moje zadania na przyszly rok:
- obic morde kozakowipl i wyjebac plaskacza jego matce
- zbic Franka Zappe , wrzucic do smietnika i dac kopa w dupe jego matce
Last edited by Ne)V(eR on 21 Dec 2012 02:24 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled
lol, ty se mozesz kurwa marzyc, zeby mnie spotkac w ogole
no sory ale wiktor był na miejscu bo byłem tam z nim a ty spierdoliles
poszlismy pozniej oczywix na piwo zeby opic zwyciestwo przez dyskwalifikacje biedaka _____________________
poszlismy pozniej oczywix na piwo zeby opic zwyciestwo przez dyskwalifikacje biedaka
;DDDDDDDD
kozakpl frank zappa i pszyjaciel marny trolling wypierdalac _________________ This user's signature has been disabled
poszlismy pozniej oczywix na piwo zeby opic zwyciestwo przez dyskwalifikacje biedaka
;DDDDDDDD
kozakpl frank zappa i pszyjaciel marny trolling wypierdalac
potezny chyba na swoim blogu udajac krytyka muzyki pierdolony kretyn o poziomie rozumowania z gimnazjum _________________ This user's signature has been disabled
potezny chyba na swoim blogu udajac krytyka muzyki pierdolony kretyn o poziomie rozumowania z gimnazjum
Jestem potężny intelektualnie, muzycznie, mentalnie i jeszcze, ludzie mnie szanują, jestem inteligentny, jestem mistrzem, a ty tylko robisz brzuszki i słuchasz profesorka.
Jestem potężny intelektualnie, muzycznie, mentalnie i jeszcze, ludzie mnie szanują, jestem inteligentny, jestem mistrzem, a ty tylko robisz brzuszki i słuchasz profesorka.
wole sluchac profesorka niz czytac twoj skurwialy blog zjebie.
"Slucham metaliki i uwazam, ze maja brzmienie, wpada w ucho, choc nie znam wszystkich czlonkow z imienia, ale sa fajni" _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum