|
| Author |
Message |
Obligation
Group: Banned Joined: 20 Mar 2010 Posts: 46 Gold: Locked
Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#81 Posted: 20 Mar 2010 04:33 pm Post subject: |
|
|
| Own3r wrote: | Magik odpuść ^^
Niech opluwają monitor, sami nie są w stanie nic zrobić to przynajmniej pokrzyczą tutaj. |
jak tam twoje prywatne dziwki sluchajace kazdego rozkazu?
gdzie jest ta tlusta kurwa pracujaca w mc donaldzie? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Hierofantus
Group: Members Joined: 17 Aug 2008 Posts: 995 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#82 Posted: 20 Mar 2010 04:34 pm Post subject: |
|
|
| Own3r wrote: | Magik odpuść ^^
Niech opluwają monitor, sami nie są w stanie nic zrobić to przynajmniej pokrzyczą tutaj. | Multi rogala trzeba piłować. Ewentualnie kolejny wannabe asslicker manifestuje swoją obecność lol...
Jak mu nie pasuje to niech w pospolity sposób wypierdala
| Obligation wrote: |
gdzie jest ta tlusta kurwa pracujaca w mc donaldzie? |
Zapytaj się swojej matki ona będzie najlepiej wiedziała 
Last edited by Hierofantus on 20 Mar 2010 04:35 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#83 Posted: 20 Mar 2010 04:35 pm Post subject: |
|
|
| Obligation wrote: | | Own3r wrote: | Magik odpuść ^^
Niech opluwają monitor, sami nie są w stanie nic zrobić to przynajmniej pokrzyczą tutaj. |
wlasnie pierdoli ci matke. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#84 Posted: 20 Mar 2010 04:36 pm Post subject: |
|
|
| Obligation wrote: | | Own3r wrote: | Magik odpuść ^^
O nic nie muszę ich prosić, sami wiedzą, że takie ścierwo jak Ty należy tępić.
Ta 'tłusta kurwa' jakby Ci przypierdoliła to długo byś zębów szukał.
| Obligation wrote: | | jesli pierdoli mi matke to ty jesz kał |
widać poziom
Last edited by Own3r on 20 Mar 2010 04:38 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Obligation

|
#85 Posted: 20 Mar 2010 04:36 pm Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Obligation wrote: | | Own3r wrote: | Magik odpuść ^^
wlasnie pierdoli ci matke. |
jesli pierdoli mi matke to ty jesz kał _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Obligation

|
#86 Posted: 20 Mar 2010 04:38 pm Post subject: |
|
|
| Own3r wrote: | | Obligation wrote: | | Own3r wrote: | Magik odpuść ^^
Ta 'tłusta kurwa' jakby Ci przypierdoliła to długo byś zębów szukał. |
ahahahhaha, przeciez to cos ma nadmiar tkanki tluszczowej a nie miesniowej _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#87 Posted: 20 Mar 2010 04:38 pm Post subject: |
|
|
| Obligation wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Obligation wrote: | | Own3r wrote: | Magik odpuść ^^
jesli pierdoli mi matke to ty jesz kał |
Kurwa, widzę, że coraz lepsze riposty.  _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Hierofantus

|
#88 Posted: 20 Mar 2010 04:38 pm Post subject: |
|
|
| Obligation wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Obligation wrote: | | Own3r wrote: | Magik odpuść ^^
jesli pierdoli mi matke to ty jesz kał | Nie chwal się jak masz w domu bo mało kogo to tu obchodzi
| Obligation wrote: | | Own3r wrote: | | Obligation wrote: | | Own3r wrote: | Magik odpuść ^^
ahahahhaha, przeciez to cos ma nadmiar tkanki tluszczowej a nie miesniowej |
Ty lepiej skup się nad własnym brakiem tkanki mózgowej...
Last edited by Hierofantus on 20 Mar 2010 04:40 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Obligation

|
#89 Posted: 20 Mar 2010 04:39 pm Post subject: |
|
|
| Hierofantus wrote: | | Obligation wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Obligation wrote: | | Own3r wrote: | Magik odpuść ^^
jesli pierdoli mi matke to ty jesz kał | Nie chwal się jak masz w domu bo mało kogo to tu obchodzi  |
trzymaj dziub na wodzy pokurczu _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#90 Posted: 20 Mar 2010 04:39 pm Post subject: |
|
|
| Obligation wrote: | | Own3r wrote: | | Obligation wrote: | | Own3r wrote: | Magik odpuść ^^
Rozumiem, że chcesz mu to powiedzieć w cztery oczy? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Obligation

|
#91 Posted: 20 Mar 2010 04:40 pm Post subject: |
|
|
| Own3r wrote: | | Obligation wrote: | | Own3r wrote: | | Obligation wrote: | | Own3r wrote: | Magik odpuść ^^
Rozumiem, że chcesz mu to powiedzieć w cztery oczy? |
z mila checia _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#92 Posted: 20 Mar 2010 04:41 pm Post subject: |
|
|
BUJKA BUJKA BUJKA _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Hierofantus

|
#93 Posted: 20 Mar 2010 04:41 pm Post subject: |
|
|
| Obligation wrote: | | Hierofantus wrote: | | Obligation wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Obligation wrote: | | Own3r wrote: | Magik odpuść ^^
jesli pierdoli mi matke to ty jesz kał | Nie chwal się jak masz w domu bo mało kogo to tu obchodzi  |
trzymaj dziub na wodzy pokurczu |
Wyrób mączny nie ma głosu tak więc pozwalam ci wypierdalać  |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#94 Posted: 20 Mar 2010 04:53 pm Post subject: |
|
|
 _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#95 Posted: 20 Mar 2010 05:00 pm Post subject: |
|
|
pompuwka _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#96 Posted: 20 Mar 2010 05:01 pm Post subject: |
|
|
| Hierofantus wrote: | | Scream wrote: | | Hierofantus wrote: | | Scream wrote: | | Tak szczerze, to możecie morfiemu podziękować, że nie można tam dalej spamować, a nie wychwalać go i chuj wie co jeszcze. | Jesteś idiotą koleżko.
Bardzo mnie cieszy kiedy nfaguar musi się liczyć z faktem, że ktoś się wpierdoli na konto moda i narobi syfu.
I tak na marginesie to nie wina Morfiego tylko pierdolniętego 30latka, który siedzi na d2jsp i banuje userów za byle gówno.
Lenty też jest modem a mimo wszystko nie reza ludzi jak jebnięty Rogal, który prawdopodobnie jest męskim odpowiednikiem germańskiej Czarnej Pani : p ... |
vice versa.
Zaczęło się od akcji morfiego, nfaguar się wkurwił i kazał rogalowi robić taki nakurw i tyle.
Wina leży po stronie morfiego, chuj mnie to obchodzi, że jak się kogoś lubi/szanuje to później ciężko zrzucić na niego winę(znam coś takiego z autopsji, więc nie ma o czym gadać). |
W dupie byłeś gówno widziałeś.
Wcześniej byli też moderatorzy, który nakurw robili ale o tym nie wiesz bo masz za mały staż. Poza tym nie mam zamiaru go bronić bo ilekroć coś odpierdala to mam niezmierny ubaw z tego ^^. Najwidoczniej żyjesz internetem forumowy bojowniku...
D2jsp = forum na którym można vendować i tyle. Jak mam alternatywę jaką jest d3jsp to d2jsp przydaje mi się jedynie żeby tradować bo ma większy community.
EoT z mojej strony bo widać, że byłeś ograniczonym kretynem, którego każdy post wyglądał tak: t4i,+1,elo,nohejhejka,wypierdalaj.
Nie dziwne, że placzesz rzekę... |
Jakbym ci powiedział kim jestem to byś wypierdolił szczenę na stopy. I zmienił zdanie.
Prawda jest taka, że o nic nie walczę(a ty jak widać z braku argumentów robisz nakurw i w końcu sam nie wiesz o co chodzi), tylko obiektywnie(gdyż morfi zawsze latał mi koło dupy), stwierdzam kto do tego doprowadził. To jest tak, że "pałka się przegła" albo nawet złamała i się w końcu wkurwili. Pomijam to kim jest rogal, skoro zgodził się usługiwać najgorliwiej jak potrafi nfagowi, ale gdyby nie morfi problemu by nie było. Tyle chciałem powiedzieć. Pisz co chcesz magiku
Ohh kurwa, ja pierdole myślisz, że jestem rogalem? buhehe |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#97 Posted: 20 Mar 2010 05:03 pm Post subject: |
|
|
Enjoying yourselves? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hierofantus

|
#98 Posted: 20 Mar 2010 05:10 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Hierofantus wrote: | | Scream wrote: | | Hierofantus wrote: | | Scream wrote: | | Tak szczerze, to możecie morfiemu podziękować, że nie można tam dalej spamować, a nie wychwalać go i chuj wie co jeszcze. | Jesteś idiotą koleżko.
Bardzo mnie cieszy kiedy nfaguar musi się liczyć z faktem, że ktoś się wpierdoli na konto moda i narobi syfu.
I tak na marginesie to nie wina Morfiego tylko pierdolniętego 30latka, który siedzi na d2jsp i banuje userów za byle gówno.
Lenty też jest modem a mimo wszystko nie reza ludzi jak jebnięty Rogal, który prawdopodobnie jest męskim odpowiednikiem germańskiej Czarnej Pani : p ... |
vice versa.
Zaczęło się od akcji morfiego, nfaguar się wkurwił i kazał rogalowi robić taki nakurw i tyle.
Wina leży po stronie morfiego, chuj mnie to obchodzi, że jak się kogoś lubi/szanuje to później ciężko zrzucić na niego winę(znam coś takiego z autopsji, więc nie ma o czym gadać). |
Wcześniej byli też moderatorzy, który nakurw robili ale o tym nie wiesz bo masz za mały staż. Poza tym nie mam zamiaru go bronić bo ilekroć coś odpierdala to mam niezmierny ubaw z tego ^^. Najwidoczniej żyjesz internetem forumowy bojowniku...
D2jsp = forum na którym można vendować i tyle. Jak mam alternatywę jaką jest d3jsp to d2jsp przydaje mi się jedynie żeby tradować bo ma większy community.
EoT z mojej strony bo widać, że byłeś ograniczonym kretynem, którego każdy post wyglądał tak: t4i,+1,elo,nohejhejka,wypierdalaj.
Jakbym ci powiedział kim jestem to byś wypierdolił szczenę na stopy. I zmienił zdanie.
Prawda jest taka, że o nic nie walczę(a ty jak widać z braku argumentów robisz nakurw i w końcu sam nie wiesz o co chodzi), tylko obiektywnie(gdyż morfi zawsze latał mi koło dupy), stwierdzam kto do tego doprowadził. To jest tak, że "pałka się przegła" albo nawet złamała i się w końcu wkurwili. Pomijam to kim jest rogal, skoro zgodził się usługiwać najgorliwiej jak potrafi nfagowi, ale gdyby nie morfi problemu by nie było. Tyle chciałem powiedzieć. Pisz co chcesz magiku
Ohh kurwa, ja pierdole myślisz, że jestem rogalem? buhehe | G
Ó
W
N
O
P
R
A
W
D
A
Na d2jsp się gorszyło od 2k7 roku. A to co się dzieje na PL-Sekcji d2jsp to wyłącznie zasługa rogala, który ma napierdolone w głowie [zgadzam się z gorliwością].
Besides PM mi kim jesteś bo nie jest miło jak Ty wiesz kto ja a ja nie wiem kto Ty... |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#99 Posted: 20 Mar 2010 05:16 pm Post subject: |
|
|
| Hierofantus wrote: | | Scream wrote: | | Hierofantus wrote: | | Scream wrote: | | Hierofantus wrote: | | Scream wrote: | | Tak szczerze, to możecie morfiemu podziękować, że nie można tam dalej spamować, a nie wychwalać go i chuj wie co jeszcze. | Jesteś idiotą koleżko.
vice versa.
Ohh kurwa, ja pierdole myślisz, że jestem rogalem? buhehe | G
Ó
W
N
O
P
R
A
W
D
A
Na d2jsp się gorszyło od 2k7 roku. A to co się dzieje na PL-Sekcji d2jsp to wyłącznie zasługa rogala, który ma napierdolone w głowie [zgadzam się z gorliwością].
Besides PM mi kim jesteś bo nie jest miło jak Ty wiesz kto ja a ja nie wiem kto Ty... |
Niby prawda, ale tam było lepiej niż tu(ze względu na klimat), chociaż tutaj są normalni modzi(ciekawe czy jak będzie tu więcej userów to będzie tak samo), przynajmniej miałem dobre acc, a tu muszę(bądź nie, w zasadzie mam to w dupie) od nowa jebać. Chcę tylko coś sprawdzić dlatego się nie nie ujawniam przynajmniej na razie.
Rogal to tylko kolejna dość duża kostka w domino. Ale on nie stanowi jego początku. |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
|
| Back to top |
|
 |