|
| Author |
Message |
CynicFM
 Group: Members Joined: 11 Dec 2013 Posts: 827 Gold: 1.60
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#1 Posted: 04 Aug 2014 06:16 pm Post subject: 4 najlepsze utwory Mobiego wg Filipa |
|
|
1. First Cool Five
2. Victoria Lucas
3. Sevastopol
4. Porcelain |
|
| Back to top |
|
 |
CynicFM
|
#2 Posted: 04 Aug 2014 06:18 pm Post subject: |
|
|
First cool five polecam, old school electronica, idealna do jazdy po ciemku samochodem. Oczywiscie lista jest nieobiektywna
Last edited by CynicFM on 04 Aug 2014 06:18 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#3 Posted: 04 Aug 2014 06:25 pm Post subject: |
|
|
4 najlepsze osobowości Franka:
1. Frank Cappa
2. Rober Filip
3. Cynic FilipM
4. Ja i moja przestrzeeeeeeń...w niej to co najleprzeeeee |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#4 Posted: 05 Aug 2014 06:52 am Post subject: |
|
|
chyba już czaje, on korzysta z Franka Zappa kiedy jest spierdoliną internetową, z CynicFM kiedy pisze o muzyce i Robert Fripp, kiedy druga osobowość przejmuje ciało. Ja pierdole on się wciela w postacie jak w jakiejś grze komputerowej pierdolony psychol _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#5 Posted: 05 Aug 2014 08:06 am Post subject: |
|
|
Coś w tym jest. Za dużo w Diablo grał i mu się beret zrył, myśli że może mieć na jednym życiu/koncie Filip Matuszczyk (czy jak on tam ma) do 8 osobowości. To tak nie działa schizolu, odmul dupę. 1,5 roku z tego co widzę po temacie o Azylu itd. straciłeś na opierdalanie się zamiast wziąć się za siebie.
E: Skoro nigdy nie ruchał to jak by miał już puknąć typiarkę to wyjąwszy kutasa krzyknąłby sławne: "Jeszcze nie mogę tego użyć" i uciekł w popłochu XDDDDD
Last edited by Kolba on 05 Aug 2014 08:08 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Hanster
 Group: Members Joined: 16 Jun 2014 Posts: 507 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#6 Posted: 05 Aug 2014 10:13 am Post subject: |
|
|
4 najlepsze porady od hastiego dla franka zappy:
1. zadzwon na linie pomocy / zabij sie
2. zadzwon na linie pomocy / zabij sie
3. zadzwon na linie pomocy / zabij sie
4. zadzwon na linie pomocy / zabij sie |
|
| Back to top |
|
 |
Hanster
 Group: Members Joined: 16 Jun 2014 Posts: 507 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#7 Posted: 05 Aug 2014 10:14 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | Coś w tym jest. Za dużo w Diablo grał i mu się beret zrył, myśli że może mieć na jednym życiu/koncie Filip Matuszczyk (czy jak on tam ma) do 8 osobowości. To tak nie działa schizolu, odmul dupę. 1,5 roku z tego co widzę po temacie o Azylu itd. straciłeś na opierdalanie się zamiast wziąć się za siebie.
E: Skoro nigdy nie ruchał to jak by miał już puknąć typiarkę to wyjąwszy kutasa krzyknąłby sławne: "Jeszcze nie mogę tego użyć" i uciekł w popłochu XDDDDD |
nie, w momencie jak mialby zaruchac to przelaczylby osobowosc na franka zappe i poszedl pisac na forum |
|
| Back to top |
|
 |
CynicFM
|
#8 Posted: 05 Aug 2014 11:03 am Post subject: |
|
|
| Hanster wrote: | | Kolba wrote: | Coś w tym jest. Za dużo w Diablo grał i mu się beret zrył, myśli że może mieć na jednym życiu/koncie Filip Matuszczyk (czy jak on tam ma) do 8 osobowości. To tak nie działa schizolu, odmul dupę. 1,5 roku z tego co widzę po temacie o Azylu itd. straciłeś na opierdalanie się zamiast wziąć się za siebie.
E: Skoro nigdy nie ruchał to jak by miał już puknąć typiarkę to wyjąwszy kutasa krzyknąłby sławne: "Jeszcze nie mogę tego użyć" i uciekł w popłochu XDDDDD |
nie, w momencie jak mialby zaruchac to przelaczylby osobowosc na franka zappe i poszedl pisac na forum |
xdd n1 |
|
| Back to top |
|
 |
|