Powiem Ci szczerze, że spodziewałem się więcej po kawałku, który mi podrzucisz. Task o się go słuchało, aczkolwiek wieje przeciętnością. Masz może coś więcej?
CynicFM wrote:
ale po co ja to wrzucam, i tak zaraz kazdy powie, ze jestem smieciem i pasozytem
Wiesz Filip, z tym to akurat ciężko polemizować. _____________________
Powiem Ci szczerze, że spodziewałem się więcej po kawałku, który mi podrzucisz. Task o się go słuchało, aczkolwiek wieje przeciętnością. Masz może coś więcej?
CynicFM wrote:
ale po co ja to wrzucam, i tak zaraz kazdy powie, ze jestem smieciem i pasozytem
Wiesz Filip, z tym to akurat ciężko polemizować.
Sevastopol to moim zdaniem kwintesencja muzyki elektronicznej.
w sumie to ten utwor nie jest jakis rewelacyjny, ale afjne sa te wstawki, jak sie konczy wokal, i leci sam beat, to jest zajebiste.
Nie wiem czego konkretnie szukasz, znam z kazdego gatunku wszystko po trochu, metal, rock, elektro, hip hop, w sumie w rocku i metalu od zawsze najwiecej siedzialem, mimo, ze najmocniej mnie do elektroniki ciagnie. Probowalem sluchac jakichs innych artystow, niz tych co slucham nacodzien, np four tet, ale nie wciagnelo mnie
Ten utwór mnie konkretnie rozwala, moze zamiast kraftwerk, obczaj to
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum