kaczka - tłuste mięso
żurawina - gówno a nie smaczne
jezdzic samochodem moze byle małpa
od tomiego są chujowe płaszcze nie wartujące ceny za chuj, sam mam od niego w chuj szmat ale płaszcze uważam za odrażające
jebana pierdolona pizdo, myslisz ze od mioesa mozna odkroic tluszcz od tak sobie? hah, w srodku znajduje sie jeszcze 7 razy tyle co odkroiles jebana kurwo _____________________
jebana pierdolona pizdo, myslisz ze od mioesa mozna odkroic tluszcz od tak sobie? hah, w srodku znajduje sie jeszcze 7 razy tyle co odkroiles jebana kurwo
cooooooooooo AHHAHAHAHAHAH ty kurwo poznaj podstawy anatomii dopiero pierdol glupoty ahahaha
Last edited by Ne)V(eR on 24 Nov 2012 10:32 am; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled
jebana pierdolona pizdo, myslisz ze od mioesa mozna odkroic tluszcz od tak sobie? hah, w srodku znajduje sie jeszcze 7 razy tyle co odkroiles jebana kurwo
TAK KURWO MASZ TLUSZCZ POD MIESNIAMI JEBANY SMIECIU
cooooooooooo AHHAHAHAHAHAH ty kurwo poznaj podstawy anatomii dopiero pierdol glupoty ahahaha
ty na bank wiesz najlepiej biorac pod uwage ze jezeli chcesz zjesc dobry posilek to smarujesz chleb masłem - chcesz posiłek dietetyczny - nie smarujesz chleba masłem
rozpisałem twoją diete jakoś z ostatnich 20 lat
Last edited by Pszyjaciel on 24 Nov 2012 03:36 pm; edited 1 time in total _____________________
ty na bank wiesz najlepiej biorac pod uwage ze jezeli chcesz zjesc dobry posilek to smarujesz chleb masłem - chcesz posiłek dietetyczny - nie smarujesz chleba masłem
ty jebany troglodyto bez szkoly, mam w tym kierunku wyksztalcenie, wiec zamknij kurwo pysk i sie nie odzywaj _________________ This user's signature has been disabled
ty jebany troglodyto bez szkoly, mam w tym kierunku wyksztalcenie, wiec zamknij kurwo pysk i sie nie odzywaj
O JAPIERDOLE ;DDDDDD
PAWLE, NAPRAWDE MYSLISZ ZE JESTES DIETETYKIEM XD???
CO MASZ DZISIAJ NA OBIAD? POMPKI Z MAJONEZEM? CZY MOZE SZPAGATY Z PRAŻONĄ CEBULKĄ ;DDDDDDDDDDDD
"MAM W TYM KIERUNKU WYKSZTAŁCENIE" XDDDDDDDDDD
e. byłbym kurwa zapomniał
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
Last edited by Pszyjaciel on 25 Nov 2012 09:11 am; edited 1 time in total _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum