|
| Author |
Message |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 10127 Gold: 3.30
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#1 Posted: 18 Dec 2014 07:01 pm Post subject: Zakochalem sie xD |
|
|
O kurwa ciagle o niej mysle xD. Ma 17 lat, mlodziutkie cialko i mlodziutka cipka, yeah takie nastoletnie lubie najbardziej laska jest cudowna a wy co waligruchy (oprocz kolby xd) |
|
| Back to top |
|
 |
Nens
 Group: Members Joined: 05 Apr 2010 Posts: 2788 Gold: 16.18

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#2 Posted: 19 Dec 2014 03:40 am Post subject: |
|
|
takie nastoletnie lubie najbardziej
takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej takie nastoletnie lubie najbardziej
_____________________ NEWER BIEDAKU
LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#3 Posted: 19 Dec 2014 07:09 am Post subject: |
|
|
| laska jest wspaniala mmm |
|
| Back to top |
|
 |
KosmicznyByk
 Group: Members Joined: 19 Mar 2012 Posts: 587 Gold: 1.20 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#4 Posted: 19 Dec 2014 12:22 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | laska jest wspaniala mmm |
|
 |
Hanster
 Group: Members Joined: 16 Jun 2014 Posts: 507 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#5 Posted: 19 Dec 2014 05:39 pm Post subject: |
|
|
to uczucie gdy jestes frankiem zappom i majac 25 lat walisz pale do zdjec gimnazjalistek ale jeszcze nie zaruchales...
co rano powtarzasz sobie "spokojnie frank, mamy jeszcze czas...
pamietaj ze kiedys zostane slawnym gitarzysta i bede mial swoje studio nagraniowe jak tylko na nie zarobie na zmywaku w birmingham"
Last edited by Hanster on 19 Dec 2014 05:39 pm; edited 2 times in total _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#6 Posted: 19 Dec 2014 06:29 pm Post subject: Re: Zakochalem sie xD |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | \(oprocz kolby xd) |
Niewiele trzeba by zostać w Twoim mniemaniu przodownikiem i samcem alfa. Zasmucę Cię tylko, że praktycznie większość facetów ma takie sytuacje raz na jakiś czas. A waść ciągle tylko tasujesz. |
|
| Back to top |
|
 |
Hanster
|
#7 Posted: 20 Dec 2014 06:14 am Post subject: |
|
|
kolba i frank zappa
_____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#8 Posted: 20 Dec 2014 08:00 am Post subject: |
|
|
| Hanster wrote: | kolba i frank zappa
|
Bo mnie zawstydził, jebany. Muszę chyba odreagować:
FRANK TY KURWOOOOO
[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
Hanster
|
#9 Posted: 20 Dec 2014 08:13 am Post subject: |
|
|
stanol ci? _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#10 Posted: 20 Dec 2014 10:15 am Post subject: |
|
|
| Troche, ale przetasowałem do Agnieszki tej od Franka i mi przeszło...hmmm.......? |
|
| Back to top |
|
 |
Hanster
|
#11 Posted: 20 Dec 2014 11:13 am Post subject: |
|
|
znuw dostaje korby _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#12 Posted: 20 Dec 2014 12:00 pm Post subject: |
|
|
 _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#13 Posted: 20 Dec 2014 01:00 pm Post subject: |
|
|
laska powiedziala, ze sobie jaja robila ze mnie :OOOOOO w takim razie czy ja tez sobie robilem z niej jaja czy bylem szczery? jak spotkam ajkas kobiete w real i bede jej mowil, ze jest piekna to tez sobie robie jaja? kurwa popierdolone dupy sa w internecie  |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#14 Posted: 20 Dec 2014 01:17 pm Post subject: |
|
|
| laska mi napisala ze jej sie mokro robi jak o mnei fantazjuje, a potem zaczelismy sie cisnac i powiedziala, ze sobie jaja robi. a pocisnalem ja bo mnie zaczela ignorowac glupia pizda |
|
| Back to top |
|
 |
KosmicznyByk
 Group: Members Joined: 19 Mar 2012 Posts: 587 Gold: 1.20 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#15 Posted: 20 Dec 2014 01:45 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | laska powiedziala, ze sobie jaja robila ze mnie :OOOOOO w takim razie czy ja tez sobie robilem z niej jaja czy bylem szczery? jak spotkam ajkas kobiete w real i bede jej mowil, ze jest piekna to tez sobie robie jaja? kurwa popierdolone dupy sa w internecie  |
| Frank Zappa wrote: | | laska mi napisala ze jej sie mokro robi jak o mnei fantazjuje, a potem zaczelismy sie cisnac i powiedziala, ze sobie jaja robi. a pocisnalem ja bo mnie zaczela ignorowac glupia pizda |
To Robert robił sobie z ciebie jaja durniu pioerdolony. _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#16 Posted: 20 Dec 2014 01:47 pm Post subject: |
|
|
| KosmicznyByk wrote: | | Frank Zappa wrote: | laska powiedziala, ze sobie jaja robila ze mnie :OOOOOO w takim razie czy ja tez sobie robilem z niej jaja czy bylem szczery? jak spotkam ajkas kobiete w real i bede jej mowil, ze jest piekna to tez sobie robie jaja? kurwa popierdolone dupy sa w internecie  |
| Frank Zappa wrote: | | laska mi napisala ze jej sie mokro robi jak o mnei fantazjuje, a potem zaczelismy sie cisnac i powiedziala, ze sobie jaja robi. a pocisnalem ja bo mnie zaczela ignorowac glupia pizda |
To Robert robił sobie z ciebie jaja durniu pioerdolony. |
co ty tu kurwo robisz? nic w ogole do tego forum nie wnosisz odpadzie |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#17 Posted: 20 Dec 2014 02:34 pm Post subject: |
|
|
| Nens wrote: | | i tak to spierdolisz niedlugo tak samo jak z agnieszka xd |
ahahahah 3 dni
kurwa 3 DNI ;DDDDDDD AAAAAAAAAAAAAA
zjeb _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#18 Posted: 20 Dec 2014 02:45 pm Post subject: |
|
|
akurat juz z nia pogadalem i nei widziala moich tematow w ktorych pisalem jaka jest piekna i w ogole i juz jest dobrze  |
|
| Back to top |
|
 |
Hanster
|
#19 Posted: 20 Dec 2014 03:28 pm Post subject: |
|
|
fajne masz przeboje frank
podziwiam takie zycie zdesperowanego prawika ktory jest zalezny od humorow jakiejs nastoletniej pizdy z internetu
serio szanuje _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#20 Posted: 20 Dec 2014 03:29 pm Post subject: |
|
|
| Hanster wrote: | fajne masz przeboje frank
podziwiam takie zycie zdesperowanego prawika ktory jest zalezny od humorow jakiejs nastoletniej pizdy z internetu
serio szanuje |
jakis dziwny typie jestes |
|
| Back to top |
|
 |
|