Z tego co wiem to tak.
Z racji braku miejsca do wstawienia garów gram raz na kilka miesiecy a i tak jak przyjamuje z jakims ziomkiem to zawsze slysze, ze albo nie gral jeszcze z lepszym perkusistom, albo ze poprostu gram dobrze
a co chcesz przyjamowac z mysza?
Można Cię gdzieś posłuchać?
sie dobrali kurwa, zalozcie razem zespol deathmetalowy 'najwieksze spierdolony jsp'
jeszcze tardka wezcie
Wypierdalaj.
mysz przynajmniej coś robi, a ty jedyne kurwa co tam robisz, to postujesz tutaj i robisz z siebie idiotę.
dobrze ze ty nie musisz robic z siebie idioty hehe
Z tego co wiem to tak.
Z racji braku miejsca do wstawienia garów gram raz na kilka miesiecy a i tak jak przyjamuje z jakims ziomkiem to zawsze slysze, ze albo nie gral jeszcze z lepszym perkusistom, albo ze poprostu gram dobrze
a co chcesz przyjamowac z mysza?
Można Cię gdzieś posłuchać?
sie dobrali kurwa, zalozcie razem zespol deathmetalowy 'najwieksze spierdolony jsp'
jeszcze tardka wezcie
Wypierdalaj.
mysz przynajmniej coś robi, a ty jedyne kurwa co tam robisz, to postujesz tutaj i robisz z siebie idiotę.
esencja spierdolenia _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
Wszyscy tak bardzo ci zazdroszcza przebywania z polskimi reprezentantami miernsci zwanej show - biznesem. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
a dzis jeszcze dodatkowo z SZYMONEM MAJEFFSKIM, dygantowa , kazadi, pirógiem, szycem, adamczykiem i reszty nie pamietam, elo[/quote]
bardzo sie tym szczycisz co nie? mysle, ze śmiało mozesz wpisac to w cv;)
Strasznie przewidywalna jesteś. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
Wszyscy tak bardzo ci zazdroszcza przebywania z polskimi reprezentantami miernsci zwanej show - biznesem.
jak oni sa miernosciami, to kim ty jestes robaku? Czuje zazdrosc...........
No tak, spotkanie z klaunem typu Majewski to szczyt ambicji...
To zaszczyt wrecz. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum