właśnie oglądam będzie masakracja lewackiej kurwy, która brzydzi się prawdziwymi kobietami, bo sama nie ma cycków i facetami bo zazdrości fiuta _________________ This user's signature has been disabled
LICZYŁEM NA COŚ MOCNIEJSZEGO ALE PRZYNAJMNIEJ KORWIN DOŚĆ STABILNIE
POJAWIŁY SIĘ TEŻ Z 2 CZY 3 AUTOMASAKRACJE SUKI JAK ZACZYNAŁA ROBIĆ KURWĘ Z LOGIKI ALE BEZ SZAŁU BO DOŚĆ SPRYTNIE UCINAŁA WĄTKI PRZECIĘTNY CEBULAK RACZEJ NA TO NIE ZWRÓCI UWAGI _____________________ NEWER BIEDAKU
słaby występ Korwina, zresztą kurwa od tematu odeszli z 5 razy i pierdolili oboje od rzeczy, a mieli rozmawiać na temat parytetów _________________ This user's signature has been disabled
szczuka to zydowska kurwa tak jak never, jebac nevera cwela
jak zwykle chucherko się rzuca, dostałbyś liścia na japę, wypluł parę zębów, policzył do pięciu i spierdolił na piętach _________________ This user's signature has been disabled
z tego co wiem to twoja matka polyka moja sperme, a nie wypluwa, pierdolony smieciu TY KURWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
moja matka takiego lewackiego brudu jak ty by nie tknęła nawet kijem, więc umyj kapsko cebulaku lewaku jebany boś zwykły szczur, który przemyka w ciemnościach jak ta gnida z powieści o bohaterach ulicy
Last edited by Ne)V(eR on 13 May 2014 06:08 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled
Szczuka odpierdala pokazówe bo palikot placi swoim paziom za robienie z siebie debili
nie wiem kto im robił spoty ale są epicką esencją spierdolenia
tak żenujących spotów dawno nie widziałem
Sisio wrote:
z tego co wiem to twoja matka polyka moja sperme, a nie wypluwa, pierdolony smieciu TY KURWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
moja matka takiego lewackiego brudu jak ty by nie tknęła nawet kijem, więc umyj kapsko cebulaku lewaku jebany boś zwykły szczur, który przemyka w ciemnościach jak ta gnida z powieści o bohaterach ulicy
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum