CynicFM
 Group: Members Joined: 11 Dec 2013 Posts: 827 Gold: 1.60
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#1 Posted: 07 Feb 2015 04:55 pm Post subject: Mam robote od przyszlego tygodnia |
|
|
Juz na stale prawdopodbnie, wiem, ze tam musze pracowac, wiem ze tam musze byc, a ja po ostatnich akcjach z fabrykami nawetn ie jestem pewien, czy ja tam bede pracowal . Bo btylo tak chujowo, ze albo wychodzilem w trakcie roboty albo na nastepny dzien nie pojechalem. Zdarzylo mis ie tak 3 razy. W sumie pracowalem w eatonie tl6, eatonie 3 tygodnie, i w ambu gdzie bbylo najlepiej, ale tam tylko na zastepstwa. Te roboty bbyly ok. Parker, to podobno dobra fabryka, chyba to jest moja jedyna szansa na dobra prace (mimo ze to fabryka), jak tam nie bede pracowal, to moge wypierdalac z domu i zyc na ulicy. Takze sie okaze za tydzien w poniedzialek.
Noi i jak zaczne hajs zarabiac, to z mama i jej facetem sie wyprowadzamy do jakiegos spoko 2 pokojowego flata, bede mial swoj pokoj, juz planuje, ze sobie uzbieram hajs na jakies zajebiste biurko, w chuj wygodny fotel do biurka, komputer za 1000 funtow pc, monitor za 300 albo wiecej, zeby mial niezla jakosc, uzbieram 1000 fntow i pojade z benem do jakiegos wielkiego sklepu muzycznego obczaic co maja, potrzebny mi interfejs midi, perkusja, i przydaloby sie jakies dobre drum machine na poczatek, widzialem na youtubie jednego rolanda, fajnie nawalal. No i klawisze jakies sobie musze sprawic niedlugo, zeby cwiczyc .
Tyle
e: a no zapomnialbym interfejs audio, chociazby do tego, zeby mi sie muzyki lepiej sluchalo 
Last edited by CynicFM on 07 Feb 2015 04:56 pm; edited 1 time in total |
|