#1Posted: 25 Nov 2014 09:24 am Post subject: franek powiec
franek zapostuj kawalek mastodona z najlepszymi garami (twoim zdaniem)
moga byc dwa, np. jeden muzycznie zajebisty, a drugi skillowo najbardziej wyjebany
dajesz
Last edited by Nens on 25 Nov 2014 09:24 am; edited 3 times in total _____________________ NEWER BIEDAKU
szanuje Dailora jak pojebany za to co on odpierdala za garami, pamietam jak sie o nich glosno zrobilo, to wszyscy sie zastanawiali co sie wlasciwie odjebalo, bo nikt wczesniej w ten sposob nie napierdalal
a z innej beczki, to wkurwia mnie troche co odpierdala ten typek gitarzysta na kocertach jak spiewa xd
a dla mnie ten perkusista nie jest jakis wybitny, gram podobnie do niego i wcale nikt mnie za to nie chwali, a jakims brannem dailorem to sie kazdy podnieca. Szybko napierdala przejscia, gra proste rytmy dla mnie, ktorych tez sie moge nauczyc i nic wiecej on nie gra. Za to Danny Carey wymysla nowe rzeczy grajac z Toolem i jego bardziej szanuje, a moj poziom gry na perce jest serio bliski do tego Branna, ale co ty mozesz wiedziec...
no ja wiem, ze on nie wypierdala jakichs mega kosmicznych rytmow pieciuset naraz jak Carey, ale chodzi o to, ze na pierwszych plytach tak odwaznie i agresywnie sie wcinal wszedzie z tymi przejsciami i drumrollami ze ja pierdole, to bylo dosc innowacyjne imo i nadalo w chuj brutalnosci temu materialowi, zajebiscie mi sie to podoba
imo glownie przez bebny stali sie znani
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum