#9Posted: 10 Nov 2012 05:56 am Post subject: Re: piątek wieczór a ja...
Pekin wrote:
Siedzę sobie na projektorni w Cinema City, ostatnie filmy puszczone, popijam kawke i czytam wykop hehe. A wy co robicie?
Czyli przyznales sie, ze zarabiasz te 10zl/h?
Gz _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
jakie 10 zl tam placa 6 zl za godzine jebany debil wlacza i wylacza swiatlo przed i po projekcji hahahaha jebane zero zyciowe _________________ This user's signature has been disabled
jakie 10 zl tam placa 6 zl za godzine jebany debil wlacza i wylacza swiatlo przed i po projekcji hahahaha jebane zero zyciowe
Na kabinie 10/h. Sprawdzone info bo kumpel tyle zarabial dopoki go nie wyjebali.
srubokret wrote:
Żadna praca nie gardzi, moi mili :=)
Oczywiscie, ze nie gardzi, ale przeciez Pekin to taki zamozny i zaradny chlopak...
Last edited by SKILL on 10 Nov 2012 07:41 pm; edited 1 time in total _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
tak, tak jak rok temu, ale nie ide z ekipa, bo przypal straszny, ide z ludzmi z mojej uczelni. Dolacze jak juz bedzie regularna bitwa, wtedy nie wazne kto byl na kamerze policja w pizde dostanie _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum