|
| Author |
Message |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#1 Posted: 13 Mar 2010 10:10 am Post subject: Co Ci sie podoba na d3jsp a czego brakuje |
|
|
Na plus:
- mody staraja sie rozmawiac po polsku ( ale pewnie to wynika, z tego ze maly ruch jest ogolnie na tym forum )
- sygnatury mozna dawac roznej wielkosci, wiec o to sie nie przypierdalaja
- warna mozna dostac za "rzeczywiscie" przegiecie, wiec chujowych Rogalowych opcji nie ma
- czuc wieksza swobode
- jest !
- sa statystyki bardzo obszernie rozbudowane
Na minus:
? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#2 Posted: 13 Mar 2010 10:12 am Post subject: |
|
|
Additional Positive:
- Jest Shapiro _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Melćma
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 1469 Gold: 3.04 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#3 Posted: 13 Mar 2010 10:23 am Post subject: |
|
|
+swoboda, można wreszcie sobie porozmawiać jak na prawdziwym forum
+rozwijana strona
+zajebisty, ludzki admin i zajebisci moderatorzy
+ogólna atmosfera na forum
-ta swoboda jednak jest naginana, 90% postów w jakichs tatkach/galeriach to "COOL PIC" "OH NICE" "I LIKE IT", wkurwiające
-przekręty związane z donerami (czy jak to się pisze), donujesz - masz immunitet
-trochę chujowo, że nie ma jakichś tanich orbow, tylko trzeba aż 125fg wydawać
-sygnatury, jakichś debil wstawil sobie sygnature na pol strony, no kurwa, to jest przegięcie
| Shapiro wrote: | | Melćma wrote: | +swoboda, można wreszcie sobie porozmawiać jak na prawdziwym forum
+rozwijana strona
-ta swoboda jednak jest naginana, 90% postów w jakichs tatkach/galeriach to "COOL PIC" "OH NICE" "I LIKE IT", wkurwiające
-przekręty związane z donerami (czy jak to się pisze), donujesz - masz immunitet
-sygnatury, jakichś debil wstawil sobie sygnature na pol strony, no kurwa, to jest przegięcie |
Powiedz ze na d2jsp tak nie ma.. : D |
ofc. że tak jest, tylko nikt o tym głośno nie mówił
Last edited by Melćma on 13 Mar 2010 10:27 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#4 Posted: 13 Mar 2010 10:25 am Post subject: |
|
|
| Melćma wrote: | +swoboda, można wreszcie sobie porozmawiać jak na prawdziwym forum
+rozwijana strona
-sygnatury, jakichś debil wstawil sobie sygnature na pol strony, no kurwa, to jest przegięcie |
Powiedz ze na d2jsp tak nie ma.. : D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#5 Posted: 13 Mar 2010 10:39 am Post subject: |
|
|
LAGI SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ezi
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 143 Gold: 4.00
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#6 Posted: 13 Mar 2010 11:02 am Post subject: |
|
|
| Adminowi zalezy zeby zlecialo sie tu duzo ludzi, wiec pozwala praktycznie na wszystko. |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#7 Posted: 13 Mar 2010 11:13 am Post subject: |
|
|
| Melćma wrote: | +swoboda, można wreszcie sobie porozmawiać jak na prawdziwym forum
+rozwijana strona
Bold nr 1 - Nie zgadzam się.
Bold nr 2 - Jak raz miałem odrobinę większą to zaraz skurwiel kazał zdjąć, więc nie wiem, o co chodzi.  |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#8 Posted: 13 Mar 2010 11:21 am Post subject: |
|
|
| Hastner wrote: |
Bold nr 2 - Jak raz miałem odrobinę większą to zaraz skurwiel kazał zdjąć, więc nie wiem, o co chodzi.  |
Ktos z Twojej gilidii (nie pamietam kto) ma taka naprawde duza i jak narazie nikt mu nie zwrocil uwagi  |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#9 Posted: 13 Mar 2010 11:48 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Hastner wrote: |
Ktos z Twojej gilidii (nie pamietam kto) ma taka naprawde duza i jak narazie nikt mu nie zwrocil uwagi  |
Reakwon ma, fakt. |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#10 Posted: 13 Mar 2010 12:32 pm Post subject: |
|
|
+rozwijana strona
-sygnatury, jakichś debil wstawil sobie sygnature na pol strony, no kurwa, to jest przegięcie
|
bolded sie zgadzam reszta jakos mnie nie interesuje zbytnio
dodam jeszcze ze mimo fajnej moderacji czasami sa glupie sytuacje z tymi slownymi warnami czy cos tam takie troche ala rogal, no ale to raczej pomniejszy problem |
|
| Back to top |
|
 |
MoRo123
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 1569 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#11 Posted: 13 Mar 2010 12:43 pm Post subject: kjgjk |
|
|
władze są tu bardziej ludzkie... czuje, że łatwiej jest sie z nimi dogadać wiesz ze pomogą a na tamtym forum modzi razem z njaglurarem mają wyjebaną parowe na kazdego
każdy kurwa skacze do mordy byle by byc blizej tt oO bylem wczoraj na d2jsp i sie zdazyla taka akcja 2 razy a daawno nie zagladalem tam.
wogole jakies spierdoleńcy wysyp debili widać że zrobił sie tam raj dla spierdolenia bo powiedzcie mi kto kurwa rozmawia o grze ktora ma 10 lat i ktory nastolatek nawet jezeli uzywa d2jsp to czy nie woli on poczyc wolnosci i zalozyc topic? NIE, MUSI NAPIERDALAĆ FILMY Z YT TO TOPICU Z FAILEM W TEMACIE założonego przez króla spierdolenia,ROGALA i w tym miejscu pozdrawiam tą dziwke : DDD chuj ci w dupe rogal, a was zapraszam do mojego topa o monobrwi na d2jsp  |
|
| Back to top |
|
 |
Classic
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Donor:  Posts: 871 Gold: 0.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#12 Posted: 13 Mar 2010 12:46 pm Post subject: |
|
|
| mam wyjebane o/ |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#13 Posted: 13 Mar 2010 01:31 pm Post subject: |
|
|
jednym slowem jest elo _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Guess Who
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 2862 Gold: 4.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 18
|
#14 Posted: 13 Mar 2010 11:22 pm Post subject: |
|
|
wszystkiego wyjebiscie
minus taki ze malo osob jest nie liczac polakow  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Hierofantus
Group: Members Joined: 17 Aug 2008 Posts: 995 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#15 Posted: 14 Mar 2010 12:40 am Post subject: |
|
|
lag sporadycznie
mało ludzi ale może się to zmieni
kilka niedociągnięć forum : ). |
|
| Back to top |
|
 |
JJaq
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 763 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#16 Posted: 14 Mar 2010 05:54 am Post subject: |
|
|
Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Puczman
Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 2257 Gold: 45.47 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#17 Posted: 14 Mar 2010 07:09 am Post subject: |
|
|
| JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#18 Posted: 14 Mar 2010 07:10 am Post subject: |
|
|
| Puczman wrote: | | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. | JJaq wrote: | | Te quoty na pół strony mnie wkurwiają. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10/10 _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
|