fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 7166 Gold: 0.10
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#1 Posted: 28 Mar 2022 01:03 am Post subject: co |
|
|
po tej piosence?
https://youtu.be/QdVgdZEruSk
po tej piosence będą moje poranne domysły, co i kogo wiózł, wiózł, kurwa... transportował Titanic.
jakich ludzi, jakie informacje, jakie patenty w skrytkach... i dlaczego kojarzy mi się on z Tupolewem.
tu masz Topolę? czy jakąś brzozę jebaną... a tam chuj wie skąd skałę na środku oceanu, której nikt nie widzi :~) nie?
kurwy go storpedowali, jeden z poważniejszych faktów, po którym nastąpiła I wojna światowa.
przecież on wiózł między innymi patent Tesli... transmiter, którego budowę i tak dostałem po latach, taka zjebana, darmowa 'komórka' - i nie wydajesz na nią pieniędzy, działał na zasadzie pola torsyjnego, w sumie to połączone jest jego działanie z ~czakramem~ na środku klatki piersiowej.
Topola z dużej, bo po pierwsze, lubię profilaktyczny niemiecki i mam durne przyzwyczajenia, a po drugie moja babcia, blondynka o szmaragdowych oczach (do dzisiaj rozkminiam babci geny) miała z domu Topolskiej.
tam jeszcze płynął gościu od jeansów, typ z Levis & Co.
w takiej brygadzie, to musiała być raczej sama śmietanka.
i wyjebane, czy już ocean, czy jeszcze morze, nawet nie sprawdzam dziwnych informacji w internecie dla poprawy jakiegoś tam posta, tak sobie myślę.
pierdolone ruskie go zestrzeliły, jak zwykle. ale takim ktoś to każe zazwyczaj zrobić, są raczej głupszym narodem. i pewnie jakiś lewy Amerykaniec dla chujowego Żydka. jakie te wojny są chujowe, zobacz, jak by świat poszedł na przód.
/z wiki: "W chwili wodowania (1911) „Titanic” był po „Olympicu” (tonaż rejestrowy 47 000 BRT) kolejnym największym parowym statkiem pasażerskim na świecie. Sylwetka statku odznaczała się czterema lekko pochylonymi kominami (z których ostatni był atrapą)"
atrapą, kurwa, co oni, mu spojler zbudowali?
 |
|