Wiecie co ? Ja na tych wszystkich hejtów mam wyje**ne... Oni poprostu nie rozumieją przekazu tej nutki,wali mnie czy ta historia jest prawdziwa czy też nie,ale chłopak śpiewa prawdziwie i większość mu zazdrości talentu i się napinają w necie frajerzy...
Amen
Replay, replay, replay, replay !
Świetny kawałek !
Zajebisty tekst i ten głos ... Słucham tego wszędzie ;D
Naprawdę ekstra, pozdrawiam
Jak posłuchasz początku to nie ma opcji abyś się nie uzależnił od te piosenki... Oby więcej piosenek z włożeniem całego serca w utwór...
Widać że 3/4 ludzi nwm co to RAP, a śpiewanie, daj już wam przykład rap-u Z.B.U.K.U - Skreślony Apostoł (pierwsze lepsze), podaj mi jedną zwrotkę gdzie on tu rapouje ! Zwykła piosenka ze słabym bitem.
Tego mozna sluchac dniami, Tygodniami,Miesiacami ..!!!! *_* Pozdro .;*
JA ZA TO BARDZO LUBIALEM JAK SIE LUDZIE PODNIECALI UTWORKIEM SOLARA & BIALAS JAKIS TAM TYTUL Z ZAJEBANYM TELEDYSKIEM Z LUV DELUXE. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum