Nie wiem czemu...ale nie potrafie sluchac tego co leci w radiu/TV. Po prostu wkurwia mnie to, ze czasem piosenki, ktore mi sie podobaja pozniej leca w TV.
Tak zepsuli mi "Day N Night". Sluchalismy tego z ziomkiem rok, moze poltora zanim weszlo w TV...pozniej kazdy burak puszczal to z telefonu ;<
hehe wiem co to za ból i znam go
kiedyś linkin park nie było sławne
paktofonika też (w polse przynajmniej)
ostatnio jakieś chore teledyski i piosenki lubią
masz racje wyzdajają się jak debile, śpiewają totalny bezsens i takie gówno się sprzedaje
ale ważne jest , że to czego ty słuchasz nie zalatuje tym (wyjątki są)
Ja sie obawiam, ze moi obecni ulubieni wykonawcy stana sie komercyjni i lubiani w Polsce...na swiecie narazie rosna w sile, staja sie potega gatunku ale tutaj na szczescie wszyscy sluchaja Vivy i smiesznych Basshunterow, wiec ambitniejszym tworcom slawa w Polsce nie grozi...
Ja sie obawiam, ze moi obecni ulubieni wykonawcy stana sie komercyjni i lubiani w Polsce...na swiecie narazie rosna w sile, staja sie potega gatunku ale tutaj na szczescie wszyscy sluchaja Vivy i smiesznych Basshunterow, wiec ambitniejszym tworcom slawa w Polsce nie grozi...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum