fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 7166 Gold: 0.10
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#1 Posted: 29 Mar 2022 12:38 pm Post subject: https://youtu.be/qZyjjkq_GLs |
|
|
był na chwilę Taśma i od razu mi się humor polepszył, warto trzymać ze swoimi, normalnymi ludźmi. a musiał mi poprawić humor, bo gadałem wcześniej z psychoterapeutką, panią H i jest ona taka zjebana, że potem musiałem po rozmowie z nią jeszcze na chwilę z Bulim porozmawiać, no bo nie mogłem. a potem gadam do matki, a Ty wiesz w ogóle skąd się wzięło coś takiego, jak przeciąganie struny? ta psychonautka, pania Hanna gada takim skurwiałym głosem, jakby w jej rodzinie 300 lat temu był ktoś z Rosji czy innych Niemiec i to dalej zostało w niej, że tak śmiesznie zaciąga. znaczy śmiesznie, wcale nie śmiesznie, bo potem muszę gadać z chłopakami, czy idą na piwo, pojebany jestem. niech ten Taśma mi tutaj przyjedzie od Bubka za te 15-20 minut swoim skurwiałym rowerem i mi z czymś pomoże, bo ma mi zlokalizować Januszewskiego i do niego też mam jakąś prośbę. tylko potrzeba nam jakieś 70 zł na sklejenie całej akcji i tutaj się rodzi problem.
masz pożyczyć 70 zł?
do jutra.
albo za 2 tygodnie na pewno, bo to już będzie po 10-tym i oddam.
Bibuk chuju, na pewno nie zajebałeś nic Gerwazemu z acc? chyba mi się wydaje, że może jednak nie, dogadałem się z Gerem, że za swoje "występki" mam oddać Michałowi 350 zł i słowa dotrzymam, w chuju miałem kiedyś jego czarodziejkę. ale w sumie tylko Ty znałeś ze znanych mi osób metodę na podjebanie komuś acc bez hasła, te tzw. nonreg. *sVs, *Duel, *PvP. gadałem o tym trochę z Radkiem, w sumie to mi się wydaje, że byś mu *Aim nie podpierdolił raczej, przepraszam za jakieś bezpodstawne "skuchy" :~)
ps. Bibuk chuju, wypierdalaj  |
|