słabe w chuj, przekaz dno
typ chwali sie tym ze ma siebie za chuj wie kogo i ma rozdmuchane ego
niby taki alternatywny na siłe a wychodzi na to ze taki buc jak wszyscy, beka z typa _____________________ [quote=
niby taki alternatywny na siłe a wychodzi na to ze taki buc jak wszyscy, beka z typa
LIRYCZNIE JEST SLABSZY W CHUJ OD "HICKSA" ALE CO DO OGOLNEGO PRZEKAZU TO PIERDOLISZ
JA TAM SZANUJE EGOISTOW I LUDZI KTORZY SIE CENIA (NAWET JEZELI PRZESADZAJA TO DO PEWNEGO MOMENTU LEPIEJ W TA STRONE NIZ W DRUGA), LUDZI KTORZY NIE CHCA SIE OTACZAC PRZECIETNIAKAMI I TYLKO ZYC I ZREC, A SAM GARDZE HOŁOTA BEZ ROZUMU I GODNOSCI CZLOWIEKA (OSOBISCIE SIEBIE UWAZAM ZA DEBILA, MAJAC SWIADOMOSC SWOJEJ NIESWIADOMOSCI W WIELU KWESTIACH, ALE KURWA JAK WIDZE CO LUDZIE ODPIERDALAJA NA CO DZIEN TO MAM TAKA UTOPIJNA FANTAZJE OTWORZYC NA NOWO BIRKENAU I SMIECI ODIZOLOWAC)
Last edited by Nens on 21 Jun 2014 02:47 pm; edited 1 time in total _____________________ NEWER BIEDAKU
niby taki alternatywny na siłe a wychodzi na to ze taki buc jak wszyscy, beka z typa
LIRYCZNIE JEST SLABSZY W CHUJ OD "HICKSA" ALE CO DO OGOLNEGO PRZEKAZU TO PIERDOLISZ
JA TAM SZANUJE EGOISTOW I LUDZI KTORZY SIE CENIA (NAWET JEZELI PRZESADZAJA TO DO PEWNEGO MOMENTU LEPIEJ W TA STRONE NIZ W DRUGA), LUDZI KTORZY NIE CHCA SIE OTACZAC PRZECIETNIAKAMI I TYLKO ZYC I ZREC, A SAM GARDZE HOŁOTA BEZ ROZUMU I GODNOSCI CZLOWIEKA (OSOBISCIE SIEBIE UWAZAM ZA DEBILA, MAJAC SWIADOMOSC SWOJEJ NIESWIADOMOSCI W WIELU KWESTIACH, ALE KURWA JAK WIDZE CO LUDZIE ODPIERDALAJA NA CO DZIEN TO MAM TAKA UTOPIJNA FANTAZJE OTWORZYC NA NOWO BIRKENAU I SMIECI ODIZOLOWAC)
O kurwa, odpłynąłeś mocno. Weź tabletki, schizolu.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum