Back to top
JJaq

Gold: 0.50

Status:
Warn:

Post#74 Posted: 09 Mar 2010 05:22 pm    Post subject: Reply with quote

srubokret wrote:
Puczman wrote:
Dodam, ze bycie kobieta nie jest jakies "inne" w internecie.

No chyba ze tu.

W internecie nie, ale jeśli mowa o dzieciatej "dzwudziestce", udzielającej się na forum o grze komputerowej diablo dwa pan zniszczenia, to chyba coś nie "halo" ...

Nieprawdaż?

Dokładnie. Btw cześć Ska.
Back to top
srubokret

Clan: Retardacja

Status:
Warn:

Post#75 Posted: 09 Mar 2010 05:27 pm    Post subject: Reply with quote

JJaq wrote:
Dokładnie. Btw cześć Ska.

Cześć.
Back to top
Shapiro
★★★★★

Donor:
Gold: 11.00
Clan: Jagshemash

uk.gif

Status:
Warn:

Post#76 Posted: 09 Mar 2010 06:23 pm    Post subject: Reply with quote

Freddy_Dilla wrote:
MERCEDRES wrote:
murzyn wrote:
rotto wrote:
murzyn wrote:

Pan Pasywek?

ja moge to zrobic

Fail. Spoufalaj sie dalej z ludzmi ktorzy maja na ciebie wyjebane : DD

pl.gif

Status:
Warn:

Post#77 Posted: 09 Mar 2010 07:02 pm    Post subject: Reply with quote

Shapiro wrote:

Fail. Spoufalaj sie dalej z ludzmi ktorzy maja na ciebie wyjebane : DD

Mysle, ze on po prostu znow zapomnial dodac emotek...
Back to top
chaos_n

Clan: E-Drama

pl.gif

Status:
Warn:

Post#78 Posted: 09 Mar 2010 07:51 pm    Post subject: Reply with quote

Standardowe podsumowanie tematu: murzyn płacze, kolba szczeka, rotto jest chaos_n wannabe sad
★★★★★

Donor:
Gold: 11.00
Clan: Jagshemash

uk.gif

Status:
Warn:

Post#79 Posted: 09 Mar 2010 07:58 pm    Post subject: Reply with quote

chaos_n wrote:
Standardowe podsumowanie tematu: murzyn płacze, kolba szczeka, rotto jest chaos_n wannabe sad

Brakuje jeszcze kilku watkow ale to juz szkoda wymieniac..

pl.gif

Status:
Warn:

Post#80 Posted: 10 Mar 2010 04:52 am    Post subject: Reply with quote

chaos_n wrote:

Owszem, szczekam bo troche mi szkoda tego, ze wszyscy jada tak po Murzynie...on tak naprawde potrafi czesto podejsc do siebie z dystansem, nie spina sie, zeby w internecie byc szanowanym i wypasc jak najlepiej, potrafi tez smiac sie z wlasnej osoby i pozwolic na to innym. Poza tym, nie powiesz, ze ta akcja z portalem nie byla "krzywa", prawda?

Last edited by Kolba on 10 Mar 2010 04:53 am; edited 1 time in total
Back to top
3 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 4 of 5

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway