kurwa zamknij morde bo cie zajebie morfi kurwo jebana chcialem zrobic fajny temat a ty mi zes od razu zjebal jebana rasistowska szmato zajebie cie masz moje slowo pierdolony chuju kurwa na chuj zes sie tak wpierdalal kurwa teraz musze cie skasowac jebana sciero chuju jebany kurwa po chuj ci to bylo skoro mogles napisac vouch czy inne chujowoe slowo wyplute przez twoja toksyczna i plugawa morde???????????? _____________________
kurwa zamknij morde bo cie zajebie morfi kurwo jebana chcialem zrobic fajny temat a ty mi zes od razu zjebal jebana rasistowska szmato zajebie cie masz moje slowo pierdolony chuju kurwa na chuj zes sie tak wpierdalal kurwa teraz musze cie skasowac jebana sciero chuju jebany kurwa po chuj ci to bylo skoro mogles napisac vouch czy inne chujowoe slowo wyplute przez twoja toksyczna i plugawa morde????????????
kurwa zamknij morde bo cie zajebie morfi kurwo jebana chcialem zrobic fajny temat a ty mi zes od razu zjebal jebana rasistowska szmato zajebie cie masz moje slowo pierdolony chuju kurwa na chuj zes sie tak wpierdalal kurwa teraz musze cie skasowac jebana sciero chuju jebany kurwa po chuj ci to bylo skoro mogles napisac vouch czy inne chujowoe slowo wyplute przez twoja toksyczna i plugawa morde????????????
koksik sie uniosl
tepy smiec sie odezwal _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
wlasnie jestem po seansie. oczekiwalem wiele i sie nie zawiodlem. zajebiste dialogi, masa dobrego humoru. boski di caprio i jego rola. super sceny akcji z dawka pozytywnego kiczu. _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum