|
| Author |
Message |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 7706 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#1 Posted: 28 Apr 2026 12:55 pm Post subject: Muszę sobie |
|
|
| Jakieś ciuszki kupić, mam braki w garderobie. Dużo starych ciuchów porozdawałem na biednych. |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#2 Posted: 05 May 2026 02:20 pm Post subject: |
|
|
| Na przykład krótkich spodenek mi brakuje, mam tylko 2 pary jeansowych i jedne od kompletu z pumy dresowe. To za mało na lato. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 10552 Gold: 3.40
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#3 Posted: 05 May 2026 02:25 pm Post subject: |
|
|
Ja zazwyczaj w jednych ubraniach chodze
A ja wczoraj czelsi pisałem, że jest niesamowita i w ogole, że jest fajna, a ona ze nie jest xD. I ze przesadzam haha ;P. A ja ze jestes niesamowita hahah, a ona niee XD
Masakra, teraz chyba tylko z nią i z tobą tylko będę pisał ;P. Ona jest dla mnie taka fajna i ją lubie, i że jest niezwykła, a ona że nie jest i że zwykła dziewczyna z niej, a ja że grasz w runescape 20 lat, wymiatasz haha
Napisałem jej że jak jest zmęczona po pracy to niech wezmie kąpiel, idzie na łono natury lub do spania wypocząć ;P
Last edited by Frank Zappa on 05 May 2026 02:27 pm; edited 2 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#4 Posted: 05 May 2026 02:57 pm Post subject: |
|
|
Ja to lekko ubrudze jakiś ciuch i już przebieram. Może robię to nawet zbyt często, sam nie wiem. Nawet jak jakaś kropelka dajmy na to od pomidorówka np. spadnie, to już ubranie leci do kosza na pranie z tego co Ty piszesz, to naprawdę fajna musi być ta Czelsi  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|