#1Posted: 14 Mar 2010 02:31 pm Post subject: Wczoraj chase fail a dzisiaj przeziebienie
Najgorsze ze jutro mam wazny dzien w szkole i musze tam byc a zle sie czuje od wczoraj wieczora
Slyszalem ze edrama to banda pryszczatych pasywkow ktorzy wyzywaja sie na ludziach w internecie cuz maja zjebane rl. Czy to prawda? _____________________
#3Posted: 14 Mar 2010 02:33 pm Post subject: Re: Wczoraj chase fail a dzisiaj przeziebienie
Shapiro wrote:
Najgorsze ze jutro mam wazny dzien w szkole i musze tam byc a zle sie czuje od wczoraj wieczora
Slyszalem ze edrama to banda pryszczatych pasywkow ktorzy wyzywaja sie na ludziach w internecie cuz maja zjebane rl. Czy to prawda?
Mnie wczoraj po meczu złożyło, zbyt chory jestem a też jutro mam ważny dzień w szkole i musze zapierdalać...
Ja poszedlem do miasta schalac dupe ale po 2 piwach mi sie znudzilo granie w bilarda i wracalem na chate z buta a zajebiscie wialo i dzisiaj mnie rozlozylo
Mam nadzieje ze do jutra wydobrzeje bo upierdola mnie z marketingu _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum