Jarajmy się wszyscy. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
zajebiste imo. generalnie slucham tylko starych skladow. pfk i k44. i oczywko rahim niezle w paktofonice napierdalal. rozczarowalem sie pozniejszym pokahontaz _____________________
zajebiste imo. generalnie slucham tylko starych skladow. pfk i k44. i oczywko rahim niezle w paktofonice napierdalal. rozczarowalem sie pozniejszym pokahontaz
zajebiste imo. generalnie slucham tylko starych skladow. pfk i k44. i oczywko rahim niezle w paktofonice napierdalal. rozczarowalem sie pozniejszym pokahontaz
epicki backmasking masz na yt ofc rozumiem co chciales nim pokazac. jednak prawie nikt kto ogladal ten filmik tego nie zrozumial. i komentarze zajebiste
2 takie filmiki zrobiłem. Zajebiste komenty tępaki dają ; D _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
2 takie filmiki zrobiłem. Zajebiste komenty tępaki dają ; D
no trzeba przyznac ze na yt jest w chuj pseudo fanów magika.
Taki człowiek fachowo nazywa się psychofanem
Rozpierdala mnie jak oni widzą wszędzie jakiś ukryte przekazy. Zrobiłem dla beki 2 filmiki, a oni myślą, że ja poważnie tak jadę.
2 takie filmiki zrobiłem. Zajebiste komenty tępaki dają ; D
no trzeba przyznac ze na yt jest w chuj pseudo fanów magika.
Taki człowiek fachowo nazywa się psychofanem
Rozpierdala mnie jak oni widzą wszędzie jakiś ukryte przekazy. Zrobiłem dla beki 2 filmiki, a oni myślą, że ja poważnie tak jadę.
zwal jak zwal wiadomo o co chodzi. Wiekszosc tych ludzi to jebane gimbusy ktorzy znaja tylko jestem bogiem , moze + i - _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum