|
| Author |
Message |
Nens
 Group: Members Joined: 05 Apr 2010 Posts: 2788 Gold: 16.18

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#1 Posted: 10 May 2014 09:49 am Post subject: MAJKEL TY SMIECIU |
|
|
MY DOG IS SMARTER THAN YOU
_____________________ NEWER BIEDAKU
LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#2 Posted: 11 May 2014 04:39 am Post subject: |
|
|
Last edited by Ne)V(eR on 11 May 2014 04:39 am; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#3 Posted: 11 May 2014 11:32 am Post subject: |
|
|
W STOSUNKU DO ZWIERZĄT DOMOWYCH ROZRÓŻNIA SIĘ PŁEĆ TY JEBANY PLEBSIE BEZ SZKOŁY _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#4 Posted: 11 May 2014 06:40 pm Post subject: |
|
|
tak sobie dopowiadaj nowe zasady języka angielskiego jebany śmieciu po podstawówce rolniczej _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#5 Posted: 11 May 2014 07:53 pm Post subject: |
|
|
TY ARCYTĘPA KREATURO ZANIM ZACZNIESZ MNIE POUCZAĆ TO RACZ SIĘ DOKSZTAŁCIĆ NA DANY TEMAT BO DOSTAJE RAKA JAK CZYTAM ŚCIEKI WYPŁYWAJĄCE Z TWOJEGO ZAKUTEGO ŁBA
POZA TYM ŻEBY NIE WYŁAPAĆ TAK PODSTAWOWEJ RZECZY MAJĄC JAKIKOLWIEK PODSTAWOWY KONTAKT Z JĘZYKIEM - CHOCIAŻBY Z FILMÓW - TRZEBA BYĆ NAPRAWDĘ SKRAJNYM BEZMÓZGIEM
Last edited by Nens on 11 May 2014 07:53 pm; edited 2 times in total _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#6 Posted: 12 May 2014 04:35 am Post subject: |
|
|
;DDDDDDD
w takim układzie umieraj odpadku społecznego zero pożytku z takiego śmiecia jak ty
NIGDY NIE WIDZIAŁEM BY W FILMIE BY W OPOWIEŚCIACH O ZWIERZĘTACH NP. PSACH KTOŚ SIĘ ZWRACAŁ HE/SHE TY ARCY TĘPY DEBILU, TWÓRZ WŁASNE ZASADY ANGIELSKIEGO DALEKO ZAJDZIESZ
śmieciu _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#7 Posted: 12 May 2014 04:51 am Post subject: |
|
|
BO JESTEŚ MENTALNYM GUWNEM, NO ALE CZEGO WYMAGAĆ PO TĘPEJ KURWIE Z AWFU
PIERWSZY LEPSZY PRZYKŁAD Z DUPY: https://www.youtube.com/watch?v=HlK8CEsbZRI
PO ZA TYM CO TY PIERDOLISZ O JAKICHŚ OPOWIEŚCIACH O ZWIERZĘTACH OGRANICZONY KURWIU CO TO MA KURWA DO RZECZY
Last edited by Nens on 12 May 2014 04:53 am; edited 1 time in total _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
Spiochek!
 Group: Members Joined: 26 Apr 2011 Posts: 221 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#8 Posted: 12 May 2014 05:24 am Post subject: |
|
|
mowie sie he / she, to normalne;d _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#9 Posted: 12 May 2014 10:40 am Post subject: |
|
|
| Nens wrote: | BO JESTEŚ MENTALNYM GUWNEM, NO ALE CZEGO WYMAGAĆ PO TĘPEJ KURWIE Z AWFU
PO ZA TYM CO TY PIERDOLISZ O JAKICHŚ OPOWIEŚCIACH O ZWIERZĘTACH OGRANICZONY KURWIU CO TO MA KURWA DO RZECZY |
opowiadając jakąś historię komuś opowiadasz, że on/ona coś zrobiła lub określasz dane zjawisko, jakoś w tym filmie ani razu nie usłyszałem jakiej płci jest kot skurwysynu, poza tym że zwraca się do kota cat _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Robert Fripp
 Group: Members Joined: 27 Jun 2011 Posts: 1323 Gold: 1.80
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#10 Posted: 12 May 2014 11:03 am Post subject: |
|
|
kurwa never nie osmieszaj sie aahahahahahaha
co ty wiesz o j. angielskim ty srako
ja studiuje filologie ang i nęs ma racje ty jebany impotencie umysłowy ze szkoly dla bezmozgow |
|
| Back to top |
|
 |
Spiochek!
 Group: Members Joined: 26 Apr 2011 Posts: 221 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#11 Posted: 12 May 2014 12:18 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Nens wrote: | BO JESTEŚ MENTALNYM GUWNEM, NO ALE CZEGO WYMAGAĆ PO TĘPEJ KURWIE Z AWFU
PO ZA TYM CO TY PIERDOLISZ O JAKICHŚ OPOWIEŚCIACH O ZWIERZĘTACH OGRANICZONY KURWIU CO TO MA KURWA DO RZECZY |
opowiadając jakąś historię komuś opowiadasz, że on/ona coś zrobiła lub określasz dane zjawisko, jakoś w tym filmie ani razu nie usłyszałem jakiej płci jest kot skurwysynu, poza tym że zwraca się do kota cat | 0:22, 0:23 dwa razy him.
Plus pracowalem w sklepie zoologicznym w szkocji przez 2 lata i wiem jak sie mowi o kocie :| |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#12 Posted: 12 May 2014 03:10 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Nens wrote: | BO JESTEŚ MENTALNYM GUWNEM, NO ALE CZEGO WYMAGAĆ PO TĘPEJ KURWIE Z AWFU
opowiadając jakąś historię komuś opowiadasz, że on/ona coś zrobiła lub określasz dane zjawisko, jakoś w tym filmie ani razu nie usłyszałem jakiej płci jest kot skurwysynu, poza tym że zwraca się do kota cat |
AHAHHAAHAHAH NIE DOŚĆ, ŻE NIE ZNASZ PODSTAWOWYCH ZASAD TO JESZCZE NIE POTRAFISZ ZROZUMIEĆ PROSTEJ, CODZIENNEJ ROZMOWY ZE SŁUCHU
| Spiochek! wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | Nens wrote: | BO JESTEŚ MENTALNYM GUWNEM, NO ALE CZEGO WYMAGAĆ PO TĘPEJ KURWIE Z AWFU
opowiadając jakąś historię komuś opowiadasz, że on/ona coś zrobiła lub określasz dane zjawisko, jakoś w tym filmie ani razu nie usłyszałem jakiej płci jest kot skurwysynu, poza tym że zwraca się do kota cat | 0:22, 0:23 dwa razy him.
Plus pracowalem w sklepie zoologicznym w szkocji przez 2 lata i wiem jak sie mowi o kocie :| |
THIS, NAWET SPIOCH I ALTER EGO ZAPPY MAJA CIE ZA PRZYGLUPA
EZPKD, ZJEZDZAJ BLAZNIE
Last edited by Nens on 12 May 2014 03:11 pm; edited 2 times in total _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#13 Posted: 12 May 2014 03:27 pm Post subject: |
|
|
wy popierdolone skurwysyny ;DDDDD
KAŻDE ZWIERZE TO IT śmiecie bez realnego życia, a że ktoś nazywa i zwraca się do swojego pieska po żeńskim lub męskim imieniu to kurwa swoiste nazywanie rzeczy PO IMIENIU
TAK JAK KURWA AMERYKANIE MÓWIĄ NA SWOJE WOZY SHE IS BEAUTIFUL TO TYLKO DLATEGO, ŻE DARZĄ UCZUCIEM LUB SYMPATIĄ DANĄ RZECZ, ALE SAMOCHÓD TO NADAL IT TAK JAK PIES CZY KOT
więc kurwa macie mózgi przeżarte przez MTV i inne eurowizyjne gówna jebane śmiecie bez reala i szkoły _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#14 Posted: 12 May 2014 03:29 pm Post subject: |
|
|
| Robert Fripp wrote: | kurwa never nie osmieszaj sie aahahahahahaha
co ty wiesz o j. angielskim ty srako
ja studiuje filologie ang i nęs ma racje ty jebany impotencie umysłowy ze szkoly dla bezmozgow |
brawo dzięki temu na pewno znajdziesz pracę na zmywaku +5 do CV ;DDDDD _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#15 Posted: 12 May 2014 03:40 pm Post subject: |
|
|
NO PATRCIE NA PAJACA, ALE BYM TOPIL KURWE
JEZYK JEST DLA LUDZI A NIE NA ODWROT I CHUJ Z TEGO ZE W TEORII ZWIERZETA MAJA FORME BEZOSOBOWA(TAK, TO WSZYSCY WIEMY, GENIUSZU SPIERDOLENIA) SKORO IRL W STOSUNKU DO UDOMOWIONYCH ZWIERZAT UZYWA SIE HE/SHE W 99,9% PRZYPADKOW
AZ MI BRAKUJE SLOW ZEBY OPISAC TWOJE INWALIDZTWO UMYSŁOWE _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
Robert Fripp
 Group: Members Joined: 27 Jun 2011 Posts: 1323 Gold: 1.80
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#16 Posted: 12 May 2014 03:50 pm Post subject: |
|
|
| no kurwa koles co studiuje przysiady mi kierunek wysmiewa xD |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#17 Posted: 12 May 2014 04:34 pm Post subject: |
|
|
studiuje przysiady byś potem mi płacił za to że jesteś ułomny fizycznie tępy skurwysynie na hita _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
|