|
| Author |
Message |
CynicFM
 Group: Members Joined: 11 Dec 2013 Posts: 827 Gold: 1.60
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#1 Posted: 11 Apr 2015 05:50 am Post subject: Kuzwa no i mam zjebany dzien od rana super kurwa |
|
|
| Wchodze sobie z benem na plug.dj a ten mi pierdoli ze uu jednak zespolu to nie uu tutaj nie mozna znalezc ludzi uuu ja jade szukac lepszej pracy ja jebie, tak mi gosciu zjebal humor ze masakra, gosciu przez pol roku mi ciagle pierdolil ze jest zajety a ja kuzwa czekalem az on w koncu zacznie miec czas i zebysmy sie mogli spotykac. Mielismy sies potkac z 3 tygodnie temu, to zarezerwowalem juz pokoj do prob a on mi nagle dzwoni ze kompletnie zapomnialem o jakiejs kolacji u menadzera czy chuj wi co urodziny chyba. I koniec xD. Masakra |
|
| Back to top |
|
 |
Hanster
 Group: Members Joined: 16 Jun 2014 Posts: 507 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#2 Posted: 19 Apr 2015 06:00 am Post subject: |
|
|
i co, kariera wielkiego grajka jednak nie wypali, frank?
co za niespodzianka _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#3 Posted: 19 Apr 2015 07:25 am Post subject: |
|
|
| Ta fraza "az on w koncu zacznie miec czas i zebysmy sie mogli spotykac." wprawiła mnie w zakłopotanie. NIe wiedziałem, co wybrałeś - karierę chujowego grajka czy męskiej dziwki. Tak czy siak, jesteś śmieciem. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|