|
| Author |
Message |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#1 Posted: 06 Mar 2010 03:52 pm Post subject: ekspedientka |
|
|
Ekspedientka z katowickiego sklepu muzycznego stała się sławna na całą Polskę. A to właśnie dzięki incydentowi, którego była inicjatorem – mianowicie Dab (lub Magik - słyszałem różne tezy) po zapytaniu jej o płyty hip-hopowe otrzymali nowiutki wówczas album Michaela Jackosa. Morał z tej przypowieści jest jednoznaczny – świadectwo wykształcenia społeczeństwa pod względem znajomości kulturoznawstwa jest mierne, o ile nie niedostateczne. „Spotkałem ludzi, którzy twierdzą, że marihuanę wali się w żyłę i jest tym samym co heroina” – powiedział w jednym z wywiadów Joka. Mamy więc zaszczyt żyć w durnym społeczeństwie, gdzie pod wpływem amerykanizacji oraz braku zainteresowania otaczającym światem pojawia się zjawisko analfabetyzmu wtórnego i nieświadomości ogólnej. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#2 Posted: 06 Mar 2010 03:54 pm Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Ekspedientka z katowickiego sklepu muzycznego stała się sławna na całą Polskę. A to właśnie dzięki incydentowi, którego była inicjatorem – mianowicie Dab (lub Magik - słyszałem różne tezy) po zapytaniu jej o płyty hip-hopowe otrzymali nowiutki wówczas album Michaela Jackosa. Morał z tej przypowieści jest jednoznaczny – świadectwo wykształcenia społeczeństwa pod względem znajomości kulturoznawstwa jest mierne, o ile nie niedostateczne. „Spotkałem ludzi, którzy twierdzą, że marihuanę wali się w żyłę i jest tym samym co heroina” – powiedział w jednym z wywiadów Joka. Mamy więc zaszczyt żyć w durnym społeczeństwie, gdzie pod wpływem amerykanizacji oraz braku zainteresowania otaczającym światem pojawia się zjawisko analfabetyzmu wtórnego i nieświadomości ogólnej. |
Michael Jackos, dobry grajek
Last edited by rotto on 06 Mar 2010 03:54 pm; edited 1 time in total _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY

|
#3 Posted: 06 Mar 2010 03:54 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | Michael Jackos, dobry grajek |
lol pisze sie jaksson _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#4 Posted: 06 Mar 2010 03:55 pm Post subject: |
|
|
mam w to absolutnie wypierdolone _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY

|
#5 Posted: 06 Mar 2010 03:56 pm Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | | mam w to absolutnie wypierdolone |
ok _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#6 Posted: 06 Mar 2010 03:57 pm Post subject: |
|
|
poza tym nie widzę w tym nic dziwnego skoro sam dab robiąc od tylu lat rap nazywa go wciąż hip-hopem _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY

|
#7 Posted: 06 Mar 2010 04:00 pm Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | | poza tym nie widzę w tym nic dziwnego skoro sam dab robiąc od tylu lat rap nazywa go wciąż hip-hopem |
Zwał jak zwał. Przezwyczajenie widocznie. Sam tak czasem powiem. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|